Открийте магията на elmex - осигурете пълна защита на вашите чувствителни зъби!

• 12 982
  • 377
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Не съм ползвала elmex, но бих пробвала. Понякога зъбите са ми много чувствителни.

# 271
  • Елхово
Много са ми чувствителни зъбите и венците. Непрекъснато търся подходящи четки и пасти за зъби. Не съм ползвала продуктите на Elmex, но бих ги пробвала с удоволствие!

# 272
  • на дъното
Здравейте 🙂
След махане на "зъбен камък" от зъболекар, който ме излъга и взе парите зъбите ми са ужасно чувствителни.Плзвам паста за чувствителни зъби и избягвам студени храни .
Купувала съм и за децата ваша детска паста за зъби,за мъжа вода за уста.
Продуктите ви отговарят на качеството 💗

# 273
  • гр. Кюстендил
Преди да родя рядко имах какъвто и да е проблем със зъбите.. обаче след това нещо рязко се промени. Имам чувствителност в дъвкателните зъби и зъболекарят ми не намира причина, понякога при по-студена храна/напитка имам дискомфорт и в предните зъби.. не съм използвала продуктите на Elmex

# 274
Имам много чувствителни зъби и избягвам студени храни и напитки, както и кисели.
Не съм ползвала продукти на марката Еlmex и с удоволствие бих ги пробвала.

# 275
Имам чувствителни зъби и избягвам кисели храни и напитки, студени също. Не съм ползвала продукти на Elmex, но с удоволствие бих пробвала.

# 276
  • на село
Имам пародонтоза и оголване на зъбите ,така че много често при студени ,кисели и сладки храни се сблъсквам с неприятно усещане.Не съм ползвала Elmex досега и бих опитала с надежда чувствителността да се подобри и да не страхувам от любимите храни и напитки.

# 277
Не съм пробвала до сега тези продукти.
Чувствителни зъби при студени храни и напитки.

# 278
  • Бургас
Имам чувствителни зъби, студени и сладки храни предизвикват неприятно усещане, затова и ползвам подходяща паста за зъби.
За сега не съм ползвала продукти с марка Elmex, но със сигурност ще опитам.

# 279
  • София
Да, понякога усещам болка при студени напитки. Не съм пробвала Elmex до сега.

# 280
От както имам брекети са по-чувствителни. Избягвам прекалено студено или горещо. Не съм пробвала продуктите на марката до момента.

# 281
  • София
Зъбите и венците ми са изключително чувствителни, но откакто ползвам Елмекс наистина усещам подобрение Simple Smile

# 282
Детето е ползвало два вида четки и паста на Elmex. Аз и съпругът ми не сме. Моите зъби са силно чувствителни на топли и студени напитки. Бих се радвала да тествам продукт от серията.

# 283
Имам много чувствителни зъби. Избягвам много студени или много топли храни и напитки. Не съм използвала emlex досега, но с радост бих.

# 284
Имам чувствителни зъби  , избягвам студени напитки.

Общи условия

Активация на акаунт