Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 5 - юнска

• 52 334
  • 775
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте, очаквам пратка със Спиди.Днес пише това:

Какво значи?
Пристигнала е в офис на Спиди.
Ама не съм задавола офис. Не трябва ли да получа смс за доставка с куриер до адрес?

# 616
Тя първо пристига в офис, после в куриер. Вижте си статуса по товарителницата. Не е толкова сложно.

# 617
След като вече е в офис, чакайте смс от Спиди за дата и час на доставка.

# 618
  • софия
Яна, защо не си следиш статуса в сайта на Спиди?

# 619
Спиди обикновено пишат предполагаемия ден за доставка при проследяване на тяхната страница. Поне при нас е така.

# 620
  • София
Получих вече и смс, да. Благодаря!

# 621
Някой беше поръчвал робот за миене на прозорци, може ли линк от модела от който сте доволни.

Аз днес чакам пакет с три обединени поръчки по късно ще дам отзив за това което дойде.
Още преди да  го получа  се изтри обявата.  Не можах и отзив да оставя.
Ако искате пишете ми на лично , ще ви изпратя снимки да го видите . Пазя си кутията .
Виждам , че има същите  на други търговци .

# 622
Някой поръчвал ли е сгъваема силиконова чаша?

Моите поръчки едната е приключила обмитяване и уж е предадена на летището (на кого?), а втората най-после пристигна на летището и сега се чака обмитяването.

И последно - мисля си дали цените не са се повишили заради изплащането на 10 лв при забавяне на поръчката? Може би Тему не искат да вдигнат срока на доставка и за да могат да компенсират клиентите, вдигат цените на стоките, та да не са на загуба. Един вид - получаваш ваучер за закъснението на стоката, ама вече си си го платил този ваучер с увеличението на цените.

Последна редакция: чт, 27 юни 2024, 10:23 от Acid_Burn

# 623
Някой беше поръчвал робот за миене на прозорци, може ли линк от модела от който сте доволни.

Аз днес чакам пакет с три обединени поръчки по късно ще дам отзив за това което дойде.
Още преди да  го получа  се изтри обявата.  Не можах и отзив да оставя.
Ако искате пишете ми на лично , ще ви изпратя снимки да го видите . Пазя си кутията .
Виждам , че има същите  на други търговци .

Дай линк към другите търговци. Те стоките са едни същи.

# 624
И последно - мисля си дали цените не са се повишили заради изплащането на 10 лв при забавяне на поръчката? Може би Тему не искат да вдигнат срока на доставка и за да могат да компенсират клиентите, вдигат цените на стоките, та да не са на загуба. Един вид - получаваш ваучер за закъснението на стоката, ама вече си си го платил този ваучер с увеличението на цените.

Не ми се вярва това да е причината, според мен по-скоро биха удължили още срока за доставка. Аз си мисля, че увеличението може да е преди някаква по-мащабна кампания, напр. летни промоции. Или поне се надявам да е нещо такова и да не ги е стигнала и тях инфлацията Smile  Преди ми изпращаха всеки ден много изкушаващи допълнителни оферти, но сега погледнах, че последната е била на 16.06.

# 625
Колко време може да стои една пратка в офис на Спиди?

# 626
Бокс Нау в далечна кутия са ми сложили пратката. Звънях да я преместят.

# 627
  • София
Колко време може да стои една пратка в офис на Спиди?

Цитат
Стандартният срок за получаване на пратка, подготвена за получаване в офис на Спиди, е 7 календарни дни.
Ако не вземете пратката в този срок, тя ще бъде върната на подателя.
За да проверите точния срок на съхранение на Вашата пратка, може да отворите линка в съобщението за доставка (Смарт Контрол), където ще откриете пълна информация за него.
https://www.speedy.bg/bg/faq?category=3

# 628
Моята пратка, която трябваше да пристигне на 26.06 (това беше последната възможна дата), не дойде.
Днес писах в чата на Тему и ми дадоха за компенсация 10 лв.
Сърдита съм на Тему за забавянето и за глупостите, които ми дрънкаха в чата. Но въпреки всичко реших да си поръчам един сушилник за чинии. Гледах ги в началото на месеца, бяха около 30лв тези, които пасват на мястото ми. Сега няма по-евтини от 50лв. Няма да поръчам.
Видях при конкуренцията на хубави цени, ще си поръчам оттам.
Не знам защо Тему се напъват да пишат срок за доставка 6 - 14 работни дни (преди бяха обявени повече дни) , като не могат да ги  спазят. По-добре да напишат повече дни, пък да дойде по-рано, отколкото да има забавяне.

# 629
  • софия
Бокс Нау в далечна кутия са ми сложили пратката. Звънях да я преместят.
Клетите сеймдей не могат да местят пратките.
Моята последна поръчка пристигна със Спиди. Никакви проблеми и забавяне.

Никога срокът за доставка не е бил по-дълъг от 6 - 14 работни дни. По-кратък беше.

Общи условия

Активация на акаунт