Пазаруване от Amazon - тема № 106

• 77 167
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Какви пари е?
Аз не бих се доверила на китайци за уред, който може да ми изгори кожата, или да няма ефект. Бих заложила на утвърдени марки.

От както има безплатна доставка до Бг, попнах да поръчвам котешка храна. По- голямо разнообразие има и цената се връзва

Може ли линк какво поръчвате, че имам една доста капризна трицветка и вече се чудя какво да и взема.

# 346
  • Сф
Whiskas поръчвам. Но имат за 7+ годишно котки и сега такива паучове чакам. В БГ само веднъж от Метро съм взимала 7+

# 347
  • на Мелмак
Мое мнение, но Уискас не бих си взела отникаде за котето си Wink
Това си е чипс, пък бил и 7+

# 348
  • Сф
Знам, знам. Нямам нужда от лекция какъв боклук е. Всеки сам си преценЯ.

# 349
# 350
  • Варна
Аз купувам за моя британец пиле и риба тези напитки Miamor и тези глезотии, различни вкусове
И двете ги обожава и си ги търси.

# 351
Можете да погледнете и продуктите на Josera в Amazon. Не мога да дам мнение за котешките им храни, но всички, които са опитали кучешките, са доволни. Цените в Amazon, дори когато не са намалени, са с 40% по-ниски от тези в България.

# 352
Храната за кучетата и котетата, която аз купувам, не е по-изгодна в Амазон. Сравнявайте преди на поръчате.

# 353
Аз в петък си получих робота нинджа
 https://www.amazon.de/-/en/Auto-iQ-BN800EU-Processor-Personal-Co … 6?ref_=ast_sto_dp
На прайм дей го взех на 130€ , отдавна го мислех.Зарадвах му се че всичко е ок и работи обаче….Намерих на кухненския плот едно парче пластмаса малко като треска .После намерих още едно….Междувременно го пусках първо празен,после рязах картоф,после зеле ,морков.Накрая в сготвения картоф пак парчета пластмаса две!Салатата зеле я изхвърлих.Кекс разбивах и ,много се притесних.То се оказа че на голямата купа капака отвътре се лющи и пластмасата се разпада парче по парче!Мале много се ядосах.Писах им ,предложиха да го върна и да го заменят ,или да го върна и да възстановят парите ,или …да ми възстановят като извинение 22,50€ !Това последното ме изуми ,защото капак отделно те не продават ,а без него 50 процента робота става нефункционален.Много се чудих на замяната ,ама си мислех ми ако дойде нещо още по строшено ?Накрая избрах възстановяване на парите и утре ще го играя в Спиди на късмет.Служителката е нова ,града ни е уж община ,но малко хора връщат до амазон.Да не кажа никой 😏Ще бъде интересно 😄чудесна обедна почивка ще си прекарам ,няма да е лошо сандвич да си взема 🤣😂Някой който е връщал скоро да сподели запознати ли са служителит на Спиди с предплатените етикети на DHL ?Или да пиша имейл на спиди като миналия път с кафе машината та го показах на служителката да я убедя че е нейна работа да се справя ?

# 354
Аз съм връщала без проблем, от Спиди си знаеха какво да правят. Трябваше да избереш да ти го заменят за нов, за тези пари, няма да намериш нов. Аз имам същия робот и съм много доволна.

# 355
От моя опит само си сканират кода от етикета и приемат. Даже не си спомням нещо да са ме питали.

# 356
Аз съм връщала без проблем, от Спиди си знаеха какво да правят. Трябваше да избереш да ти го заменят за нов, за тези пари, няма да намериш нов. Аз имам същия робот и съм много доволна.
И сестра ми има и е доволна ,ама аз съм по късите клечки.Кой знае какво ще получа ,не ми се занимава повече.

# 357
  • София
Аз поръчвах преди време тази храна за котки, която е без зърнени.
https://www.amazon.de/-/en/dp/B07VQYLBJR?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1
https://www.amazon.de/-/en/dp/B0161HVD6A?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1
Първата е пилешко, втората е агнешко. Пилешкото се харчи повече, но и двете ги яде, а моята е капризна по принцип.

# 358
  • София
ctefani носиш етикета от амазон. По спомен втория баркод активираше етикета на Спиди. Аз така попаднах на нова служителка,само знаеща за опцията,но не беше го правила. Няколко пъти мина през баркодовете на етикета, За това казвам по спомен,че втория е активирал:joy:.

# 359
Аз връщах наскоро. Писах на dhlreturn, но ми казаха, че няма нужда да ми изпращат номер на товарителница. Отидох в Speedy и просто оставих колета. По принцип не дават никакъв документ, че си изпратил пратката, когато е с предплатен етикет. Аз обаче винаги се притеснявам, че после не мога да докажа, че съм върнала нещо и ги моля да ми разпечатат нещо. Дават ми някакъв лист с моя номер на пратка.
По повод моята проблемна пратка  - така и не стигна до Германия. По тракинг все още си стои в България, въпреки че ДХЛ твърдят, че пътува. Свързах се на 15-тия ден с Амазон, изпратих на email  screenshot на това, което пише в dhl, както и снимка на онази бележка от Speedy. Амазон също потърсиха пратката, не е пристигнала при тях. Както бяха обещали, ми върнаха платената сума.
Така и така съм се разписала, искам да похваля раницата на Dakine. Ползвам такива вече над 10 години и за себе си, и за детето за училище. Много здрави, с различни джобове и отделения, пера в пералнята и дори най-старата е още здрава. Ето тази е на 25 евро, което си е супер цена: 
Dakine Prom Backpack 25 Litre Capacity https://amzn.eu/d/5aLr6UL
Само принтът е по-детски и не е подходящ за мен.

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 23:34 от GGT

Общи условия

Активация на акаунт