Открийте магията на elmex - осигурете пълна защита на вашите чувствителни зъби!

• 13 013
  • 377
  •   1
Отговори
# 180
Сравнително чувствителни са ми зъбите, но не съм от най-тежките случаи. Не съм използвала продукти на Elmex.

# 181
При определени храни и напитки усещам болка в зъбите, но не съм предприемала мерки досега. Не съм използвала продукти на Elmex

# 182
Мъжът ми има чувствителни зъби и ползва Елмекс. Много е доволен.

# 183
  • Пловдив
От известно време ми станаха много чувствителни зъбите към студено. Даже не съм и чувала за Elmex.

# 184
  • Монтана
Имам чувствителни зъби. От топло и много студено реагират неприятно. Не съм ползвала продукти на elmex.

# 185
Да, имам чувствителни зъби на топло и много студено.
Не съм ползвала продукти на elmex, за първи път чувам за тях и с удоволствие бих ги пробвала.

# 186
Имам чувствителност към топло и студено. Също така избягвам много твърди храни. Ползвала съм мострени elmex продукти и ми допадат.

# 187
  • Samokov
Имам чувствителни зъби и усещането е неприятно  . Не съм пробвала продукти на Elmex.

# 188
Чувствителни са ми зъбите.Избягвам прекалено студени и топли храни и напитки.  Не съм използвала продукти на Elmex, но бих пробвала с удоволствие.

# 189
Усещам чувствителност при прием на горещи и много студени храни и напитки, също така при използване на четки с по-твърд косъм. Продуктите все още не съм използвала.

# 190
Избягвам студени неща ,особено горе вляво,че след едно правене на зъб стана доста чувствително там.. :/ Не съм ползвала вашите продукти.

# 191
Понякога имам чувствителност към топло или студено. Паста elmex не съм ползвала досега, само съм я заглеждала в магазините

# 192
Моите зъби са също, чувствителни. Ползвала съм различни продукти до сега, но точно тези не съм.

# 193
  • Sliven, Bulgaria
Имам чувствителни зъби и избягвам ледено студени храни и напитки. Не съм използвала продукти от марката, но мисля да ги изпробвам.

# 194
Не съм използвала продуктите, но отзивите, които чета са добри и бих пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт