Открийте магията на elmex - осигурете пълна защита на вашите чувствителни зъби!

• 12 996
  • 377
  •   1
Отговори
# 240
И аз имам чувствителни зъби и винаги избягвам студени храни и напитки. Не съм използвала продукти на Elmex, но бих пробвала с удоволствие.

# 241
Понягога имам чувствителност към горещи или студени напитки.Не съм все още използвала продуктите на  elmex

# 242
  • Пловдив
Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки? - Напоследък се появи силна чувствителност към студени храни като любимия ми сладолед и го избягвам... Газирано не употребявам
Ползвали ли сте досега продуктите на elmex? - не съм, но описанието им звучи чудесно - много бих искала да разбера дали наистина ще успокоят чувствителните зъби

# 243
Избягвам много студени напитки, защото тогава имам по-силна чувствителност на зъбите. Досега не съм използвала продуктите на elmex, но всичко което прочетох предизвика интерес да ги използвам.

# 244
Венците ми кървят много често и това раздразва и самите ми зъби. Не съм ползвала продуктите ви, но бих се доверила

# 245
Не съм използвала продуктите ви.Имам чувствителност към прекалено студено/топло и понякога към сладко.

# 246
Не мога да кажа дали имам чувствителни зъби, имам такива периоди и не зная на какво се дължи. Ползвала съм крем за зъби заздравяващ емайла, последния път след няколко дни болка зъболекарят ги намаза с нещо и веднага спря. Не се мия с избелващи пасти за зъби. Не съм пробвала тази марка пасти.

# 247
  • София/Севлиево
Единствено по време на бременност зъбите ми бяха по-чувствителни.Не съм ползвала продукти на марката.

# 248
  • София
Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки? Ползвали ли сте досега продуктите на elmex?
 Понякога имам неприятно усещане, когато ям сладолед или пия студена вода.
Не съм ползвала досега продукти на elmex.

# 249
  • София
Не съм ползвала продуктите до момента.Избягвам  прекалено студени храни и напитки.

# 250
Ползвала съм продуктите на elmex, да.
Имам чувствителни зъби. Избягвам грейпфрут и портокал.

# 251
  • Плевен
Не биха казала, че имам чувствителни зъби или просто, защото ги мия с подходящи пасти, не съм усетила да имам постоянен проблем. До сега не съм използвала продуктите на Elmex.

# 252
Зъбите ми са чувствителни, а венците още повече. Избягвам да консумирам много студени или горещи напитки.
Не съм ползвала продутки на Elmex.

# 253
Понякога имам чувствителност към студени храни. Не ям сладолед във фунийка например.
Не съм ползвала продукти на марката.

# 254
Чувствителни зъби към студена храна

Общи условия

Активация на акаунт