Открийте магията на elmex - осигурете пълна защита на вашите чувствителни зъби!

• 12 987
  • 377
  •   1
Отговори
# 90
Много са чувствителни зъбите ми, особено ако ям нещо сладко. Използвам elmex от години!

# 91
Имам пародонтоза и на моменти зъбите ми са чувствителни на студено и сладко.
Ползвала съм Elmex. Определено е от пастите за зъби, които много харесвам!

# 92
Имам чувствителни зъби и венци и затова избягвам студени напитки и сладолед.
Не съм използвала пастата и бих я тествала с удоволствие.

# 93
  • оттам, откъдето започва България
Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки? Ползвали ли сте досега продуктите на elmex?

Не съм ползвала продуктите на elmex, но стане ли въпрос за зъби, това ми е болна тема. Worried
Затова с удоволствие бих пробвала продуктите на elmex.

# 94
Моите зъби са чувствителни. Избягвам много топли храни и напитки, а от студените имам чувството, че ми се свива челюстта. Ужасно е.
Не съм използвала точно този продукт.

# 95
От време на време чувствителността на зъбите ми се засилва, случва се да се използва голи и венец, което не е никак приятно. В тези периоди избягвам много студени или много топли храни и напитки. Не съм използвала продуктите на elmex до сега, но с радост бих!

# 96
Зъбите ми са чувствителни към студени храни  и поради тази причина почти не мога да си позволя сладолед през лятото. Cry
Не съм ползвала досега продукти на Elmex, ползвам други такива, но бих изпробвала с удоволствие.

# 97
  • Sofia, Bulgaria
Понякога имам чувствителлност от студени храни и напитки. Използвала съм продукти на Elmex, а също и децата са ползвали съответните детски пасти.

# 98
Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки?
В периоди от живота си съм избягвала топло и студено. Имам много зъбен камък.
Ползвали ли сте досега продуктите на elmex?
Не, но с удоволствие бих пробвала

# 99
Зъбите ми са чувствителни и избягвам цитрусови плодове и много   студени напитки. Използвала съм продукти на Еlmex и съм доволна.

# 100
Не съм ползвала продуктите на elmex досега.
Не избягвам храни и напитки като цяло, но зъбите ми са чувствителни към студени неща

# 101
  • in Wonderland
Да, имам чувствителни зъби. От топло и много студено, реагират неприятно. Не съм ползвала продукти на elmex, за първи път чувам за тях.

# 102
Зъбите ми са чувствителни, избягвам прекалено топли или студени напитки и храни,  защото цялата изтръпвам.  Ползвала съм продуктите  на  Елмекс, но класическата паста за зъби само.

# 103
  • Пазарджик
Понякога имам чувствителност към студени напитки и храни...Не съм използвала продукти на Elmex, но бих пробвала с удоволствие

# 104
  • София
Нямам чувствителни зъби, но ми се е случвало да изпитам лек дискомфорт от някои студени храни. Не съм ползвала продуктите на Elmex досега, но бих опитала.

Общи условия

Активация на акаунт