Пазаруване от Amazon - тема № 106

• 77 133
  • 745
  •   2
Отговори
# 360
Здравейте, направих първата си поръчка от немския амазон за над 50 евро за да спазя условията за безплатна доставка. И сега изведнъж статуса на поръчката ми се промени. Кои са тия куриери FAN, предполагам румънци и как така имат затруднения в доставянето, никой не се е свързал с мен. Не може да имат проблем с адреса, защото живея в къща и то в центъра на града. Поръчвала съм от Шейн и тему и нямаше проблеми с доставка до адрес, идваха със спиди. Изключително притеснено ми е да не се загуби пратката или да я върнат без да мога да направя нещо по въпроса. Дайте ми съвет как да процедирам.
Благодаря за отзивчивостта!

# 361
  • Варна
Не се притеснявайте, най-вероятно утре ще Ви се обадят. Почти винаги получавам такова съобщение преди деня на доставка. Досега са ми доставяли с Еконт (най-вече), Спиди, InTime и ExpressOne (и от трите - по веднъж, макар че аз не съм поръчвала много, но ми разбиха пратките на няколко броя). От последните две куриерски фирми сутринта получих съобщение да очаквам през деня пратка, докато другите директно ми звънят, че ми носят пратката.

# 362
  • Пловдив
"Дъвкано" е доста в темата - не гледайте FAN, те предават на български куриер, което се отразява некоректно като неуспешен опит за доставка. Ще си дойде пратката 🙂

# 363
"Дъвкано" е доста в темата - не гледайте FAN, те предават на български куриер, което се отразява некоректно като неуспешен опит за доставка. Ще си дойде пратката 🙂
Да, прегледах някои от нещата в тази тема, както и помощната секция отгоре, но там пише да се свържа с FAN за изясняване на случая, което не знам как да направя. Все пак крайната ми дата за доставка е 14-ти и смятам да я изчакам преди да предприема нещо. Виждам, че амазон са коректни с връщането на сумите (поне това, което видях в темата), но не това е моят проблем, толкова много чаках тези неща, че направо не мога да повярвам, че са на една ръка от мен и не могат да ги доставят. Надявам се с приемането ни в шенген и други държави от ЕС с амазон да пуснат безплатна доставка за България.

# 364
Отговориха ви вече - не предприемайте нищо. Това е автоматично съобщение при предаване на български куриер. Зависи от населеното място,но ако коректно сте попълнили телефон и адрес,ще дойде скоро. Не е необходимо да пишете нито на Амазон ,нито на куриера към момента.

# 365
  • European Union
Може ли авторът на темата да го включи в първия пост на следващата тема.

АКО ПОЛУЧИТЕ СЪОБЩЕНИЕ ОТ FAN ЗА НЕУСПЕШНА ДОСТАВКА, НЕ ПРЕДПРИЕМАЙТЕ НИЩО! ИЗЧАКАЙТЕ 2-3 ДНИ И ПРАТКАТА ВИ ЩЕ БЪДЕ ДОСТАВЕНА.

Аз се оглеждам за някакви изгодни обувки - дамски или детски - но нищо интересно не си намирам.

# 366
То наблюденията показват че никой не го чете тоя първи пост, всеки се бухва директно да зададе уникалния си и никога незадаван въпрос 😎
(Иначе изцяло съм “за”, дори един да види е полза)

# 367
Не съм поръчвала от Амазон от години. Не следя темата. Искам да поръчам скъп електроуред от немския.
Спомням си, че преди време имаше разни кодове за намаления. Сега има ли такива неща?

# 368
Кодове има много рядко и не важат за всички. Ако качите линк какво точно и от кой Амазон искате да купите, може евентуално да ви ориентираме дали не се очакват някакви намаления.

# 369
Не съм поръчвала от Амазон от години. Не следя темата. Искам да поръчам скъп електроуред от немския.
Спомням си, че преди време имаше разни кодове за намаления. Сега има ли такива неща?
Има безплатна доставка до България вече. Идват в срок до адреса с куриер.

# 370
Благодаря момичета!
Платих в Евро. Код не можах да намеря, освен онзи номер с Гивт картата.
Поръчах това: https://www.amazon.de/-/en/dp/B094J6BFPB?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1 Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 21:54 от elen4eto5

# 371
  • София
Благодаря момичета!
Платих в Евро. Код не можах да намеря, освен онзи номер с Гивт картата.
Поръчах това: https://www.amazon.de/-/en/dp/B094J6BFPB?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1 Simple Smile
Сподели после първи впечатления. Отдавна ми е в листата,но още не му е дошло времето за него.

# 372
Аз имам от 6-7 години https://www.amazon.co.uk/dp/B008PDFHE8?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
Много съм доволна. Купила съм му и някои приставки. Но счупи ми се каната на кухненският робот (след 15 години вярна служба) и реших да купя такава на Кенчо. Оказа се, че каната е 200лв., а  цялата машина заедно с другите такъми 1000 лв. Simple Smile))
Та, честито на моите родители, вече си имат чудна машинка, а аз ...чакам...
Отзиви ще напиша, но ако някой е решил да се възползва преди да е дошъл моят, има много клипчета в нета. 
ПП: поразгледах Amazon.de, ми то станало като Алиекспрес, ама по-скъпо.... Sad

# 373

ПП: поразгледах Amazon.de, ми то станало като Алиекспрес, ама по-скъпо.... Sad
Има нещо такова да ,обаче и не е съвсем така .Ако човек знае какво търси и се поразрови ,намира и цените сравнение с тук са по-надолу.Може да не е кой знае каква разлика ,но от порядъка на 100-тина лева ,пък често и повече -защо да не купя от амазон де като ми го доставят безплатно?Кой български сайт щеше да  вземе дефекнвия артикул и да ми възстанови парите или да ми предложи нов без да иска снимков матерял и 100 обяснения?Говоря за робота на Нинджата за който споделих преди няколко мнения.И не само ,преди години ми подмениха хлебопекарна 1 месец преди да и изтече гаранцията с чисто нова защото показа дефект.-имаше оттечка на ток по иноксовия корпус.
За да не спамя темата с празни приказки -вчера получих това.Излезе ми 320лв ,в България е около 450лв
 https://www.amazon.de/-/en/dp/B09MD5ZXX4?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
доволна съм ,без забележки е за сега.Да питам който ползва такъв керхер ,само оргинални торбички ли купувате или има и съвместими?

# 374
Не споря, че има сми да се пазарува от Амазон. Спорта има също е много на ниво (ако не попаднеш на кисел индиец),  но преди време китайският дроплипинг беше малко. Сега имам чувството, че 70% от стоката е такава. И много реклами, много нещо ...

Общи условия

Активация на акаунт