Открийте магията на elmex - осигурете пълна защита на вашите чувствителни зъби!

• 13 513
  • 377
  •   1
Отговори
# 45
С чувствителни зъби съм откъм температура на напитките. С радост ще опитам elmex.

# 46
Да, имам чувствителни зъби и избягвам студено. Зъболекарката ми даде мостра на паста за зъби Elmex и останах доволна, ефект имаше.

# 47
Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки? Да, имам чувствителни зъби и избягвам ледени напитки и много сладки храни.
Ползвали ли сте досега продуктите на elmex? Не, не съм.

# 48
На студени неща, като сладолед, имам чувствителност.Не съм използвала тази марка, но бих пробвала.

# 49
Имам чувствителни зъби и венци. Избягвам горещи и студени напитки, тъй като ми носят Също внимавам и със сладките неща. Не съм пробвала продукти на тази марка досега.

# 50
Да, имам чувствителни зъби и венци, но не избягвам, а намалям консумацията на определени храни и напитки.
Използвала съм пасти за зъби на марката и съм доволна.

# 51
Бих опитала с удоволствие. Имам чувствителност към всичко,за което се сетите. 🥺

# 52
Да, имам чувствителни зъби, но не до толкова, че да избягвам определени храни и напитки.
Продукти на Elmex съм ползвала преди години в Германия. Дори се бях запасила с едни малки комплекти за вечерна и сутринта рутина, които ползвах доста време при пътуване.

# 53
Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки? Ползвали ли сте досега продуктите на elmex?
Не мога да кажа, че са много чувствителни, но от студено имам болка в зъбите понякога. Избягвам да пия напитки с лед.

# 54
Не съм ползвала досега.
Понякога имам чувствителност от студенти напитки. Не избягвам храни и напитки.

# 55
  • София
Зъбите ми са изключително чувствителни. Понякога ме болят от студено, за това ползвам продукти за уста за чувстителни зъби. С удоволствие бих пробвала elmex.

# 56
Имам чувствителност към студени напитки и храни. Не съм използвала продукти на Elmex, но бих пробвала с удоволствие.

# 57
Имам чувствителни венци, склонни към разраняване и кървене.
Не съм ползвала тази марка, ще я потърся и бих я пробвала.

# 58
Имам чувствителни зъби и често възпалени венци. От години съм с доста зъбни проблеми, но не съм ползвала продукти на Elmex. Бих се радвала да опитам точно, заради чувствителността, която е доста неприятна Confused

# 59
  • Дупница
Понякога имам чувствителност към студени напитки и храни...Не съм използвала продукти на Elmex, но бих пробвала с удоволствие

Общи условия

Активация на акаунт