Открийте магията на elmex - осигурете пълна защита на вашите чувствителни зъби!

• 12 977
  • 377
  •   1
Отговори
# 300
Имам чувствилни зъби и венци не съм пробвала вашата паста за зъби ,но с удоволствие бих я ползвала.

# 301
  • Варна, Пловдив
Здравейте, имам чувствителни зъби и внимавам с консумацията на студени храни и напитки.
Не съм пробвала тази марка, но съм я виждала по магазините.

# 302
Ползвам елмекс и съм доволен, бих пробвал, ако има по-нова серия.

# 303
Случва ми се да имам чувствителност в зъбите, сега в летния сезон от студени напитки и храни. Изпробвала съм други пасти за зъби, но нямаше осезаемо ефект. От продуктите на Elmex съм ползвала паста за избелване и бях доволна, но тази за чувствителни зъби не съм.

# 304
Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки? Ползвали ли сте досега продуктите на elmex?

Да, но не съм избягвала конкретни храни и напитки.
Не съм ползвала продуктите на elmex.

# 305
Имам много чувствителни зъби, избягвам студени напитки. Не съм използвала Elmex досега.

# 306
Нямам чувствителни зъби! На детето пастата е от тази марка. Зъболекарката и ни я предоставя. Но азз не съм ползвала тази марка

# 307
Зъбите са ми чувствителни, поради отдръпване не венеца. Кисело обичам и си хапвам, но най-много зъбите ме притесняват напролет, даже не знам причината. Продуктите Elmex не съм пробвала, но бих с удоволствие.

# 308
Използвала съм продуктите и съм много доволна.
Когато съм ги препоръчвала също са оставали доволни.
Намалява чувствителността и почиства перфектно. 👌🏻

# 309
Имам чуствителни зъби и избягвам студени напитки и храни. Не съм ползвала продуктите на Elmex, но бих ги пробвала с удоволствие!

# 310
Чувствителни към топло и студено не толкова, но около поставени коронки венецът е по-чувствителен и от време на време кърви.

# 311
Имам чувствителни венци, лесно се разраняват и кървят често. Избягвам твърдите храни и много студени/горещи напитки. Не съм използвала продуктите на Elmex, но с удоволствие бих ги тествала.

# 312
  • София
Чувствителни зъби имам и то само към студени напитки и храни. Венците също често ми кървят.
Не съм използвала продукт на Elemex, но бих ги пробвала.

# 313
  • Враца
Имам чувствителни зъби и избягвам студените напитки. Не съм ползвала вашите продукти.

# 314
Зъбите ми стават чувствителни като консумирам студени храни и напитки. Не съм използвала продуктите на elmex.

Общи условия

Активация на акаунт