Открийте магията на elmex - осигурете пълна защита на вашите чувствителни зъби!

• 13 002
  • 377
  •   1
Отговори
# 150
Нямам чувствителни зъби, но не пия ледени или горещи напитки.
Не съм ползвала продукти на  elmex, но си търся нова паста за зъби, та бих пробвала с удоволствие.

# 151
Нямам чувствителни зъби, но  имам  чувствителни венци. Не съм ползвала продуктите на    Елмах. Но бих ги   тествала!

# 152
Нямам чувствителни зъби, ползвала съм мостри и ми допадат.

# 153
У дома ползваме пастата на Елмекс и много ни допада. Моите зъби са чувствотелни към студени напитки и храна

# 154
Моите зъби не са чувствителни, но на съпруга ми са и не може да ползва обикновена паста за зъби. Иначе от повече от година за мен и детето купувам паста против кариес на Елмекс. На него взех и гел против кариес, който се ползва периодично.

# 155
Понякога имам чувствителност към студени напитки и храни...Не съм използвала продукти на Elmex, но бих пробвала с удоволствие

# 156
  • София
Да, зъбите ми са чувствителни и не мога да пия студени напитки, тъй като предните зъби ме болят.До сега не съм използвала elmex.

# 157
Имам чувствителни зъби. Понякога при пиене на студени или кисели напитки изпитвам дискомфорт.
Не съм използвал марката и с удоволствие бих тествала пастата за зъби.

# 158
Ползвала съм паста за зъби с оранжево и синьо. С удоволстви бих тествала и други продукти.
Понякога зъбите ми са чувствителни, ако прекаля със сладка храна.

# 159
Имам чувствителни зъби, които реагират на топли и студени напитки. Използвам четка и паста за чувствителни зъби. Не съм ползвала досега продукти на Elmex.

# 160
Да, при студени храни, ползвала съм оранжевата.

# 161
Имам чувствителни венци, лесно разраняващи се. С удоволствие бих тествала продуктите ви. Не съм ги пробвала досега.

# 162
  • у нас
Да, имам чувствителни зъби и понякога се налага да избягвам дадена храна или напитки. Не съм чувала и не съм ползвала продукти на Elmex.

# 163
Зъбите  ми са чувствителни, избягвам някой храни и студени напитки. Не съм ползвала Elmex.

# 164
Използвам продукти за чувствителни зъби, ползвала съм вода за уста Elmex.Зъбите ми са болезнено чувствителни, много неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт