Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде в София мога да гледам мачове на голям екран на открито?
Кой е най-добрият начин за пътуване из Германия по време на Европейското първенство?
Къде ще се излъчват мачовете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде в София мога да гледам мачове на голям екран на открито?
За гледане на мачове на голям екран на открито в София, обикновено се организират фен зони или специални събития в заведения, кафенета или обществени места. Обикновено тази информация се публикува в социалните мрежи на съответните заведения или уебсайтове, посветени на спортните събития. Тъй като интересът към футбола е голям, вероятно ще има множество възможности за гледане на мачове на голям екран на открито в различни части на града.
-
Кой е най-добрият начин за пътуване из Германия по време на Европейското първенство?
-
Къде ще се излъчват мачовете?
-
Кой ще спечели титлата на Европейското първенство?
-
Кой отбор смятат за фаворит на предстоящото европейско първенство?

(макар че истинският шампион беше друг, Джес, радвам се да те видя,
, ми разказа играта тогава в групите, но бях късметлия, че нейната любима Германия отпадна рано, рано, и това така я съкруши, че ми подари победата по служебен път.) Тоя път няма да имам време изцяло да е организирам. Обаче може да е направим като си поделим организацията. Мога да поствам всеки ден мачовете, заедно с точките, които ще са копие на коефициентите, и всеки който е навит може да участва, като всеки ден си пише прогнозите и натрупаният актив до момента. А пък аз ще правя класирането на база точките, които всеки сам си натрупа. На мен много време ми отнемаше смятането на точките, понеже мислех че ще участват само най запалените по прогнозите 5, 6 човека, а не почти цялата тема. И станаха 30 и кусур човека, и бая време отнемаше смятането на точките. Със сигурност ще участват по малко хора, и играта няма да е толкова интересна, но изготвянето на класирането въобще не отнема време, и съм навит да го правя, смятането е трудоемката работа, ако всеки сам си смята актива, няма никакъв проблем да направим втори сезон на играта.