UEFA EURO 2024' GERMANY (14.06 - 14.07)

• 64 763
  • 3 241
  •   1
Отговори
# 3 150
  • Берлин
Нямаха място на финала Англия. Дано убиецът на футбола си хване пътя и да изчезне завинаги. Грехота е толкова талант да бъде съсипан.

# 3 151
Цитат
Хубави коментари от студиото. Наистина най-успешния отбори - Испания, Италия и Германия винаги са имали колективи, а не една звезда, която да заслепи отбора. Нямат Роналдо, Меси, Кейн, Неймар, но имат отбори.

Абе тоя път си имат звезда. Ямал си е испанският Меси. То се вижда вече. Между другото Де Ла Фуенте сбърка като го извади. Защото ако беше влязло мегаположението в края на мача на Англия, Испания като нищо си губеха мача. Не се знае в продълженията как шокирана Испания ще изглежда. Но испанците реално имат по силни индивидуалности. Англия се смяташе че има отбора с най силни индивидуалности, но Испания аз не виждам в какво Родри и Руис отстъпват на Райс и Мейно, да речем в средата. Напред да не говорим, че Англия няма новите Меси и Роналдо във футбола. Защото пък Уилямс много прилича на Роналдо като стил на игра. То вече се вижда, че Испания ще бъде доминатор във футбола. И аз даже си мисля че те по същият начин ще доминират и на световното. Аржентина сега ще видим докъде е във финала с Колумбия, Бразилия е разнебитена. Италия сменят поколения и не са в добро състояние, Франция, Германия, Англия ще са способни да спрат Испания, но по вероятно е Испания да доминира и на световното. Сериозно говоря, че новите Меси и Роналдо са в Испания, и следващите 10, 15 години май ще валят какви ли не титли за Испания.......

# 3 152
Точките идат

Шампион е Сам Нийл, тук изненада няма. Всъщност още след предния кръг го обявих предсрочно за шампион, но той  е хванал знака добавя 1 т. и вече има 52 точки. Сам Нийл взима златния медал и купата

Да му е честито Beers Сам Нийл е моето вдъхновение, почна последен - свърши пръв

Втори е Ливърпул. В последните двама мача не е пуснал прогнози (сигурно реши че няма смисъл), остава с 44 точки и се бетонира на второ място. Ливърпул прояви завидно постоянство и през цялото време беше в тройката. Уви накрая Сам Нийл се откъсна пред него. За Ливърпул остава среброто

Трета е Дона П.Дона е другото ми вдъхновение, почна много отзад, дереше дъното и сега се добра до трето място. Към третите мачове на квалификациите се активизира, направиха хубава битка за 4/5 ;място с Фортуна, а от време на време и за 3/4 място. До самия финал не бе ясно коя ще е трета - Дона или Фортуна, но Фортуна заложи на грешна прогноза и остава на пето място с 40 точки, а Дона е с 43 и е на трето Поздравява Дона, но и Фортуна се представи силно - поздравява и нея. Добри думи за Фортуна, тя също стартира много назад до финала се бореше за трето място и завърши на пето, което е отлично постижение
Дона взима бронза

Прешъс е другата дама  с много силно представяне - 41 точки и четвърто място.  В началото стартира силно, после нещо се изгуби ,но от средата даде рязко газ. Накрая "пакета" Дона-Фортуна водеше здрави битки с Прешъс, всеки можеше да стане трети - четвърти и пети .Така се наредиха нещата че Дона е трета, Прешъс Четвърта, Фортуна пета но тук бяха възможни всякакви варианти. Поздравления за Прешъс

Ралик е хванал головата разлика и вече има 38 точки.
Ем Брадър е познал точен резулат и има 37 точки - доста добро представяне
Роналд остава с 36 точки, а Ръката на Дуум- с  35. Дяволо допълва десетката също с 35 точки. Дяволо направи стабилно класиране, хвана повечето знаци, но не пое рискове с необичайни прогнози. Три-четири пъти не позна, имаше 1-2 интересни попадения, смятам че красирането му е закономерно

----
единадесето място - Елде В с 33 точки - малко не ѝ достигна за да влезе в 10-ката. Имаше страхотни попадения, но е нестабилна - на приливи и отливи. Жозеа и Мария Хрис също имат по 33 точки, но но Мария Хрис го смятам за успех, защото тя почна от предпоследното място.
ЗЗР дели петнадесето място с Ели - и двамата имат 32 точки

Питам 2 -не му видях прогнозата, преди този мач е имал 32 точки.

Грейпфрут и Елис - по 31 точки
Май Сия най-накрая хваща точен резултат (май това е вторият) но е мно късно и остава с 30 точки и последна. Няма какво да се направи, твърде късно взе да бележи.

----
имахме и много силно начало за Ефибуш, но тя се самоелиминира. ОТ средата профила ѝ стана неактивен от модератор разбрах, че е "оттеглила съгласие, но може да се върне" каквото и да значи това. Беше в битката за второто място, но сам се изхвърли от битката.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 01:34 от Лорд Сняг

# 3 153
Днес е денят на испанските победи явно.

# 3 154
  • София
Една уникална статистика.
Това беше 23 пореден спечелен финал за Испания (на СП и ЕП) или за испански отбор в двата най-престижни клубни трофея (ШЛ и Лига Европа).
За последно Испания губи на финал през 2000-2001 г. и то правят дубъл от загуби. Байерн бие Валения с дузпи за шампионската лига, а Ливърпул обръщат Алавес след продължения и златен гол в онзи паметен мач, 5-4.
След това тотална доминация за испанските отбори на клубно и национално ниво. Стигнат ли финал - печелят?!

# 3 155
  • Берлин
Майко мила...Аз съм най-добра в игрите, няма Тесла, няма Сняг 🤭
Синът ми ме пита за прогноза преди мача, казах му 2:1 за моите в редовното време. Не знам какво е заложил като сума, но 3700 и нещо € е печалбата. Каза, че пуснал на шега и сега звънна да пита трябва ли да делим хаха. Още един ол инклузив хванахме. Май ще е Майорка/Менорка или Тенерифе. Е тва е финал на финала.

# 3 156
  • София
Испания доминира тотално.
Световни шампиони за жени (пак след победа над Англия), европейски шампиони и лига на нациите за мъже ; множество успехи за юноши и младежи при мъже и жени
Държат и шампионската лига за мъже и жени на клубно ниво.

# 3 157
Дяволо за световното да вземеш пак да направиш тема.

# 3 158
  • София
Стига да сме живи и здрави, ще направя. Simple Smile

Папурче, честита печалба! Дано си изкарате добре в Испания. Simple Smile
Аз също се облажих много доволно от изхода на финала.

# 3 159
Честита победа на Испания! Много съм доволна!
Лорде, благодаря за хубавите думи!
Постижение е за мен петото място, при положение, че съм лаик и на шега започнах залаганията.

Благодаря на всички, които пишеха в темата за добрия тон, за приятната атмосфера, за коментарите и информацията.
Благодаря за игрите на Лорда и Тесла!

Бъдете здрави!, ❤️

# 3 160
  • София
Някоя добра душа ще ми каже ли коя е тази много яка испанска песен, която пускат всеки път след успех на Испания? Имам предвид на стадиона, след финалния сигнал на съдията за край на мача. Снощи веднага щом съдията наду свирката за край на срещата я пуснаха. 😊

# 3 161
Явно англичаните не могат да създадат силен национален отбор. В клубните отбори – нямат равни на другите,но в национален формат се провалят...

# 3 162
Diavolo, Mi Gran Noche на Raphael е песента. Поздрав за теб, както и за всички фенове на Испания.

# 3 163
  • Берлин
Благодаря на всички за страхотната компания, анализите, противопоставянето с добронамереност. Много позитивна тема и симпатични списващи.
Емоционално и слънчево лято на всички ❤️

# 3 164
Йееееееее, трето място!!!
Много се кефя Heart Eyes
Честно, като започнах да давам прогнози, изобщо не очаквах, мислех, че ще съм най-много по средата Stuck Out Tongue Winking Eye

Папурче, браво за печалбата, малко ме е яд, че не заложих за един точен резултат за финала, защото го хванах...ама карай, остава само моралната печалба Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт