UEFA EURO 2024' GERMANY (14.06 - 14.07)

• 64 909
  • 3 241
  •   1
Отговори
# 2 925
Англичаните играят много добре до момента, доволен съм. С колкото по силен отбор играят, толкова по добре стоят самите те. Аз това което виждам е как, половин час, те имат категорично превъзходство над Холандия. В 80% от времето мача е не просто в половината на Холандия, а в третината пред вратата. Холандия отбелязаха гол, с едно от двете си стигания до вратата на Англия за половин час, ама ако продължи тая динамика в мача, нямат шанс. Надявам се Англия да продължат така до края обаче. Че с Швейцария също много силно почнаха, после им се развали играта. Та дано направят пълният обрат до полувремето още, че де да ги знам как ще изглеждат второто полувреме. Куман трябва някакви промени да прави, защото Холандия не изглежда добре в тоя мач, надиграват ги англичаните. Ако динамиката от първото полувреме на мача се запази, до края, дузпите е максималното което може да постигнат в тоя мач Холандия. Куман не знам дали трябва и до полувремето да чака за смяна. Но ми харесва че Англия с колкото по силен съперник играе, толкова по силна е самата тя. Дузпата беше 200 процента, ако нямаше кора Кейн, се чупи крак с такъв зверски шут по крака. Така че от безпристрастна гледна точка, ощетени в тая дузпа са Англия, че на Холандеца му спестиха картон за тоя фал.

# 2 926
  • Другата България
Същото забелязвам и аз, ама се опитвам да не му обръщам внимание.
Той пристрастността си към Англия не я демонстрира за първи път.

Аз ще викам за лалетата, естествено.
Обаче, искам Англия да продължи само защото на Испания ще ѝ е по-лесно в неделя с тях.
Тъй че близнашката ми душа е раздвоена, единия /близнак/ ще вика за лалетата, другия тихичко ще се надява Англия да продължи.
И моята не е лесна.....
А дори не съм пила нищо....все още.

Да казвам ли, че английските фенове са ми неприятни почти колкото французите?
Може би дори още повече от тях.

И ти ли си близнак?
(моято близнашка душа не е раздвоена - противник съм на Англия.)
Аз също съм противник на Англия, но мисл/ех/, че Испания по-лесно ще отстранят тях на финал, отколкото лалетата. Вече не съм сигурна, те англичаните са с един повече - съдията. Всъщност, не един, с целия ВАР, МАР и всякакъв друг инертен материал.....Sunglasses
А и съм реалист, в случая искам и да съм обективна - за момента Англия са по-добрия отбор на терена, лалетата защо увяхнаха така след гола....

# 2 927
Холандия сами са си винови.Правят от слаб отбор силен. Пълно безхаберие първото полувреме .Ако нещо не се промени очаквам Англия да ги сгази и с помощ ,и без.

# 2 928
Фодън най накрая се разигра и той на това европейско, много силен мач прави до момента.

# 2 929
Извинявам се ние един и същи мач ли гледаме?Каква 200 процентова дузпа,и за какво безпристрастие говорим  ??

И двамата играха за топката .Вече и в единоборство да не влезнеш.🤦Факт е ,че можеше са има контузени,но това е част от играта.

# 2 930
  • София
За съжаление на някои от нас (повечето, както виждам), Тесла е прав (и да - Фодън прави първия си мач тук): Англ прави най-доброто си полувреме на турнира. И лалетата имат дял, понеже не са затворени, но пък в защита бая се насметоха. Все пак, заедно с по 1-та греда, головете са си 1:1 и не мисля, че който отбележи пръв нов гол - ще победи в редовно време.
Лично аз се радвам, че Депай го смениха.
Привидно, Англ владее полето и има преимущество, но това е нож с 2 остриета - въпросът е, че при бърза оранжева контра по крило, в пеналта няма висок таран, който да отиграва.
Хубаво полувреме. За гледане - добре.
Витрината:
Скрит текст:

(Лудогорец води с 3:1 и текат добавените минути.)

Ето, и в студиото коментират липсата на Вегхорст. Кумане, не се прави на идиот, скъпо ще ти струва.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 22:57 от EmBrother

# 2 931
Този коментатор по бнт е супер дразнещ в пристрастието си към инглезите. Само обърнете внимание как говори за едните и как за другите. Когато изравниха имам чувство, че се попи*а на коментаторското място.
Абсолютно

---
Тесла, един мач ли гледаме? на холандеца които изработи дузпата дадоха жълт картон.

# 2 932
Балъков е на моето мнение: Не очаквахме такъв мач. Англия тотално надиграва Холандия и ако продължи така мача, Англия ще е победител. Grinning И аз така виждам нещата, ама само да продължат с тая игра Англия и второто полувреме. Не знам какво трябва да каже Саутгейт. Как се мотивират играчи, просто да продължат да играят така, както до момента, няма нужда нищо да променят. Между другото Мейно много добре се отразява на играта. Фодън му промени позицията, да не е по фланга повече навътре да играе като втори плейкър заедно с Белингам, и Фодън се събуди на това европейско и се разигра.

Очаквам още на полувремето поне две смени за Холандия, защото те така бяха надиграни, както в никой друг мач на това европейско. Вегхорст трябва да влиза да спасява Холандия.

# 2 933
Извинявам се ние един и същи мач ли гледаме?Каква 200 процентова дузпа,и за какво безпристрастие говорим  ??
И двамата играха за топката .Вече и в единоборство да не влезнеш.🤦Факт е ,че можеше са има контузени,но това е част от играта.

Да, но има два съществени момента:
- Защитникът не докосна топката, а само крака на нападателя. Това е нарушение/фал при всеки шпагат или друго влизане. А нарушение в наказателното поле е дузпа.
- За топката не се влиза с бутоните напред. Това също е нарушение и се води опасна игра.

Видя се ясно - единият рита топката, а другият с бутоните в глезена, без да я докосне изобщо.

Иначе супер мач - голове, греди, дузпа, спасяване от голлинията...  Тук да посоча колко  е хубаво, че показаха от сто ъгъла, че топката не е влязла и няма гол. Сега всеки е видял и няма спорове и сръдни. А ако не бяха показали щеше да е като с дузпата за Германия.

# 2 934
  • Берлин
За дузпата и съдията - жалка история.
За коментатора скрийншот от фб страницата на БНТ

За Англия- живнаха, но са все така противни.

За близнаците - много сме, силни сме.

За Холандия - ще влезе нашият -хорст /кон/ и ще победим!

# 2 935
Аз обаче имам прост въпрос - какъв е стандартът за дузпите?
За едно и също положение на Германия не дадоха дузпа срещу Испания (и УЕФА потвърди правилноста на решението), сега дадоха на Англия

Мога да се сетя поне 10 мача когато играч влиза отзад и не получава картон.

# 2 936
Вегхорст влиза в игра. Коментатора не е пристрастен, просто Англия надигра Холандия през първото полувреме, положенията бяха пред холандската врата. Коментатора ще почне да крещи в полза на Холандия, когато Холандия натисне Англия и завалят положения пред Пикфорд. Аз обичам коментатори които крещят. Футбол, гледаме, той е емоция, и добрият коментатор трябва да е пресъздава включително с викане. Това е футбол, емоции, не е шахмат, че равнодушно да го коментира. Коментатора, изкоментира с викове и гола на Холандия, така че не е пристрастен. Просто коментира в южноамерикански стил. Аз мразя обратното "безпристрастните" коментатори, които монотонно коментират дори головете, като че ли шахмат коментират, а не футбол.

# 2 937
За мен не е нормално коментатора да крещи на друг отбор освен на български

# 2 938
  • Берлин
Лорде, правилото е просто:
Ако играе Англия или Франция, винаги се намира точното правило да им се даде дузпа.
Ако това не помогне, добавят се картони.
Ако и това не помогне, добавя се време.

# 2 939
точно затова искам днес да паднат Англия. А най ще се накефя да паднат с гол в 88/89 минута. Като отмъщение че победиха множество къде по-добри отбори по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт