Открийте магията на elmex - осигурете пълна защита на вашите чувствителни зъби!

• 12 978
  • 377
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Нямам чувствителни зъби или венци, но много внимавам с избора си на четка за зъби и пастата. Досега не съм  ползвала продуктите ви, но с удоволствие бих ги пробвала.

# 286
  • София
Не съм виждала тези продукти досега. Имам два чувствителни зъба и затова използвам ултра мека четка за зъби. Избягвам газирани напитки, защото не са полезни.

# 287
Да, имам чувствителни зъби, с начална форма на парадонтоза съм. Избягвам студени и сладки храни и напитки.
Не съм използвала продуктите ви, но с удоволствие бих ги тествала.

# 288
Имам чувствителност към студени напитки и храни...Не съм използвала продукти на Elmex, бих ги пробвала с удоволствие.

# 289
Имам чувствителни венци , който често кървят. Опитвам се да избягвам някои храни , подбирам и определена паста и четка за зъби. Не съм използвала продуктите на elmex до сега.

# 290
Не съм използвала, но бих пробвала. Имам чувствителни зъби и венци.

# 291
Имам чувствителност към студените напитки и понякога като ям нещо сладко.
Не съм използвала продуктите на Elmex, но с удоволствие бих го направила!

# 292
Имам чувствителност към студени напитки и храни. С удоволствие бих изпробвала Вашите продукти, тъй като до сега не съм.

# 293
  • Пловдив
Имам чувствителни предни зъби, които ми създават дискомфорт при консумация на студени напитки и сладолед. Обичам да пробвам нови продукти, така че с удоволствие бих тествала elmex

# 294
  • Варна
Да, имам на места чувствителност в зъбите и се налага да избягвам твърде студени храни и напитки.
Ползвала съм паста да зъби Elmex и съм с много добри впечатления от нея.
Flowers Cherry Blossom

# 295
  • някъде
Имам чувствителни зъби. Използвам друга марка паста за зъби, когато усетя дискомфорт, но с удоволствие бих изпробвала и вашата.

# 296
  • Варна
Имам чувствителни зъби към студени и сладки храни и напитки, чувствителни венци. Трудно откривам точните за мен четки за зъби. Ползвала съм паста за зъби Elmex и съм доволна.

# 297
  • София
Да, имам чувствителни зъби. Избягвам пикантни и много сладки храни. Не съм ползвала продукти на elmex, но бих ги пробвала и ползвала.

# 298
Да, понякога имам чувствителност към студени напитки. Използвала съм  elmex- малка разфасовка, за пътуване и бях доволна.

# 299
Венците ми кървят често и проявявам чувствителност към сладки храни. Ползвала съм ваша паста за зъби, но преди доста време.

Общи условия

Активация на акаунт