Открийте магията на elmex - осигурете пълна защита на вашите чувствителни зъби!

• 12 989
  • 377
  •   1
Отговори
# 255
Не се ограничавам откъм храна и напитки. И не бих казала, че имам проблем с чувствителни зъби, но с венците имам огромен проблем. Виждала съм продукти на Elmex но не съм ги тествала. Залагам на това което ми препоръчва стоматолога.

# 256
Понякога имам чувствителност към студени напитки и храни. Не съм ползвала продукти на Elmex, но бих опитала с удоволствие

# 257
В последния месец имам ужасни изпитания със зъбите - възпалени венци, кариес, излизащ мъдрец...
Избягвам студени храни и напитки. За себе си не съм използвала продуктите на Elmex, но от година и половина по препоръка на стоматолог, използвам детската серия от 0 до 6 г за сина ми, и съответно следващата 6-12 г за дъщеря ми.

# 258
Да, имам чувствителни зъби, най-вече към студени течности и храни. Ползвам Elmex почти от една година и съм много доволна.

# 259
  • София
Имам чувствителни зъби и избягвам кисели, студени или горещи храни и напитки. Все още не съм пробвала продуктите на Elmex, но бих опитала.

# 260
  • София
Имам силно чувствителни зъби поради скърцане. Избягвам студени и силно кисели храни. Използвала съм различни марки пасти за чувствителни зъби, но Elmex не съм ползвала досега. Бих я опитала с удоволствие.

# 261
Имам чувствителни зъби и избягвам студени храни и напитки.
Ползвала съм продукти на Еlmex.

# 262
Зъбите ми са чувствителни. Не избягвам проблемните храни, но когато ям и пия нещо студено или топло веднага се усеща болка. Не съм ползвала продуктите на elmex.

# 263
От време на време зъбите и венците ми се проявяват като много чувствителни. Още не съм намерила причината това да се случва.
Elmex не съм използвала досега, но ми е в полезрението и отдавна се каня да я изпробвам.

# 264
Не съм ползвала Elmex. Имам чувствителност кум студено.

# 265
  • Mediterraneo
Не съм ползвала продуктите.
Имам чувствителни зъби, но са на моменти. Тогава избягвам студени и горещи храни и напитки.

# 266
С годините и моите зъби станаха чувствителни, не съм пробвала продуктите на Elmex, особено ако е и в комбинация с избелване.

# 267
Имам чувствителни зъби от студено. Не съм ползвала пастата Elmex

# 268
Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки? Ползвали ли сте досега продуктите на elmex?
Да, зъбите ми са чувствителни, особено към студени храни и напитки. Ползвала съм паста за зъби Elmex и бях доволна. Не я откривам лесно, защото в нашия град се предлага на много малко места.

# 269
Зъбите ми са доста чувствителни към студено-вода,храна.Избягвам много твърдите храни.Не съм изпрлзвала точно марката elmex.

Общи условия

Активация на акаунт