Открийте магията на elmex - осигурете пълна защита на вашите чувствителни зъби!

• 12 983
  • 377
  •   1
Отговори
# 75
Зъбите ми са изключително чувствителни. Избягвам студени храни и напитки. Използвам четка Soft и изплаквам с вода за уста. Не съм използвала продукти на Elmex.

# 76
Имам чувствителни зъби и ползвам продукти за такива. Бих пробвала пастата за зъби на Elmex.

# 77
Имам чуствителни зъби и избягвам студени храни и напитки, което през лятото не е особено комфортно. Бих пробвала вашите продукти.

# 78
Да, имам чувствителни зъби и избягвам определени храни и напитки. Ползвала съм досега продуктите на Sensodyne.

# 79
Имам чувствителност към студено понякога.
Не съм пробвал Elmex, но с удоволствие ще я пробвам.

# 80
Да, имам чувствителни зъби. Не пия тоник, защото зъбите ми скрипват и започват да ме болят. Не съм използвала продуктите.

# 81
Имам клиновидни дефекти на някои от зъбите, което ги прави особено чувствителни при консумация на студени и топли напитки, но не бих казала, че ги избягвам Simple Smile Стоматологът ми препоръча пастите на Elmex, но към момента имам закупени други и все още не съм пробвала тези.

# 82
Понякога имам чувствителност към студени напитки и храни.  Използвам съм паста за зъби Elmex отскоро и засега съм много доволна от резултата.

# 83
Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки? - Да, имам чувствителни зъби и избягвам рязката смяна на темпреатурата на храната, както и избягвам и кисела храна като лимоните.
 Ползвали ли сте досега продуктите на elmex? - Да, ползвам паста за зъби.

# 84
Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки? Ползвали ли сте досега продуктите на elmex? - Да, избягвам студено и сладко. Не съм използвала продуктите.

# 85
Да , имам чувствителни зъби. Основни заради това избягвам студени напитки, газираните съм ограничила до минимум, а алкохол не консумирам .
Не съм използвала продуктите на Elmex ,но съм виждала в аптеките . Тъй като до сега не бях запозната с тях , не съм взимала.

# 86
Понякога имам чувствителност към топло или студено. Ползвам други марки за чувствителни зъби, но с удоволствие бих пробвала и Елмекс.

# 87
Имам чуствителни зъби и се пазя от някои храни не познавам тази марка и с удоволствие бих я пробвала

# 88
Имам чувствителни зъби, най-много от плодове усещам дискомфорт. Elmex паста съм ползвала и се чувствах добре с нея.

# 89
  • Враца
Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки? Ползвали ли сте досега продуктите на elmex?

Имам чувствителност към студено. Не избягвам нищо, но е неприятно усещането. Не съм пробвала продукти на elmex.

Общи условия

Активация на акаунт