UEFA EURO 2024' GERMANY (14.06 - 14.07)

• 64 825
  • 3 241
  •   1
Отговори
# 3 120
# 3 121
Бравоо!

Това май ми е точно вторият познат точен резултат. Grinning

Хах сега върнах и видях, че съм писала 3:1. Та не. Остаавам твърдо на дъното. Grinning

# 3 122
  • София
СаутКейн - гоу хоум уит калъФката! Simple SmileSmiling Imp
(Тесла, - и още неколцина от чудесната ни компания тук - извинения! Просто, това дето трябваше да стане - стана! Вярвам, че няма да си изкривите душите.) Beers

# 3 123
  • София
По-добрите победиха! Това е.

# 3 124
  • София
Победа за футбола.
Не мога да повярвам, че ултра скучните инигилизи не загубиха с два, три гола разлика този финал.
Този страхлив отбор трябваше да отпадне още на 1/8 финала.

Браво на Испания.

А нека англичаниет си държат недоразумението Саутгейт, че и 'Сър' да го направят.
Титлите се печелят със сърце, не със страх.
С него начело ще отпадат на полуфинали и финали, но титла няма да видят никога.
Саутгейт завинаги треньор на Ингилизия!

# 3 125
  • Берлин
❤️❤️❤️⚽️🏆🇪🇦❤️❤️❤️

# 3 126
Честито на най-добрия отбор на това Европейско.☺️ Бях за Испанците от началото на турнира ,и въпреки че в началото бях леко скептична, тайничко се надявах да вдигнат купата.Не само я вдигнаха,ами го направиха с класа и красива игра.Победи красивия футбол.Честито на всички фенове на Испанския отбор.Колкото до Англия с друг треньор виждам потенциал особено с тези играчи.Дано вземат правилнито  решение и да направят промени.

# 3 127
Много съм доволна! Честито на Испания! Най-силният отбор, най-заслужилият. Минаха по трудния път, доминираха финала. За щастие супер съдийство на него. Късметът на Англия на това първенство накрая свърши.
Вижда се, че млади, бързи, нахъсани момчета са ключа към успеха.

# 3 128
  • Другата България
Тази вечер в Берлин победи футболът! Нападателния футбол, колективния дух, и футболната логика е факт.
Пиша това от доста време - нямаше по-заслужил отбор от Испания за тази титла.
Вива Испания! Heart
Без загуба от ден едно, последователно, методично, един по един отстреляха всички фаворити и големи отбори, и заслужено стават първите, печелили 4 пъти титлата!
Честита победа на ла Фурия! И на Испания - след победата на Уимбълдън сега и титлата....заслужена фиеста чака всички фенове на тениса и футбола в страната.

# 3 129
  • Варна и...духом на Босфора
Вамооооооооооос!❤️❤️❤️❤️
Фелиситационеееес!

Да живее Испания!❤️❤️❤️❤️
Campeooooooneeees ❤️!

Поздравявам Сър Гарет Саутгейт с песента
Tengo la camisa Negra😁😁😁😁😁😁😁

# 3 130
Страхотна Испания, най-добрият отбор на това първенство. Много добро представяне. Любими са ми били винаги, много съм доволна 😀

# 3 131
Испания - Англия 2:1
Испания - Англия 1
Soccer Дани Олмо

Искам да кажа нещо, но съм много суеверна за спорт, затова ще замълча.
Всичко си познах, но по-важното е, че това желаех. 🥳
Това, което исках да кажа, е че в никоя паралелна вселена тази Англия няма как да бие тази Испания. Напълно, напълно заслужена титла. 🏆 Най-добрият отбор на турнира. Hands Punch

# 3 132
Добри са испанците, ама то...ако не беше изчистил онзи от гол линията щеше да има продължения.
Толкова труд на тези момчета и все не успяват да вземат титла, а първенството им е едно от най-тежките и силните (английското)
Става вече безинтересно. Направо да отиват 4 отбора и да играят за финал, дори 3-Испания, Франция и Италия. То само тях ги бутат. Честно си спечелиха испанците титлата, но ми се искаше друг да е европейски шампион сега. Не печели футболът все едни и същи да са уж най-добрите.
Лично аз съм разочарована, а англичаните (футболистите) са технични, силови и изобщо ...бе заслужаваха титла поне една да спечелят момчетата, но...

# 3 133
  • Другата България
Много съм доволна! Честито на Испания! Най-силният отбор, най-заслужилият. Минаха по трудния път, доминираха финала. За щастие супер съдийство на него. Късметът на Англия на това първенство накрая свърши.
Вижда се, че млади, бързи, нахъсани момчета са ключа към успеха.
Да, забравих да кажа за съдийството - страхотно.
Това е съдийство, добре, че точно този екип беше финалния.

Страхотни, страхотни са испанците.
И това го казвам като фен на Италия, евър и форевър!
Силно се надявам на СП един от двата отбора да вдигне и световната купа.
Да помечтаем......

# 3 134
Все ще дойде и моментът на Англия, но нека си го и заслужат с игра. На миналото европейско бяха по-близо и там ми беше жал, въпреки че бях за Италия. Тук не видяхме игра от тях, Хари Кейн само се мяташе за дузпи и ги дърпаше назад. Фил Фоудън много игра наистина.

Общи условия

Активация на акаунт