Открийте магията на elmex - осигурете пълна защита на вашите чувствителни зъби!

• 12 953
  • 377
  •   1
Отговори
# 30
Да, купувала съм паста и четка за детето ми на Елмекс.
Моите зъби не са толкова чувствителни, но винаги съм искала да пробвам и аз тази марка.
Понякога се старая да избягвам определени храни.

# 31
Имам чувствителни зъби. Избягвам прекалено студени и прекалено топли храни и напитки. Не съм ползвала продукти Elmex.

# 32
Зъбите ми реагират повече на студени храни, отколкото на горещи такива. Ползвам пастата със зелен надпис.

# 33
  • София
Имам чувствителни венци и избягвам много студени напитки. По препоръка на зъболекар съм ползвала зелената паста и съм много доволна от нея.

# 34
  • София
Имам чувствителни зъби и избягвам агресивни и избелващи пасти. На Елмекс ползвам червената от около година и съм доволна.

# 35
Имам чувствителност към студени напитки и някой кисели плодове.
Не съм използвала продукти на Elmex, но бих пробвала с удоволствие.

# 36
  • София
Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки? Ползвали ли сте досега продуктите на elmex? Не познавам продуктите.. избягвам по-горещи напитки, както и по-студени такива, за да си ги пазя. Преди време много мешах.. примерно студен фреш с горещо кафе, сега няма шанс за такава комбинация.

# 37
  • София
Имам чувствителност към студени напитки и храни, понякога и към по-сладки неща също... Обикновено наблягам на пасти за чувствителни зъби, но точно на Elmex не съм използвала. Бих пробвала с удоволствие Sunglasses

# 38
  • София
Зъбите ми са чувствителни към кисело, сладко и към много студено, което ме кара да ибягвам подобни храни и напитки. Винаги ползвам меки четки за зъби и задължително имам подръка паста за чувствителни венци.
Заглеждала съм четките за зъби на Elmex, защото доста приличат на любимите ми  Кюрапрокс, но не съм ги пробвала до момента.

# 39
Нямам чувствителни зъби и венци, използвам пастата за зъби като хигиенно средство и нямам конкретни претенции каква ще е. Експериментирам с различни марка предложвни на пазара, доста често. С удоволствие бих пробвала препоръчаната от вас.

# 40
Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки? Ползвали ли сте досега продуктите на elmex?
Имам чувствителни зъби и избягвам много твърди храни, газирани напитки така или иначе не консумирам. Използвала съм и използвам продукти на elmex и съм много доволна ✌️

# 41
Не съм ползвала продуктите на Elmex но с удоволствие бих, проблем имам само ако редувам горещо и студено.

# 42
  • Стара Загора
Избягвам да консумирам сладки храни.
Използвам Елмекс за детето, лично не съм я пробвала.

# 43
Понякога от студени храни усещам чувствителността на зъбите си.
Не съм използвала продуктите на елмекс, бих с удоволствие.

# 44
Да, имам чувствителни зъби и затова избягвам много студени, горещи, кисели и сладки храни и напитки, които могат да предизвикат болка или дискомфорт. Ползвал съм продукти на Elmex, като паста за зъби и вода за уста за чувствителни зъби, и съм доволен от тяхното действие. Те помагат за намаляване на чувствителността и осигуряват защита срещу зъбния кариес.

Общи условия

Активация на акаунт