Открийте магията на elmex - осигурете пълна защита на вашите чувствителни зъби!

• 12 972
  • 377
  •   1
Отговори
# 315
Аз съм ползвала паста за зъби Elmex и ми харесва много. Като цяло избягвам всякакви напитки освен водата. Чувствителност имам към определен тип сладки изделия. С удоволствие бих пробвала и други ваши пасти.

# 316
  • Бургас
Имам чувствителност най-вече към студено храни и напитки , например сладолед , не съм ползвала до сега продуктите на марката, но бих се радвала да ги пробвам.

# 317
Не съм използвала продукти на Elmex и се радвам да ги открия тук. Ще се опитам да ги намеря в аптечната мрежа и да ги използвам. Имам чувствителни зъби и проблеми с това, особено през лятото когато се консумират студени напитки. Дори при миене на зъбите с обикновена паста за зъби и изплакване след това с вода, често усещам неприятно чувство. Също и при консумация на някои храни.

# 318
Зъбите не са ми чувствителни към напитки и храни, но кървят при миене с обикновена четка за зъби, дори да е с най-малките власинки. Изненадващо при миене с електрическа четка, венците ми не прокървяват.
Не съм използвала паста за зъби Elmex досега, но се надявам да имат "стягащ" ефект при мен.

# 319
Имам парадонтоза и поради това много чувствителни зъби , избягвам студено, топло и сладко за съжаление. Бих се радвала да използвам продукта

# 320
Чувствителни са зъбите ми и избягвам студено и кисело. Ползвала съм части Elmex и ги харесвам.

# 321
  • София
Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки? Ползвали ли сте досега продуктите на elmex?
Имам чувствителни зъби и избягвам  студено и много сладко. Не съм ползвала продукти на elmex, но с удоволствие бих ги тествала

# 322
От продуктите нa elmex съм ползвала пастите за зъби с оранжево и синьо.

Чувствителни зъби при студени храни и напитки.

# 323
До момента не сме използвали продуктите на Elmex, но отдавна ги заглеждам. Аз и по-големият ми син имаме чувствителност на зъбите - той към по-кисели плодове като кисели сортове ябълки, сливи, портокали, а аз често към по-студени неща.

# 324
Имам, избягвам топли и студени  храни и напитки.
Моята зъболекарка подари на дъщеря ми мостра на elmex, оттогава иска само нея. Не беше много доволна от вкуса, но беше впечатлена, че й е дадена от зъболекарката. Искаше само нея. Последният път като ходихме двете, получи нова  на elmex и вече й е любима 😃
Аз не съм ползвала досега, но мисля да си купим за всички вкъщи.

# 325
Имам чувствителни зъби и заради това избягвам сладкото и шоколада. Газирано рядко пия, а понякога от студеното направо ми изтръпва устата и главата. А не съм ползвала продукти на Еlmex, но звучат доста обещаващи.

# 326
Да, имам чувствителни зъби. Избягвам студени и твърде топли храни и напитки. Използвала съм elmex и ми харесва!

# 327
Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки? - имам чувствителни зъби, основно към студено или след употреба на студена напитка.
Ползвали ли сте досега продуктите на elmex? - не съм използвала  продукти на марката

# 328
  • София
1.Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки?
Избягвам газирани и студени напитки, твърди плодове, ядки и месо по-жилаво.
2.Ползвали ли сте досега продуктите на elmex?
Една девойка ми подари две мостри на изхода на Кауфланд
пробвам ги от 3 дена, по-различен от другите пасти на вкус.
Скрит текст:

# 329
Имам чувствителни венци и често избягвам много студени напитки. Не съм ползвала продуктите на Elmex, но бих с голямо удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт