Пазаруване от Amazon - тема № 106

• 71 982
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
От какви вертикални прахосмукачки сте доволни? По възможност да има и различни приставки. Трябва спешно да си поръчам нова.

# 661
  • Sofia
Направих поръчка миналата неделя.

Според Еконт днес ви чака в офиса:

Иначе писаха и преди - всеки път получавам такъм мейл предния ден, че уж пратката не може да ми бъде доставена и има опит, бла бла. На следващия ден ми я доставят, без да правя нищо. Не е трябвало да бързате да пренасочвате.

# 662
Благодаря, NBM!
Колеги ми казаха, че са имали същия проблем, говорили с Еконт и те им казали, че нямат куриери за адреса ни и затова трябва да си я пренасочат към Осогово, ако не искат да ходят до по-далечния офис.

# 663
  • Sofia
От какви вертикални прахосмукачки сте доволни? По възможност да има и различни приставки. Трябва спешно да си поръчам нова.

Dyson.

# 664
Уникални са Dyson. Ние сме с V15 и сме мега доволни. Предната на Филипс пасти да яде. Нищо не е дърпала. Септември ходихме при майка ми и баща ми, а там е с мокети в стаите. Не можете да си представите какво изсмука от привидно чисти мокети. Препоръчвам с две ръце. Simple Smile
А мрънках на моя мъж, че е луд да даде 1600 лв. за прахосмукачка... Той е инициатора за всички техники вкъщи. Нашата е купена от България, не знам в Амазон как вървят цените им.

# 665
На 18 Септември получих кухненска мивка без изобщо да получавам съобщения от Фан или от Еконт. Следях си я на сайт за проследяване на пратки. Пристигна с един ден закъснение от посочения срок в Амазон.

# 666
  • In transit
По-напред из темата писах, че с проследяващия номер на ФАН куриер може да си следите директно пратката в сайта на Еконт, от влизането ѝ в България.

# 667
Според мен е заради липсата на приложение. Реално аз от там зададох какво искам да нипрви - има 3 опции - vacuum, mop, vacuum+ mop.
ver4eto_sv , Ксиоми като твоето имам 2 , пак от амазон , едната складова . Не искат да мият и двете , но не съм им сваляла приложение . Дали е заради това ? Иначе съм доволна как чистят и без него .

# 668
Верче, и аз съм с такава Румба на 6г и се чудя дали да я пенсионирам. Знам, че е малко офтопик, но може ли набързо сравнение с посочения Xiaomi, който си взела? Може и на лично.

Иначе ей този Шарк гледам, че е на 50% намаление. Помня, че съм чела добри отзиви за тях и за Dyson. Ние от 1г сме с Bosch pro 8 и сме много доволни (беше на оферта в OMV с точки и за около 50% по-ниска цена).
https://amzn.eu/d/e2sEbyc

# 669
  • някъде из облаците

Иначе ей този Шарк гледам, че е на 50% намаление. Помня, че съм чела добри отзиви за тях и за Dyson.
https://amzn.eu/d/e2sEbyc
Аз от един месец съм с тази Шарк, същият модел, но купуван от Германия. Много съм доволна. Килимите ги чисти много добре, както и космите по диваните, имам куче и котка. Купих допълнително Пет четка и с нея изчистихме мъхчета от панталон. Сега поръчах още една за близки, но от сайта на Шарк, там е на промоция с безплатна Пет четка, но не приема плащане с бълг. карти. Единствено ме притеснява батерията, как ще се държи след време.

Имам и Румба, модел 786, купувана преди повече от 8 години, мислех да я пенсионирам, но тя по- добре чисти от модел 898 или 899, не помня, че е на дъщеря ми, тя ми я даде, защото не беше доволна. При нея контейнерът е с малък отвор и космите задръстват входа. Също така е с гумени четки, които по- лесно се чистят - за това я взех, но ми се струва, че косместите по-добре събират. Та старата ми е фаворит, ще работи докато съвсем не сдаде багажа, само една батерия смених преди 2 години и разбира се четки- филтри периодично.

# 670
Аз съм много доволна от Shark. Не отстъпват според мен по нищо от по старите модели на Dyson. С V15 не мога да я сравня, защото не съм ползвала такава

# 671
# 672
  • гр. София
Дават изпращане до 6-7 месеца.

# 673
  • София
някой, ако търси бюджетен Киндъл
Certified and Refurbished Kindle (2022) - The Lightest and Most Compact Kindle Yet, Now with High-Resolution 6-Inch Display with 300 ppi | With Advertising | Black за 90 евро
https://www.amazon.de/dp/B09SWV5NB9?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

и 20% отстъпка за селекция от складови стоки
https://www.amazon.de/-/en/Warehouse-Deals/b?ie=UTF8&node=3581963031

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 10:16 от Magrat*

# 674
20% допълнително намаление на избрани складови продукти:

Amazon UK
Amazon DE
Amazon ES

П.П. Amazon Warehouse е преименуван на Amazon Resale.

Общи условия

Активация на акаунт