Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 54 099
  • 775
  •   1
Отговори
# 360
Взех си поръчката днес.
Тия чорапки не са много като на снимката, но за лев и нещо толкова 😃

Мъжа ми каза, че приличат на носени 😃

Взех и този уред за почистване на четки. Не съм го пробвала още. Изглежда си паянтов. Не знам колко ще издържи. Иначе има клипчета на уреда в Тему и изглежда да върши работа.

Другото за пликове за багаж. Няма да ги снимам. Има хиляди варианти. Гледайте само размерите. Взех и една торбичка за пране на обувки и съответно закачалка. Не съм прала до сега маратонки в пералнята но смятам скоро да пробвам. Закачалката също изглежда паянтова и ще я видим колко ще издържи. При интерес ще дам линкове. Чакам още 2 поръчки. Събрах около 28 лв кредит и май пак ще се пуска поръчка. Голяма краста 😃

# 361
Момичета, въпросът ми може да ви се стори странен и тъп, но ми трябва помощ. От предишна поръчка си възвърнах определена сума. Какво трябва да направя сега, за да мога да я използвам сумата за плащане на новата поръчка?

# 362
Ще ти ги приспадне автоматично от следващата поръчка.

Ето така ще изглежда. Ако някой се зачуди, защо ми е 23 лева поръчката, поръчах за 25, не ме пускаше напред и после вадих, слагах...

# 363
Ще ти ги приспадне автоматично от следващата поръчка.

Ето така ще изглежда. Ако някой се зачуди, защо ми е 23 лева поръчката, поръчах за 25, не ме пускаше напред и после вадих, слагах...

Много благодаря!

# 364
Здравейте! Някой купувал ли е маркер за фуги? Дали е добър?

# 365
Аз изобщо не съм доволна от маркера.Директно го изхвърлих.

# 366
Имам такъв маркер от друг сайт. Трябва много, много добре да се разклаща преди употреба. Не е като на снимката ефекта, но върши работа.

Имам известие от Бокс Нау, този път в удобна кутия ми е пратката. Simple Smile

# 367
днешната поръчка:

и от преди два дни:

като гледам как са забили предишните ми поръчки, надявам се тези да дойдат преди края на лятото

ако някой иска линкове, ще кача
всичко съм взела с един номер нагоре, защото леко ме е страх от китайските им мерки независимо, че уж са верни, превърнати в европейски

# 368
Интересно ми е да споделиш мнение за полите като дойдат.

# 369
Специално за полите не е нужен номер нагоре, те са с ластик в талията.

# 370
  • Асеновград
Дошли са ми двете очаквани поръчки, едната в Бокс, втората със Спиди. Бяха пуснати една след друга в два поредни дни, така и пристигнаха. Засега ми идват все в една и съща кутия в Бокса, но може и да е затова, че в града са само три. За мен проблема там си остава един и същ. краткия срок за взимане и краткото удължаване на срока. За пореден път ми се налага да ангажирам, хора за взимане, което със Спиди се урежда на момента по телефона, пратката остава в офис и чака. А като няма предвидимост на доставка, е проблем когато човек често пътува.
И още един проблем изникна с Бокса, някой получавал ли е код, два пъти? Явно се бъркат доставките, в началото на седмицата дойде код, който не отваряше, звънях и се оказа,че поръчката даже не е стигнала при тях. Уж не били изпращали код, а при мен го има. Или съм получила чужд по грешка. После дойде вече код за моята си пратка след три дни.
Ще дам отзиви когато видя какво е дошло. Сега съм пуснала още три поръчки, които чакат събиране. Забелязвам, че има голямо забавяне в изпращането в последно време, явно не смогват.
Моля за отзив за качеството на зеления широк панталон, който се коментираше преди седмица, поръчах и сега се чудя дали не сгреших.

Последна редакция: сб, 15 юни 2024, 16:52 от Panayotu

# 371
Днес видях, че една от чакащите ми пратки е със статус “Чака полет” (или нещо такова беше), което ако се водя по вчерашната ми пратка, тази ще пристигне към 22-24.06, което е в края на възможния срок за доставка. Това си е сериозно забавяне. Първите ми пратки пристигаха в първия-втория ден на посочения срок или пристигаха за:
1 пратка - 12 дни
2 пратка - 12 дни
3 пратка - 14 дни
4 пратка - 10 дни до летището и около още 7 дни (съдейки по предната) до мен
5 пратка - 3 дни докато е шипнат и още 3 дни тишината, та ще я видим как ще финишира.
Ще направя и 6-та поръчка, че съм събрала 30 лв кредит (само от колело и корекция на цената 😃).

# 372
Моята пратка (06.06) най-накрая стигна до летището днес. Голямо забавяне този път. Всъщност е много вероятно да дойде в срок, но този път в последните възможни дати (досега винаги, с изключение на тази по Коледа, са идвали в първите обявени дати).

# 373
1 пратка 10 дни Спиди
2 пратка 12 дни Бокснау
3 пратка 24 дни Сеймдей
4 пратка 11 дни Сеймдей

Поръчах още една за да си оползотворя 10-те лева за закъснение и смятам да приключвам, че е много зарибяващо Simple Smile

# 374
24 дни 😵💫😵💫😵💫

Общи условия

Активация на акаунт