Пазаруване от Amazon - тема № 106

• 72 003
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Тогава намаленията само за хора с активиран Prime ли са?
Да

# 646
Готвите ли се за Прайм дейс? Аз събирам някакви неща в кошницата, да видим ще ме огрее ли намаление.
Аз на миналото намаление бях много разочарована, сега се чудя дали да отделям време. Аз и не търся много конкретни неща, за децата търся намаления, каквото изпадне.

# 647
Защо си мислех ,че прайм дей е само 1 път в годината и той мина? Ноември има черен петък седмица ,ама прайм дей през есента?Нещо съм пропуснала явно .

# 648
  • Бургас
Привет дами,

пазарувах от немския амазон и изненада
поръчах дънки REPLAY получих LEE ...
във фактура  товарителница е REPLAY
как да процедирам... моля за помощ дори незнам къде да им пиша

# 649
  • Варна
Привет дами,

пазарувах от немския амазон и изненада
поръчах дънки REPLAY получих LEE ...
във фактура  товарителница е REPLAY
как да процедирам... моля за помощ дори незнам къде да им пиша

cs-reply@amazon.de

Пиши директно на този мейл. Опиши ситуацията, разочарованието си и какво искаш.
Ще ти отговорят и решат проблема.

# 650
Може ли линк към Персила, моля!
Малко късно виждам , заповядайте.
https://amzn.eu/d/bFOiKsy

# 651
От днешните сделки този тример на Браун е на добра цена . https://www.amazon.de/MGK3441-Bodygroomer-Trimmer-Waterproof-Wir … C_dt_sl14_db&th=1

# 652
  • София
novembersecond,
Скрит текст:
И нощно, и дневно време най-важното е да не се ляга веднага след хранене. Ако се лежи, докато храната още не е смляна, храносмилателните сокове започват да се движат по целия хранопровод - закон за скачените съдове. Единствено ако спиш седнал или с много висока възглавница, така че хранопроводът да остава над нивото на стомаха, няма такива проблеми. Но високите възглавници създават проблеми за гръбначния стълб. Така че докато не се смели храната, не се ляга. За различните видове храна това време е различно - от 2 до 5-6 часа.
Скрит текст:
Или целия матрак се повдига.
Трудно се реализира, че и за двойно легло.

# 653
До колко дни връщат парите при отказана поръчка? Имам активиран Subscribe & Save. Понеже при предната доставка бяхме в друг град, смених адреса да я получа там. После уж го оправих в приложението, но може би защото не съм го чекнала да е основен и вчера видях в поредната поръчка, че адреса пак е за там. Не открих начин да го сменя и я анулирах. Изписа, че анулирането е успешно, но все пак преди това си беше дръпнало парите. Сега се чудя да изчакам ли да ги върне и тогава да поръчам пак. Защото предполагам, че ще ми дръпне втори път сумата.
На 1-ва стр. пише нещо за 45 дни. Така ли е наистина или става и по-бързо? Много дълъг срок ми се вижда това.

# 654
  • София
По-бързи са. До 7 дни са ми връщали парите.

# 655
Дойде ми прахосмукачка робот от склада. С намалението ми излезе 99€
Used like new - дойде неотваряна. Естествено съм много доволна.
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B071KFP181/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&psc=1

# 656
  • Sofia
Някаква подобна (или същата) купих по спешност от физически магазин и съм по-доволна от нея в сравнение с iRobot- а, който е четири пъти по- скъп.

# 657
В момента, вкъщи съм с 4 прахосмукачк - 2 Ксиоми,  1 Cecotec , 1 айробот 681. От Всички съм доволна. Всички без първата Ксиоми да купувани от амазон на супер цени от 70 до 100€.
Доставка с Габиели  - 20 лв.

# 658
ver4eto_sv , Ксиоми като твоето имам 2 , пак от амазон , едната складова . Не искат да мият и двете , но не съм им сваляла приложение . Дали е заради това ? Иначе съм доволна как чистят и без него .

# 659
Направих поръчка миналата неделя. Получих мейл от Еконт, че не могат да ми я доставят до адрес и я пренасочват към офис, който е на километри от мен. Използвах опцията за пренасочване и избрах офис Осогово.
В Амазон и на мейла имам съобщение, че вчера е направен опит за доставка, който е неуспешен.

От сайта на Еконт се вижда това

Не съм използвала Еконт от много време и сега не разбирам пратката ми в техния офис ли е или да я очаквам на 8 октомври...

Общи условия

Активация на акаунт