Пазаруване от Amazon - тема № 106

• 77 180
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • Там...
За съжаление, и при мен не важи... Confused

Благодаря за линка за лампата, нужна ми беше точно такава!

# 331
Бихте ли ми препоръчали момчешки обувки за широки ходила. Може да не ги продават в Амазон. Номер 38+. Вече в чудо се видях какви обувки да купувам на 10-годишния. Гледам на картинка, чета ревюта, поръчвам и като пристигнат и каже, тесни са ми при пръстите, лошо ми става.
Ако е за кецове, DC shoes са супер за широки стъпала. Приятелят ми с такива кара по моя препоръка. Аз не съм с широко стъпало като него, но обичам да си перя пръстите и такива ми бяха най-свободни отвсякъде.

# 332
Superfit си има за широк крак, но Скечерс май ми се струват свободни и без Wide fit.

# 333
  • София
Superfit си има за широк крак, но Скечерс май ми се струват свободни и без Wide fit.
Някой да,но не всички.

# 334
Има 5 от 15 и в английския Амазон. Там винаги ми излиза промоцията, за разлика от немския.

# 335
Има 5 от 15 и в английския Амазон. Там винаги ми излиза промоцията, за разлика от немския.

Може ли линк, не намирам промоцията в сайта, не ми излиза никъде. Благодаря!

# 336
Скечърс имат хубави намаления понякога и в нашите сайтове,но наистина си е до модел.
Този кухненски смесител изглежда добре,огромен е дори С размер.
https://www.amazon.de/gp/product/B07L931QJB/ref=ppx_od_dt_b_asin … s01?ie=UTF8&psc=1

Ски панталони момиче 176 см -11 паунда
https://www.amazon.co.uk/Killtec-Functional-Trousers-Zip-Off-Pro … r=1-74&th=1&psc=1

Instant pot duo crips -99 паунда
https://www.amazon.co.uk/dp/B09GKMSLYT/ref=twister_B0CG6ZNPPH?_encoding=UTF8&th=1

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 22:45 от Трапезица

# 337
Да, това е номерът, но Speedy дават друг номер, с който се проследява в техния сайт. Конкретно за моята пратка, въпреки проследяващия номер, в сайта пише, че пратката е все още в България, а минаха 10 дни. Затова беше питането.

Eто какво се случва със моята върната пратка:

Парите не са ми върнати , кога ще ги върнат ? Не знам , когато - тогава....
Имам друга поръчка върната към тях със два артикула , върнаха парите за единия артикул - Refund: Completed 2 August  , за втория още не са . Кога - незнам.Не съм се свързвала със обслужване на клиенти и не съм питала тук.  Изчаквам да видя кога ще обработят и другия артикул.
Процеса на връщане е между две и четири седмици.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 09:40 от snow22

# 338
  • В подножието на Сините камъни
Аз не съм връщала до сега, но май ще ми се наложи. Може ли да се каже средно + - колко трае този процес, седмица, две, месец до връщането на парите. Естествено, че има специфични пратки, случаи и т.н., но средно ме интересува.

# 339
Да, при теб е доста различно. При мен от 27.07 си стои в БГ, затова се чудех къде да я проследя.

Но пък DHL e-commerce твърдят, че пътува. Ще видим какво ще стане.

# 340
  • Sofia
Търся възможно най-евтина електронна книга, Kindle или друг вариант, без подсветки и екстри. Правят ли промоции на обикновените киндъли, тези от по 100 евро? Има ли смисъл да чакам намаление?

# 341
  • Пловдив
Търся възможно най-евтина електронна книга, Kindle или друг вариант, без подсветки и екстри. Правят ли промоции на обикновените киндъли, тези от по 100 евро? Има ли смисъл да чакам намаление?
Доста време ги дебнах и не успях да видя намаление.
Купувала съм намален само преди 2 години по черен петък.
+ Не се доставя до България.

# 342
  • София
Този Киндъл от 100 евро си го взех на 17-ти юли за 80 евро. Имаше 20% намаление.

# 343
Здравейте,решила съм са си закупя фотоепилатор.Загледах този китаец,който има що годе добри отзиви.Но все пак да попитам и тук,дали някой го е купувал.

# 344
  • Сф
Какви пари е?
Аз не бих се доверила на китайци за уред, който може да ми изгори кожата, или да няма ефект. Бих заложила на утвърдени марки.

От както има безплатна доставка до Бг, попнах да поръчвам котешка храна. По- голямо разнообразие има и цената се връзва

Общи условия

Активация на акаунт