Пазаруване от Amazon - тема № 106

• 72 150
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
В немския амазон се намират изгодни предложения на марката Ara, аз лично се взех зимни боти ARA Damen Vigonza Stiefelette за 30 евро беше моят номер.
Има и други интересни модели на същата марка в различна номерация, с доставчик Амазон.
Само да вметна, АРА са за тесен крак.

# 481
  • София
Хм, имам 5-6 чифта Ara и нито един от тях не е за тесен крак, а по-скоро към широк...

# 482
  • София, България

Благодаря, Шантал, докато се моткам някой ми взе ботите на Ара, но все пак да дам линк за раничката, която исках да купя също, може пък някой да не я е видял.

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0C5RCQN59/ref=ox_sc_act_t … WKAKR8XB7XF&psc=1

# 483
Излезе ми някакво съобщение за разпродажба на палети с непотърсени пратки. Измама ли е? Извинявам се, ако е коментирано напред в темата
Измама е, естествено. Няма какво да се коментира.

# 484
За допълване последно съм слагала паста за зъби ( odol med 3) и сух дезодорант на Old spice .

# 485
Здравейте!
От фирмата, в която работя ни дават сума за раждане на дете, след представена фактура за детски артикул.
Тъй като съм харесала нещо от амазон, има ли как да взема фактура на името на фирмата?
Или трябва нов профил, не от личния ми?

# 486
  • Sofia
От Вашия няма да стане, освен, ако не искат просто фактура (каквато можете да извадите от акаунта си, но тя ще бъде на Ваше име).

# 487
Не, трябва ми на името на фирмата да е фактурата.
Как да процедирам в такъв случай? Нов акаунт, но да платя с моя карта или?

# 488
Аз бих говорила със счетоводителя на фирмата първо. Не става дума просто за смяна на името на получателя.
Няма ли вариант от наш магазин да си вземете нещо друго с фактура.

# 489
Връщането до немския Амазон беше безплатно. Поръчката беше до адрес в България.

Хм, току-що генерирах връщане на доставен до БГ артикул от немския амазон и ми удържаха 8 евро за връщането. Какво съм объркала?
Един тествах връщането. Вече не исках продукта, не ми хареса как стои. Тогава видях, че в зависимост от избраната причина, връщането може да е безплатно или не.

# 490
  • Mediterraneo
Тази сутрин поръчах сандали Скечърс за мама, дойдоха същия ден, успях да й ги подаря за РД. Как да не се кефиш на Амазон. Цената беше под 40 евро, аз имам същите от години, та са изпитани.

Може ли линк към модела?

https://www.amazon.es/dp/B074JKTHLR?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1&psc=1
Днес даже са по- евтини, вчера ги платих 36,7 евро, днес са 35

# 491
На мен ми излиза стартовата страница на амазон.ес

# 492
Направете нов акаунт на фирмата, въведете данните на фирмата за фактура, долколкото помня и без ДДС пристигат  нещата, защото се води ВОП.

# 493
я
Направете нов акаунт на фирмата, въведете данните на фирмата за фактура, долколкото помня и без ДДС пристигат  нещата, защото се води ВОП.
Предполагам, че във фирмата няма да са много щастливи. Ще се окаже, че трябва да си начислят ДДС с протокол за ВОП, а и с плащането ще стане каша.

# 494
Ясно!
Ще търся нещо друго от България.
Както знаете, разликата в центе не е малка, затова исках от Амазон.. ама явно е сложно

Общи условия

Активация на акаунт