Открийте магията на elmex - осигурете пълна защита на вашите чувствителни зъби!

• 13 001
  • 377
  •   1
Отговори
# 135
Имам често, тъй като често избелвам. По това време избягвам много студени храни и напитки.

# 136
Имам чувствителни зъби. Когато хопвам някои по-сладки неща усещам болка. Не съм ползвала продуктите

# 137
  • София
Имам чувствителност към много топло и много студено.
Също и при отхапване на твърда храна с предните зъби.

# 138
Имам чувствителни зъби. Реагират и на топло и студено. Избягвам да ям сладолед например. Не съм ползвала продуктите на елмекс

# 139
  • София
Зъбите и венците ми са чувствителни. Имам и оголване на шийките/отгоре на корена на зъбите.
Внимавам какво ям и пия.
Ползвам Сенсодин, Елгедиум и паста на DM сенситив за чувствителни зъби. На DM е на най-добра цена.
Не съм ползвала elmex Sensitive.

# 140
Чувствителни са ми зъбите, имам нарушение на емайла. Ползвала съм паста за зъби на марката и много добър ефект имаше.

# 141
Ползвала съм паста за зъби elmex.
Понякога имам чувствителни зъби, обикновено след избелване

# 142
Понякога имам чувствителност към много студено. Ползвам паста за чувствителни зъби, но до сега не съм опитвала Elmex.

# 143
Имам чувствителни зъби към студени напитки и сладолед. Не съм използвала продукти на Elmex.

# 144
  • Once there was a Hushpuppy...
Понякога имам чувствителност към определени храни. Ползвам паста за чувствителни зъби.

# 145
Имам чувствителност към студени напитки и храни. Не съм използвала продукти на Elmex, но бих пробвала с удоволствие.

# 146
Имам чувствителни зъби, но не съм пробвала продуктите на Еlmex.Избягвам студенти храни и напитки.

# 147
  • София
Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки? Ползвали ли сте досега продуктите на elmex?
Нямам чувствителни зъби. Не избягвам никакви храни и напитки.
Да, ползвала съм продукти на марката - харесват ми.

# 148
С течение на годините ми се появи чувствителност към студено (сладолед, дори и студена вода, допир на метал също ми е много неприятно), а за съжаление имам и отдръпване на венците. Не съм ползвала никакви продукти на Elmex.

# 149
Да, имам чувствителни зъби към топло и много студено. Не съм ползвала продукти на elmex, за първи път чувам за тях.

Общи условия

Активация на акаунт