Открийте магията на elmex - осигурете пълна защита на вашите чувствителни зъби!

• 12 966
  • 377
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Имам чувствителни зъби и не съм използвала вашата паста elmex до сега.

# 331
Имам чувствителни зъби, не само чувствителност от към топло и студено ,но и от към сладко и солено.От години се опитвам да се лекувам с най-различни пасти за зъби ,но нищо до сега не ми е помогнало.Не съм ползвала продукти от марката Elmex.

# 332
Имам чувствителни зъби и избягвам студено/топло и сладко. Избягвам и цитруси.
Използвам четка Soft, за да не усещам дразнене.
Продукти на Елмекс не съм ползвала, но с радост бих.

# 333
Често изпитвам доскомфорт от чувствителност в зъбите. Избягвам студени и твърде топли храни и напитки. Не съм ползвала тези продукти, но с удоволствие бих.

# 334
Имам дългогодишен проблем с чувствителните венци , но за съжаление всичко пробвано до сега е било с временен ефект. Идбягвам студени храни и напитки .
Не съм пробвала Elmex до сега , тъй като не съм я срещала в търговската мрежа.

# 335
  • София
Здравейте!
Имам чувствителни зъби и избягвам много твърди храни, газирани напитки и студени храни. Не съм ползвала продукти на elmex, но с удоволствие бих ползвала.

# 336
Не мога да определя дали са чувствителни или не. Понякога, доста често, но не винаги от студени напитки изпитвам много голяма болка.
Не съм ползвала Елмекс, но бих, ако ще намалее болката

# 337
  • Горна Оряховица
От продуктите нa elmex съм ползвала пастите за зъби с оранжево и синьо,както и вода за уста .

Чувствителни зъби при студени храни и напитки.

# 338
Имам чувствителни зъби към студено, сладко и кисело, избягвам киселото най-вече тъй като наранява чувствителните ми венци, студеното го ограничавам, позволявам си единсвено сладолед от време на време и очите ми сълзят докато го ям Grin сладкото като цяло ми е голям проблем без него просто не мога. Не бях чувала за продуктите на elmex до сега но с удоволствие бих пробвала.

# 339
Страдам от чувствителни зъби - избягвам много студени и много твърди храни.
Не съм ползвала продуктите на elmex.

# 340
Да, имам чувствителни зъби, опитвам се да избягвам много студено или прекалено топлото. Не съм използвала до момента продукти elmex.

# 341
Ползвам пастата по препоръка на личната си зъболекарка!Не употребявам ледени или горещи храни и напитки пак по нейна препоръка!

# 342
Да,имам чувствителни зъби и избягвам студени напитки твърди храни.Не съм ползвала еликсир за чувствителни зъби,но с удоволствие ще я пробвам.

# 343
  • Плевен
Включете се в играта!
Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки? Ползвали ли сте досега продуктите на elmex?

Определено избягвам доста храни по тази причина, и затова с удоволствие бих пробвала продуктите на elmex. Не съм ги ползвала, но бих опитала.

# 344
Здравейте,
Избягвам твърде студените и твърде горещите напитки поради чувствителност на зъбите.
А на въпроса за продуктите на марката Elmex - Огромно ДА . Да , използват децата ми детската паста за зъби Elmex , както и четките им са на Elmex, аз в момента използвам избелващата паста Elmex против кариес.

Общи условия

Активация на акаунт