Пазаруване от Amazon - тема № 106

• 72 070
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Изчакай малко, пише ти ,че е пристигне на 3-4 септември. Аз бих му дала срок поне до края на седмицата и тогава бих искала рефънд
аз писах горе че ще изчакам седмицата, но да се подготвя - с рейтинг 89 това очаквам и затова питам как става в амазон спора за връщане на парите при неполучена стока
А прочете ли негативните отзиви? Защото аз си направих труда и ги.

# 526
  • Бургас
Изчакай малко, пише ти ,че е пристигне на 3-4 септември. Аз бих му дала срок поне до края на седмицата и тогава бих искала рефънд
аз писах горе че ще изчакам седмицата, но да се подготвя - с рейтинг 89 това очаквам и затова питам как става в амазон спора за връщане на парите при неполучена стока

прочетох ги, но чак като прати без номер - затова сега търся решение на проблема, с връщане на парите, за да се пробвам в друг сайт

# 527
За момента всичко е в срок, дойче пост май почти нямат пратки с тракинг. Аз не бих се тровила преди другата седмица, невърнати пари от амазон нямам. Да не говорим че 12 евро…, а не 1200.
Външните продавачи тип китайци ме изненадваха с пристигнали пратки при габко без изобщо да имам известие че са изпратили, та искам да кажа че тази буря може малко да почака във времето

# 528
  • Бургас
ако е пуснато понеделник, вторник или най късно сряда трябва да е в габиели
Надявах се че амазон държи по строго, номерата за пестене от логистика
в китайските сайтове дори е по евтина батерията
Просто от амазон засега всичко ми е било точно, а това сега дава индикации за възможни проблеми и незнам как да реагирам

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 17:59 от musicdoubl3

# 529
  • Sofia
Ако нещо не е наред, амазон ще Ви възстанови сумата.

# 530
  • Бургас
Ако нещо не е наред, амазон ще Ви възстанови сумата.
а това ли е първата стъпка

За да си искам парите от този бутон ли става, гледам че предлага лично ддо продавача, което на мен не ми върши работа

# 531
ако е пуснато понеделник, вторник или най късно сряда трябва да е в габиели
Надявах се че амазон държи по строго, номерата за пестене от логистика
в китайските сайтове дори е по евтина батерията
Просто от амазон засега всичко ми е било точно, а това сега дава индикации за възможни проблеми и незнам как да реагирам
Вижте в Габиели има страница с неразпознати пратки.Прегледайте ги от днес до няколко дни назад и може да откриете вашата.Понякога етикетите ги принтират нечетливо и превозвача няма идея на кой е пратката.

# 532
Скрит текст:
прочетох ги, но чак като прати без номер - затова сега търся решение на проблема, с връщане на парите, за да се пробвам в друг сайт
И негативните са "трябваше да пристигне на Х, но не пристига и вече не ми трябва". Това са негативните. Не всичко зависи от продава. Може би грешката му е, че е сложил по-кратък срок на доставка. Явно ще пристигне, но може да е по-късно от обявеното.

# 533
  • София
Колко би струвало едно евентуално връщане на слушалки (on ear)? Тук в един от големите не позволяват такъв тип слушалки да се връщат.
Dispatches fromAmazon
Sold by Edifier

# 534
  • Sofia
Зависи докъде и с какво ще ги връщаш.
На сайта на бг пощи има калкулатор.

# 535
  • София
Зависи докъде и с какво ще ги връщаш.
На сайта на бг пощи има калкулатор.
директно до БГадрес ще е...
Има батерия, тъй че пощите отпадат.

# 536
  • Сливен
Здравейте!Поръчах три продукта,за да имам безплатна доставка,два са предлагани от амазон,1 от друга фирма.Днес са изпратили два от продуктите,а за третия който е раница на кулпак,предлагана от амазон ми пишат,че ще я пратят когато е налична.В сайта пише,че има 3 бройки,когато я поръчах има 5бр.
Първа поръчка ми е какво да правя,да я отказвам и да поръчвам друга или да изчакам и колко.Трябва ми за 15 септември.Цената беше добра 35лв.

# 537
  • Варна
Привет! Кодовете, в конкретния случай за Amazon Dia, могат ли да се преотстъпват? Или системата ги засича и не позволява друг да ги ползва?

# 538
Аз може би съм в някакъв паралелен амазон защото изобщо не схващам питането 😂

# 539
  • Сф
Моята раница Кулпак също я пратиха отделно, но пристигна едновременно с основната оратка. За моя изненада беше само в една найлонова торбичка, никаква друга опаковка.
Нищо не прави за сега, изчакай да дойдат.

Общи условия

Активация на акаунт