Открийте магията на elmex - осигурете пълна защита на вашите чувствителни зъби!

• 13 559
  • 377
  •   1
Отговори
# 165
Всички вкъщи страдаме от чувствителни зъби. В момемента ползваме друг продукт, но с удоволствие бихме пробвали нещо ново!

# 166
От студено ме болят зъбите. Също имам и проблем, когато ям по-жилаво месо,защото ми дразни венците.

# 167
Имам чувствителни зъби, което се изразява в болка (пробождане), когато съм комсумирала повече плодове като лимони, грейпфрут, дори череши и кайсии. Кариеси нямам, но винаги това ми е било проблемът. Тази мсрка не съм ползвала, с удоволствие бих пробвала тези продукти.

# 168
Понякога изпитвам дисконфорт от студено или горещо. Не съм ползвала продуктите, но бих.

# 169
Венците и зъбите са ми чувствителни и избягвам твърди четки. Не съм използвала продуктите на Elmex, и с удоволствие бих ги пробвала.

# 170
Чувствителни са ми зъбите и избягвам кисели и твърди храни, газирани напитки и кисели плодове. Ползвала съм продукти на elmex.

# 171
Ооо имам чувствителни зъби, за жалост! Използвала съм и вашата марка, помогна ли, но бих опитала и точно тази паста.
При топло/студено винаги се поява чувствителност, дори и при миене на зъбите и за това избирам винаги пасти за чувствителни зъби.

# 172
Не съм използвала продуктите на elmex.
Обикновенно нямам чувствителни венци или зъби,но моят мъж има и често му кървят ,ще бъде любипотно да опитаме продуктите.

# 173
Имам чувствителни зъби и венци. При прием на студени храни или напитки изпитвам болка.
Не съм използвала вашите продукти и с удоволствие бих ги изпробвала.

# 174
Имам чувствителни зъби при много топло, студено или сладко. Не съм използвала elmex до сега.

# 175
  • София
Зъбите ми са чувствителни към студени напитки. Не съм използвала продукти на марката.

# 176
  • Пловдив
Имате ли чувствителни зъби и избягвате ли определени храни и напитки? Ползвали ли сте досега продуктите на elmex?
По време на бременността определено зъбите ми са по-чувствителни. Не избягвах храни и напитке. Никога досега не съм използвала elmex.

# 177
Не съм използвала продуктите,но определено бих ги пробвала ,тъй като имам проблемни и чувствителни зъби.

# 178
Чувствителни са ми зъбите.Избягвам прекалено студени и прекалено топли храни и напитки.  Не съм използвала продукти на Elmex, но бих пробвала с удоволствие.

# 179
  • Пловдив
Никога не съм ползвала продукт на Elmex и бих се радвала да пробвам пастата за моят проблем. Имам чувствителни зъби, които ми създават неприятни усещания от сладки изделия, топли и студени напитки и допир в основата на зъба.

Общи условия

Активация на акаунт