Открийте магията на elmex - осигурете пълна защита на вашите чувствителни зъби!

• 12 991
  • 377
  •   1
Отговори
# 105
Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки? Ползвали ли сте досега продуктите на elmex?

- Да, имам чувствителни зъби и опитвам да полагам грижи за тях, защото са ми голям проблем. Вече от години газирани напитки почти не консумирам, но ми е трудно да изолирам всички вредни храни, напитки и навици. Виждала съм продуктите на Elmex, но не съм ги опитвала досега.

# 106
  • Велико Търново
Не съм ползвала продукти на Elmex  за мен, но за децата съм вземала. Като състав са много добри и като свежест след измиване. Аз нямам чувствителни зъби, но мъжа ми има и за него би било интересно да пробва нов продукт с надеждата да бъде по-добър от тези които вече е ползвал.

# 107
Не съм използвала продуктите Ви. Имам много проблеми със зъбите и венците, включително чувствителност при студени и сладки храни.

# 108
Имам чувствителни зъби и избягвам много студени храни. Синът ми е ползвал детската паста на Elmex.

# 109
Изпитвам дискомфорт при прием на студени храни и напитки. С удоволствие бих пробвала продуктите на Еlmex

# 110
  • София
Имам чувствителни зъби и избягвам студени напитки с лед и сладки храни. Ползвала съм пастите за зъби на Elemex и ми допадат.

# 111
  • Варна
Имам чувствителни зъби и венци. Старая се да избягвам твърди  и студени храни и напитки. Не съм ползвала продуктите на elmex.

# 112
Досега не съм използвала продуктите на elmex. Имам чувствителност понякога и основно избягвам газирани напитки и захарни изделия. С удоволствие бих искала да изпробвам пастата за зъби на марката.

# 113
Да имам чувствителни зъби, което ми пречи да употребявам студени храни и напитки. Бих използвала продуктите на elmex.

# 114
С чувствителни зъби и венци съм от дете.
С удоволствие бих пробвала продуктите от тази непозната от мен за сега марка.

# 115
Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки? Ползвали ли сте досега продуктите на elmex?
Здравейте! Да, имам чувствителни зъби и избягвам най-вече студени напитки. Не съм ползвала досега Вашите продукти, но определено бих пробвала.

# 116
понякога имам чувствителност и към топло и към студено. особено когато усещам започващо главоболие или вече имам такова, направо ме е страх да ям и да пия каквото и да е, защото често ме 'удря' и в зъбите и болката става непоносима. в момента използвам  паста за зъби и вода на elmex и съм доволна.

# 117

Не избягвам определени напитки и храни, но през лятото понякога имам неприятно усещане, когато ям сладолед. Ни винаги, но се случва.
Не съм ползвала досега продукти на elmex.

# 118
Не съм ползвала продуктите на марката,но ще се радвам да имам тази възможност.
Много обичам да пия вода с лимон за лятото,но от известно време не мога да си позволя,тъй като зъбите ми станаха много чувствителни.Случвало се е от глътка вода или само като докосна с четката за зъби да усещам страшна болка..

# 119
Понякога имам чувствителност към студени или топли храни и напитки.Ползвала съм паста за зъби на  Elmex по препоръка на зъболекар.

Общи условия

Активация на акаунт