UEFA EURO 2024' GERMANY (14.06 - 14.07)

• 64 897
  • 3 241
  •   1
Отговори
# 2 940
Холандия паркираха автобуса през второто полувреме. За първи път виждам Холандия да играе с автобус. Наредили са се пред вратата, когато Англия владее спряха да пресират. Уплашиха се от това което показаха англичаните първото полувреме, и се окопаха дълбоко в тяхната половина. Което обаче не знам добре ли е за Англия, че точно с автобусите Англия има огромен проблем. Обаче холандците видяха че дадат ли им пространства като атакуват става страшно. И аз виждам нова стратегия през второто полувреме, плътна защитна игра.

През първото полувреме холандците се опитваха да играят футбол, просто англичаните ги надиграха. Сега ще се опитат да излъжат Англия, на контра. Сега тука въпроса е в новата ситуация, Англия ще успее ли умно да пробие Холандия. И цяло полувреме ли ще играе така Холандия, или в определени моменти ще пресира, за да изнесе играта по напред. Или главно ще чакат пред вратата Англия, без да пресират, и да се надяват че на контра ще ги накажат. Докато го пиша това за първи път през второто полувреме Холандия постоя две минути в половината на Англия, 20 минути след началото на второто полувреме.

Мейно си владее топката спокойно в центъра на терена, никой холандец не го пресира. Всички 11 зад топката и чакат атаките в тяхната половина. Лошото е че Англия срещу такъв тип игра, им се губи остротата. Не могат да пробиват гъсто населена защита. Испания нямат такъв проблем. В това категорично превъзхождат Англия.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 23:30 от Никола Тесла

# 2 941
Холандия се разигра леко.Можеше и да води в резултата.Определено последните минути седят по -добре от Англичаните.

# 2 942
И сега тук нямаше картон за това опасно влизане?

# 2 943
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Чуйте го, чуйте го просто какъв петмез лее коментатора за Белингам. Такива бисери ръси, трябва да се запишат и пускат после на бъдещите журналисти как не се коментира мач. Говори все едно го познава лично и получава на всичкото отгоре и факсове отгоре за Белингам и таланта му.

# 2 944
Белингам е талантливо момче,ноо трябва страшно да благодари на PR  на Реал и Англия.Те го направиха по-добър от Меси и Роналдо 😃

# 2 945
Холандия се разигра леко.Можеше и да води в резултата.Определено последните минути седят по -добре от Англичаните.

Англичаните решиха като владее Холандия също да не пресират. И те спряха да пресират, понеже наближава края на мача. И като Холандия атакува също не пресират. Пресата носи риск, когато пресира някой отбор, както може да отнеме топката близо до противноковата врата и лесно да създаде опасност, докато почти всички футболисти на съперника са напред, така и самата преса, ако е неуспешна разрежда собствената отбрана и позволява на пресираният ако издържа на пресата по лесно да създаде опасна ситуация.

Отменен гол за Англия, заради засада. Можеше да реши мача, ама имаше тънка засада.

# 2 946
Хей Хей, гласувала съм 1:1 и после дузпи -- Нидерландия продължава и гледам, че засега съм баш он поинт!!!! Дано позная.

Давайте, нискоземциии!!!!

Долу Англия, Англия вън!

# 2 947
Simple Smile Ето, видяхте илюстрация на това което казах, ако гледате внимателно мача в момента. Англичаните току що направиха преса, но холандците издържаха на пресата, и понеже пресата беше неуспешна, веднага се отвори пространство, и холандците създадоха положение.

Ох, сега опасен фал за Холандия, тука ще се трепери.

# 2 948
  • Берлин
Дори начинът, по който произнася Нидерландия с ударение на 1-то и, показва отношението на тоя смешник - високомерно, арогантно, точно по английски.
Много противен мач. Както всички на ингилизите досега.

# 2 949
Е, няма такива късметлии.

# 2 950
Мача си е много хубав като качество. За мен от най добрите на европейското. Дори в момента в последните минути на редовното време и двата отбора рискуват, пресират, създават положения.

Гол 2-1 за Англия. Англия е на финал!!!!!!

# 2 951
Чиба англичани! И аз ги мразя, Папурче, да ме прощават феновете им!
Едит: НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕЕЕЕЕ Мразя ви англичаниии!

Добре, де, как се класират тия мизерници....

# 2 952
  • Берлин
Май само Тесла се явява фен на ингилизите тук...

Тоя идиот крещи Джуд, Джуд, все едно му е син.

Пфуууу
Отврат отврат отврат

# 2 953
Тия са, като котките имат девет живота. Confused
Няма отърване от тях и грозния им футбол.
В испанците ми е надеждата да им набият шушоните.

# 2 954
На финала им пожелавам разгромна загуба от Испания на тези противници 🙂Там ще боли най-много .

Общи условия

Активация на акаунт