Открийте магията на elmex - осигурете пълна защита на вашите чувствителни зъби!

• 12 999
  • 377
  •   1
Отговори
# 120
  • плевен
Имам чувствителни зъби и избягвам студени или много топли храни .Ползвала съм вода за уста на  Elmex.

# 121
Не съм използвала продукти на Elmex, но бих пробвала с удоволствие. Понякога имам чувствителност при прием на студени или сладки храни и напитки и периоди с разраняващи се венци.

# 122
Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки? Ползвали ли сте досега продуктите на elmex?

Преди години бях ползвала лепенки за избелване на зъби. Така болеше!! Сдобих се с чувствителни зъби и ми отне известно време да се оправя. Тогава ме беше страх да ям и пия, както и да дишам с отворена уста - даже въздухът ми предизвикваше болка.

Ползвала съм ваша паста за зъби - мостра от нея получих от стоматолога си. Доволна съм.

# 123
Не съм използвала elmex до сега, имам чувствителност от студени напитки и храни.

# 124
Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки?
Имам чувствителни зъби и избягвам ледено студени храни и напитки.
Ползвали ли сте досега продуктите на elmex?
Не съм ползвала продуктите на  elmex.

# 125
Чувствителни са ми зъбите.Избягвам прекалено студени и прекалено топли храни и напитки.  Не съм използвала продукти на Elmex, но бих пробвала с удоволствие.

# 126
  • Пловдив
Всички у дома сме с предпочитания, а на всичкото отгоре сме префинени и с чувствителни зъби и венци, така че с удоволствие бихме пробвали ваши продукти.

# 127
Усещам чувствителност на зъбите при прием на студени храни и напитки. Не съм ползвала марката досега, но с радост бих я пробвала.

# 128
Периодично страдам от чувствителни зъби и венци и досега съм ползвала Сенсодин. Елмекс купувам на детето - четка и паста по препоръка на стоматолог и съм много доволна от продуктите.

# 129
Имам чувствителни зъби и избягвам студените напитки /с лед/. Ползвала съм различни пасти, но не съм видяла някакъв ефект. Не съм пробвала Elmex, но с удоволствие бих.

# 130
Имам чувствителност при един конкретен зъб от сладко. Затова дъвча сладки неща само от ляво.
Бих пробвала продукт на Elmex с удоволствие!

# 131
Имам чувствителни зъби и избягвам много студени храни и напитки. С удоволствие бих пробвала как продуктите на Elmex ще се отразят на чувствителността.

# 132
  • София
Зъбите са ми много чувствителни към топли и студени храни и напитки и се съобразявам. Ползвала съм само паста за зъби на марката.

# 133
  • В Космоса
Понякога се появява чувствителност на зъбите ми, при консумиране на определени храни и напитки. Бих пробвала продукти на Elmex.

# 134
Понякога да, избягвам да отхапвам ябълки, например.

Общи условия

Активация на акаунт