UEFA EURO 2024' GERMANY (14.06 - 14.07)

• 64 893
  • 3 241
  •   1
Отговори
# 2 955
Абсолютно. Пожелавам им да паднат с 5-0

# 2 956
Откакто гледам футбол, мечтая англичаните да станат шампиони, но не и с този жалък треньор...

# 2 957
Коментаторът подмокри гащите от кеф Joy

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 00:06 от me_for_president

# 2 958
Разкошни Brits. Обожавам я тази нация.

# 2 959
Не може бе.Футбола не победи ,а грозната игра .Англичаните с грозен футбол ,и късмет са на финал.Просто няма справедливост .Още в груповите фази трябваше да са аут😮‍💨

# 2 960
Много се радвам за англичаните, страхотен мач направиха, особено първото полувреме. Срещу Испания едва ли имат шанс, но все пак са на финал.

# 2 961
Много добър мач за Англия, няма второ мнение. Аз плача.
Ами, щеше ми се да направят някоя от техните магийки нидерландците, но не успяха.

# 2 962
Тия верно като котките. Във всеки мач изглеждат ужасно зле и на косъм печелят и така до финала Simple Smile)) Ако станат шампион не знам дали ще го преживея....

# 2 963
  • Берлин
Кефи ме Божинката. Без думи казва всичко за Англия.
Аз и вчера писах, че са калитковци.

Тролове ли нападат темата?

# 2 964
  • София
Жалко! Лалетата сами се поляха с вряла вода. Цяло 2-ро полувреме играха за грешка или прод/дузпи. А котенцата с едно полувреме за целия турнир са на финал.
Това е футболът. Всички с точен равен - губим. (Тесла, хващам с двойния Х2 при теб.)
Витрина:
Скрит текст:

Няма какво да им го пожелавам - ако има възмездие, логика и футболен Господ - Фурията ще ги остави отново с калъфка.
ПП. Като имам предвид, че и Ндрл не играха читаво сега, че Анг направи 1 полувреме, че петлите кукуригаха 20-тина минути и към края още 15-тина... Излиза, че измежду 4-те отбора, властелини на това ЕП = само един ИГРАЕ футбол.
Егати модерния футбол, майната им на прехвалените мегатимове!

# 2 965
Тролове ли нападат темата?
Кои са троловете? Тези, които не реват в общия хор колко са гадни и отвратителни англичаните?

# 2 966
Май само Тесла се явява фен на ингилизите тук...

Аз вече виждам бъдещият Сър Гарет Саутгейт, как става не само най успешният треньор като резултати на Англия за всички времена, но и вторият в историята донесъл титла.

Цитат
Откакто гледам футбол, мечтая англичаните да станат шампиони, но не и с този жалък треньор...

Не е лесно да си треньор на Англия. То е все едно да си треньор на Бразилия. Всяко решение под 10 лупи те се гледа, и десетки милиони англичани те гледат под лупа, понеже се имат за по добър треньор от тебе. А всъщност той им е най добрият треньор за всички времена. В момента той е елиминирал повече съперници на Англия в елиминации на големи първенства от всички треньори след Сър Алфред Рамзи взети заедно, не поотделно, заедно имат по малко спечелени елиминации всички взети заедно в сравнение с него. А вече виждам как се нарежда до Сър Алфред Рамзи, като вторият треньор донесъл титла на Англия в историята. Защо не с точно дузпи. Те вече са преборили демона на дузпите. С дузпи най ще се изкефя да станат европейски шампиони. Да бият с 0-3 Испания, няма да е такъв кеф. Съдбата има да им връща доста по отношение на дузпите, и май вече е почнала. Включително и за финала на Евро 21, когато още не бяха победили демона на дузпите.

Цитат
Не може бе.Футбола не победи ,а грозната игра .Англичаните с грозен футбол ,и късмет са на финал.Просто няма справедливост .Още в груповите фази трябваше да са аут😮‍💨

За днескашният мач, всичко може да се каже, ама не и че англичаните са играли грозен футбол. Играха прекрасен футбол. Мача беше удоволствие за гледане. Второто полувреме беше по незрелищно, понеже холандците паркираха автобуса. И добре че не спечелиха, че от това което видях в тоя мач, те нямат никакви шансове срещу Испания, докато Англия има сериозни. Просто трябва и с Испания така да играе.

# 2 967
За мен никакъв красив футбол не сме видяли от Англичаните .Чисто и просто индивидуалната класа ги спаси.Тоест звездите им .И да смятам, че треньора им не СТАВА, и има вина за грозната им игра.Ако ще и 100 финала да имат късмета им все ще свърши някъде.
Отделно и Холандците нищо не показаха,и направиха Англичаните да изглеждат едва ли не непобедими и така.🙂

# 2 968
Ама то не е късмет. Аз това казвам. Англия просто е модерната Италия във футбола. Италия така много успехи е постигнала в историята. С никаква игра, а тя не е никаква, просто е защитна. Някой би казал незаслужено. А пък в тоя мач, англичаните даже не играха и защитно. Ами играха футбол и надиграха отбор, дето надигра Франция например. Холандия не е кой да е. А изглеждаха точно като кой да е, срещу Англия. Огромна бе разликата в класите което показва че Англия не е далеч от Испания като класа. Защото ако Испания гледахме срещу Холандия, щеше да е същото. Като срещу Франция, 2-1 и за Испания щеше да е тоя мач. Двата най силни отбора на европейското заслужено са на финал, кой е по силният, предстои да видим на финала. Ако Англия си бият Испания на финала, европейската им титла ще е напълно заслужена.

# 2 969
понеже само един играч си променя точките, няма да ги поствам отново. Ели направи два много силни мача и вече има 34 точки.

Сам Нийл е шампион! Има 7 точки, които не могат да бъдат стопени по никой начин
Ливърпул също се бетонира на второ място, каквото и да става Дона и Фортуна не могат да го изместят. Не, теоретично шансът е 0,00001 процент някоя от тях да има равни точки с него.

Общи условия

Активация на акаунт