Открийте магията на elmex - осигурете пълна защита на вашите чувствителни зъби!

• 12 980
  • 377
  •   1
Отговори
# 60
Имам чувствителни венци, не избягвам храни, но някои определено дразнят венците. Децата изпозлват детската паста за зъби на Elmex.

# 61
Използвала съм продуктите на Елмекс, както за нас големите, така и съм купувала за децата. Като цяло нямам чувствителни зъби, но имам 2 млечни такива, които не са сменени изобщо /нямат зародиш/ и гледам да съм доста внимателна от към грижи за венците и зъбите.

# 62
Имам чувствителни зъби и избягвам много студени и горещи напитки. Не съм ползвала продуктите на elmex

# 63
Зъбите ми са чувствителни към студено и горещо. Досега не съм използвала продуктите на elmex.

# 64
Имам чувствителни зъби и избягвам кисели, много студени или много горещи храни и напитки.

# 65
Имам много чувствителни зъби о венци. Не съм ползвала вашите продукти, но с удоволствие бих.

# 66
Имам неприятно чувство, когато ползвам студени храни и напитки. Не съм ползвала паста за зъби Elmex, но с удоволствие бих я пробвала.

# 67
  • Вдън горите тилилейски
Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки? - Имам чувствителни зъби, дължащо се на отдръпване на венците. Особено чувствителни стават при консумация на кисели плодове, но не бих казала, че ги избягвам Simple Smile
Ползвали ли сте досега продуктите на elmex?  -  За пръв път ми попадат в полезрението, така че досега не съм ги пробвала, но като чета описанието им, определено бих го направила.

# 68
Да, с чувствителни зъби съм. Избягвам студени храни и напитки, защото ми става изключително неприятно в устата, чувствам все едно някой ми бърка в мозъка. Чувала съм, че продуктите с избелващ ефект, също влияят на чувствителността на зъбите и ги избягвам. Лично аз не съм ползвала продукти elmex,но детето ми от няколко години ползва пастата за зъби и съм доволна.

# 69
  • ВАРНА
С чувствителни зъби съм, особено към студено.
Не съм ползвала продукти на марката, бих пробвала.

# 70
Избягвам студени и топли напитки, тъй като зъбите ми са чувствителни. Не съм използвала до сега продукти на Elmex, но с удоволвие бих пробвала.

# 71
Да,имам чувствителни зъби и венци.Използвам ултразвукова четка за зъби,която винаги е в режим sensitive.Купувам паста Elmex за детето,което е на 3г.

# 72
Да, до преди няколко години имах изключително чувствителни зъби. Изчезна след като оправих всичко (че все имаше по нещо) и откакто започнах да ходя за премахване на зъбния камък на всеки 4-5м. Ежедневната грижа с конец и миене даже не ги и споменавам - те за задължителни. Сега нямам проблем със сладолед и студени напитки, все едно не са моите зъби Simple Smile Единственото, което се обостри е ужасно усещане от почти всички пасти за зъби с мента - все едно ми е изгорен езика, та ми се иска да видя с тази паста как би било. Не съм ползвала тазаи марка и съм любопитна как ще ми понесе.

# 73
Избягвам студени и кисели храни и напитки, защото имам чувствителни зъби. Избягвам фрешове, цитрусови плодове, сладолед и др. Мия зъбите с четка за чувствителни зъби Soft и след миене използвам и вода за уста. Все още не съм пробвала продуктите на Elmex, но бих пробвала.

# 74
Да, ползвам и продължавам да ползвам продуктите.

Общи условия

Активация на акаунт