Открийте магията на elmex - осигурете пълна защита на вашите чувствителни зъби!

• 12 955
  • 377
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте.
Бях приятно изненадана да се видя сред печелившите и още по-изненадана от красивата торбичка с подаръците в нея.
Все още не съм пробвала всички неща, но пробвах пастата и водата за уста и много ми допадна приятния им вкус, аромат и усещане за свежест.
Когато пусна всичко в употреба ще споделя повече, сега пиша само да благодаря, че бях сред избраните да получат продуктите ви.
Поздрави !

# 376
  • In The Middle Of Nowhere
Привет, да споделя и аз моите впечатления. Получих много хубав продуктов пакет от разнообразни продукти, за което много благодаря!
Ще направя коментар на пастата за зъби и водата за уста.
До момента съм с много добри впечатления. Продуктите са приятни за използване, без натрапчиви аромати, което много ми допада. Пастата я използвам с електрическа четка за зъби. След употреба усещам зъбите си чисти и спокойни. Водата е много приятна и в малък размер подходящ за пътуване. Ще продължавам да ги използвам 😊

# 377

През месец юли elmex даде възможност на потребители на BG-Mamma да се убедят в действието на пастите за зъби elmex Sensitive и да споделят опита си в специално създадена за кампанията анкета. С резултатите от тази анкета ви запознаваме в настоящата публикация.

"Изпитвате ли чувствителност в зъбите си?"

"Колко често изпитвате чувствителност в зъбите си?"

"Кои фактори най-често предизвикват чувствителност в зъбите ви?"

На въпроса "Каква паста за зъби използвате в момента?" 71,8% са посочили "паста за чувствителни зъби" за своя отговор. 25,6% от анкетираните са отговорили "обикновена паста за зъби", а 2,6% употребяват "паста за избелване на зъбите".

"Ако използвате паста за зъби за чувствителни зъби, как я оценявате по отношение на ефективност?"

На въпроса "Чували ли сте за паста за зъби elmex?" 97,4% от анкетираните са отговорили положително.

"Използвали ли сте някога паста за зъби elmex?"

"Ако сте използвали elmex, колко ефективна я намирате за облекчаване на чувствителността в зъбите?"

Попитахме потребителите на форума "Бихте ли се доверили на паста за зъби elmex за лечение на чувствителни зъби?" 97,4% са отбелязали "Да" за своя отговор.

"Какво би ви накарало да изберете паста за зъби elmex за чувствителни зъби?"

*Обобщаващата публикация е изготвена от редакторския екип на BG-Mamma.

Общи условия

Активация на акаунт