Открийте магията на elmex - осигурете пълна защита на вашите чувствителни зъби!

• 12 971
  • 377
  •   1
Отговори
# 345
Имам чувствителни зъби и се старая да избягвам много студените храни и напитки.
Не съм ползвала досега продукт на марката Elmex.

# 346
Понякога имам чувствителност към студени храни, плодове и зеленчуци. Не съм използвала продукти на Elmex, но бих пробвала с удоволствие Sunglasses

# 347
  • София
Понякога имам чувствителност към студени напитки и храни и кървящи венци. Използвала съм почти всички продукти на Elmex, бих използвала с удоволствие Sunglasses.

# 348
Имам чувствителни зъби. Избягвам много студени храни и напитки, а също и много сладки.
Не съм използвала elmex. Но ще се радвам да имам тази възможност.

# 349
Не избягвам определени напитки и храни.
Не съм ползвала досега продукти на elmex, за първи път ги виждам

# 350
Имам чувствителни зъби и избягвам много студени храни и напитки, газирано и сладко консумирам в ограничени количества.
Не съм ползвала досега продуктите на марката Elmex, но бих пробвала с удоволствие.

# 351
Не съм ползвала продуктите. Имам чувствителни зъби, избягвам ледени продукти, както и цели ябълки.

# 352
Да, имам чувствителни зъби. Избягвам студени и горещи храни и напитки. Досега не съм използвала продукти на Елмекс.

# 353
  • There I was on a July morning
Понякога са ми чувствителни зъбите към студени храни. Бих пробвала продуктите на elmex, както и ползване на четки за зъби с мек косъм.

# 354
Съпругът ми има изключително чувствителни зъби, които повлияват негативно на неща от ежедневието ни. В последното десетилетие, не е ял сладолед, избягва да яде сладки храни и горещи напитки.
Веднъж, когато бяхме на почивка, си беше забравил специалната четка за зъби, а в единствения магазин в селцето, нямаше такава и си закупи нормална. Тогава каква мъка беше. Използвал е специфични продукти, но досега никой не му е помогнал. Силно се надяваме вашата марка да облекчи състоянието му и да стане част от рутината му.

# 355
Имам чувствителни зъби и венци и избягвам горещи и студени храни и напитки, което си голямо неудобство, особено сега през летните дни, когато човек иска да се разхлади от жегите. Хапването на сладолед при мен е чак след отпускането на сладоледа, а за сладоледена торта не мога и да помисля.... Не съм чувала elmex като марка, но със сигурност бих пробвала техните продукти и споделила впечатленията си

# 356
Имам чувствителни венци.Избягвам да хапвам твърда храна .Рядко консумирам семки,чипсове и подобни ,заради проблема с венците.Купувала съм на децата ми но лично аз не съм я използвала.

# 357
Понякога зъбите са ми чувствителни към студени храни. В повечето случаи ги избягвам. Избягвам и твърди храни - пуканки, прекалено твърди сухи мезета.
Не съм ползвала ваши продукти, но с удоволствие бих ги пробвала.

# 358
  • София
Имам чувствителност, особено към студено.
За вашите продукти чувам за пръв път, бих ги изпробвала с удоволствие.

# 359
С чувствителни зъби съм и често избягвам студени напитки и сладолед.
За първи път ще използвам elmex.

Общи условия

Активация на акаунт