UEFA EURO 2024' GERMANY (14.06 - 14.07)

• 64 799
  • 3 241
  •   1
Отговори
# 3 135
  • Другата България

# 3 136
Сега ще започне големият дебат дали да остане Саутгейт. Той реално повлия на отбора, в хода на мача, и съживи Англия със смените, и ги върна в мача. Смените изработиха гола. Но реално испанците ги победиха защото са по добрият отбор, аз финала не видях какво сбърка. При това атомно нападение на Испания, с новият Меси на футбола, ако Англия играеше по отворено нямаше до края на мача и с двата крака да са в играта, и накрая 4, ли 5 пъти испанци чистиха от голлинията, то беше някакво уникално положение дето 3, 4 удара на англичаните бяха изчистени от голлинията, един след друг от испанците. Те не случайно се зарадваха все едно гол са отбелязали, защото беше със стойноста на гол, това предотвратено уникално положение. Беше много близо Саутгейт. Той е треньор който умее да влияе положително по време на мача, да прави точните смени. Англия не случайно 3 обрата направи в елиминациите. Но във финала нямаха късмет. И ранният гол много помогна на Испания. Реално този гол направи второто полувреме да е по вкуса на Испания, за разлика от първото. Този път и късмета им изневери, ама то наистина не може всеки път да ти върви. Има баланс.

# 3 137
  • Бургас
Доволна съм от резултата!🍻

# 3 138
Общо взето равностоен мач, като изключим първите 15 минути на второто полувреме, когато англичаните не знаеха къде са. От там нататък и малко късмет имаше за Испания - можеше Англия да вкара в последното голово положение. Но така си е в спорта, а и все пак по-достойният победи.
И забелязах някаква странна тактическа грешка при Англия - зоната на десния защитник беше пълна дупка. От там стана голът, а и още няколко опасни пробива. Просто не знам как я мислиха да се опазят с тази дупка в защитата.

# 3 139
  • София
А на церемонията се умилих: Кралят, щерката, Принцът на Кейт... И страхотните фоерверки в червено, жълто и бяло. Красота и емоция!
(Утре ще продължим с коментарите. Засега, преди да си отворя следваща бира с купата на кенчето...)

Честито на нашите форумни шампиони в турнирите на Лорда и Тесла! Или сте много добри - или имахте английски късмет. Simple Smile Здраве ви желая и следващи емоции с любимите отбори!
На Лорда и Тесла - огромно благодаря! за поддръжката. За коментарите и разборите - също.
На всички, които се събрахме да гледаме заедно, заедно да четем, пишем и се вълнуваме (емоционално от душа и сърце, но възпитано и в духа на ферплея) - благодаря и на вас, че бяхме ЗАЕДНО. Беше удоволствие.

(ПП. Понеже Тесла пусна коментар преди тези ми думи...
Предлагам Фр и Анг федерации да разменят Дешан и Саутгейт - може би пък нещо да им се получи следващия път с противниковите отбори. Simple Smile)

# 3 140
Браво, добър отбор, заслужават. Поздравления! SoccerTrophyParty TimeTadaChampagne
Но дано не са прекалено доминиращи, следващите години.
Поне няма да има "коминг хоум".
Иначе който и да биеше съм малко тъжен, който и да падне малко щастлив. Така че съм доволен.

ПП: Дано и Германия някога да успее, да вземе 4 трофей. Sparkling Heart

# 3 141
Заслужени достойни шампиони- Испания победи с игра, тактика, сърце👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻Шапки долу за скромните звезди Ямал, Родри, Уилямс!

Справедливостта възтържествува, Англия паднаха тежко, от високо и много емоционално болезнено. Просто бяха приземени от сплотен и вдъхновен отбор. ДБ беше париран успешно, Кейн топка не пипна, Пикфорд накрая забрави палячовските номера… Имат много талантливи хора, нямат отбор, това за мен беше разликата с Испания.

# 3 142
  • Берлин
Безкрайно съм щастлива
Не мога да кача клип от стадиона

❤️⚽️🏆🇪🇦❤️

# 3 143
Айде честито на Испания, най-много заслужаваха на това първенство, от началото до края страхотни мачове Simple Smile
А за Англия - пожелавам си да сменят Саутгейт и след две години да вдигнат световната купа, защото играчите ги имат.

# 3 144
Ако може да перифразирам мисълта на Достоевски, че Красотата ще спаси света, Красивата игра на испанците спаси футбола.
Най-добрият отбор с най-идейната игра, тържество на футболната фантазия.

Френският съдия направи силно рефериране, но най ме изкефи, че сцепи секундата и точно в четвъртата минута на продължението свири края на мача. Грам фъндък не им пусна на англичаните. Joy
А 50-те хиляди англичанА, както ги нарече Божинката, трябва да са предоволни. Отборът им взе повече от максимума, който заслужаваха.

Честито на всички, които стискаме палци на фуриите от Ла Фурия роха.

# 3 145
# 3 146
Хубави коментари от студиото. Наистина най-успешния отбори - Испания, Италия и Германия винаги са имали колективи, а не една звезда, която да заслепи отбора. Нямат Роналдо, Меси, Кейн, Неймар, но имат отбори.

# 3 147
  • Берлин
Помните ли тази моя снимка /гледах по коя програма е мачът Испания-Италия. И това беше моето суеверие- Испания и никой друг нямаше на терена.

Така остана до последната секунда

# 3 148
Много съм доволна от развитието на мача. Испания бяха най-постоянни през целия турнир и заслужено спечелиха. Мачовете на Англия бяха най-скучни всеки път  и с голяма доза късмет стигнаха финала. Със Саутгейт толкова.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 01:02 от daisy12

# 3 149
  • София
2008: Надал печели Уимбълдън, Испания е европейски шампион.
2010: Надал печели Уимбълдън, Испания е световен шампион.
2024: Алкарас печели Уимбълдън, Испания е европейски шампион.

Общи условия

Активация на акаунт