UEFA EURO 2024' GERMANY (14.06 - 14.07)

• 64 920
  • 3 241
  •   1
Отговори
# 2 910
  • София
Честитоооо!
Започва като снощи. Но да видим после - кой/кого...

# 2 911
Еха какъв гол! Scream
Тъкмо идвам от WC-то и......

# 2 912
  • София
Англетата - ако искат, отделно и ако могат - трябва да почват да правят нещо различно от предишните им мачове и играта на "близнаците" им от Франс.

Обаче се видя, че Б.Сака не е Ариен Робен. Далеко е от неговите емблематични голове със захождане.

А Лудогорец води с 2:0 на полувремето.

# 2 913
  • Берлин
Забравих да ви пусна това-но Мерих Демирал отнесе наказание, цялата публика е с вълчия знак
https://www.facebook.com/share/r/bRuU4hgR5wSW4NWj/

Мдам....сега да видим колко пъти ще бъдат подкрепяни ингилизите 😡

Мери, моята близнашка душа не се раздвоява в непоносимостта към швабисти, петли и тея жалки котки, наречени лъвове.

# 2 914
Браво

П.С. Ливърпул не е пуснал прогноза за днес. Това автоматично прави Сам Нийл шампион, Trophy както и да завърши мача.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 22:29 от Лорд Сняг

# 2 915
Е дузпа..... не знам. Thinking
Дано Англия спечели финала, но по спорен начин. Да им е гадно и да ги помним с лошо. Imp

# 2 916
  • Другата България
Пфффф, аман от бутането на тия, наистина аман!

# 2 917
Ясно че ще направят всичко възможно смешните Англичани да стигнат финал.Нелепи съдии.Корупция отвсякъде .Ако не е Германия са си казали Англия ще е.Нищо че за нищо не стават.
А Холаднците ги правят силни да изглеждат.Думи нямам 🤦Като разграден двор са отзад .

# 2 918
Бутат ги, да.
Ама ако Дензъл беше влезнал без бутони, нямаше да има дузпа.

# 2 919
  • София
А - за съжаление - видно от предишните мачове, особено в елимин.фаза, другата звезда, правеща слабо представяне е Депай. Освен  Мпапи Ханс, де. И Вегхорст седи на пейката...

# 2 920
Англетата - ако искат, отделно и ако могат - трябва да почват да правят нещо различно от предишните им мачове и играта на "близнаците" им от Франс.

Обаче се видя, че Б.Сака не е Ариен Робен. Далеко е от неговите емблематични голове със захождане.

А Лудогорец води с 2:0 на полувремето.

Като Робен скоро втори няма да има. Навремето и Зидан ги умееше тия финтове, пък и чисто визуално си приличаха. Обаче след Зидан и Робен, не помня скоро друг да е такъв майстор на финтовете

# 2 921
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Егати смехотворната дузпа. За Германия не може и ги посякоха, но виж за дърварите цялата уефа (нарочно с малки букви) ще помага. Тези са решили шампиони ли да ги правят, що ли?

# 2 922
  • Берлин
Как да елиминирам тоя противен коментатор, но да си чувам звука от стадиона?

# 2 923
Аз ще викам за лалетата, естествено.
Обаче, искам Англия да продължи само защото на Испания ще ѝ е по-лесно в неделя с тях.
Тъй че близнашката ми душа е раздвоена, единия /близнак/ ще вика за лалетата, другия тихичко ще се надява Англия да продължи.
И моята не е лесна.....
А дори не съм пила нищо....все още.

Да казвам ли, че английските фенове са ми неприятни почти колкото французите?
Може би дори още повече от тях.

И ти ли си близнак?
(моято близнашка душа не е раздвоена - противник съм на Англия.)

# 2 924
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Този коментатор по бнт е супер дразнещ в пристрастието си към инглезите. Само обърнете внимание как говори за едните и как за другите. Когато изравниха имам чувство, че се попи*а на коментаторското място.

Общи условия

Активация на акаунт