Отговори
# 15
Свестните мъже са кът. Това ли му е най-големият кусур? Че е бил девствен? Ами това се поправя. Аз не виждам проблем. Стига да не го обземе някаква фаза да иска да се пробва с други, но ако е сериозен, е безумно заради това да го отрежеш. По-добре девствен, който да има желание да се научи, отколкото някой коцкар. А коцкари много.

# 16
Ако всичко това е истина, и аз не бих се занимавала с 30+ годишни без никакъв опит с връзките. За това си има причини, обикновено сериозни, тежки, и в никакъв случай не бих се вързала на обясненията за учене, работа и тн. Хайде сега, всички сме учили и работили, и въпреки това сме имали време, желание и възможност за лични отношения. Нещо не е наред тук.

# 17
Или скучна пързалка, или добър лъжец...
Не мога да преценя 50 на 50 съм.

# 18
Притеснението от девствения 30годишен е описано със свян на прочела две книжки повече селска, но амбицирана да намери своя Принц Славен мома.
Малко повече усилие с пързалките, моля.

# 19
  • София
Аз ще отговоря на казуса, че коментирането на пързалки всяка тема не ми е интересно.

За някой да е девствен на 30 години има причина и разбирам защо е притеснително. Тази причина може да създаде сериозни проблеми, в зависимост от естеството си. Едно от следствията пък е липсата на опит, която води до верига други проблеми. Някои се учат бързо, но това са бая години за наваксване. А не всеки иска да го играе учителка, когато търси партньор. Не знаеш и такъв човек, като се отпуши, накъде ще го избие. Неизживените периоди могат да ударят и след години, при някоя криза.

Това на теория. На практика, сигурно може да се получи. Но е "рискова инвестиция" и ако човек не се чувства комфортно от самото начало, по-добре да не тръгва изобщо. Та всеки трябва да прецени за себе си в тази ситуация, но е добре да е наясно с рисковете и отговорностите (а то си е отговорност да въведеш някой в света на секса и връзките) и да е готов да ги поеме.

# 20
Ами вече, макар и а половин минута, не е девствен. Какъв е проблема.
Може пък да се окаже витртуоз, ненадминат талант, човек с дарба в секса от тук нататък. Simple Smile

Аз пък не разбирам какво толкова ги учите на секс тези мъже - нещо като дресировка на куче ли е? Наградка и указания какъв номер да изпълнят?

# 21
И аз искам отново да обърна внимание, че човекът вече не е девствен. Съмнявам се и да е бил - при така описаните външни белези, житейска история и начин на комуникация. Да беше пълничък очилат геймър, който не излиза от къщи и общува само в мрежата - добре, ама спортист и преподавател, извинете. 

Има някакъв проблем, човека, а това в повечето случаи е решимо. Така че, ако авторката го харесва, какво толкова има да го учи - то да не е ядрена физика. Стига да я има потентността, ако не - доктори и така.

Може да взима някакви вещества.

# 22
Обикновено става въпрос за емоционална незрялост и сексуална бариера поради липсата на първото. Мъж на 30 като види жена, пък и гола или го целунат и е като 13-14-годишно момче. Дали ще остане така (някои фиксват там), дали ще го израсне бързичко, не се знае. Става с опитване, на приказки може само да се гадае.
//
Имах такъв приятел – начетен, интелигентен, добра кариера в държавна институция, но се разтреперваше като види/усети жена покрай себе си. Ставаше неспокоен, нервен, черви се, сяпа се като дете, обърква приказката или млъква. Още от студент го ебавахме за това (тъпо, но течаха шегите), после продължи това поведение и като започна работа и заживя сам. Купи си апартамент, но продължи да си живее сам с кърпите за @икии (@икиджийски къпрпички казваме на книжните рула или кърпи). Остана си девственик поне до 40. Сега съм изгубила контакт, но съдейки по откъслечни снимки из социалните мрежи, все така го кара.

# 23
  • София
Е, как да не се учат?
Виртуоз във френската, докарване до екстаз, да знае как да ти натиска бутоните преди пенетрацията…… едва ли е.
Секса не е само това в онова, учиш се с практиката, както и ние, така и те.
Разбира се, трябва да го имаш вродено, ама там бързо ще намериш обект, няма да чакаш 30 го̀дин.

# 24
За мъжа може да е притеснително да е на 30 и да не е бил с жена/във връзка, но ако казусът беше обърнат наобратно - готина и девствена жена, едва ли ще се намери мъж, който би се отказал Laughing

# 25
  • София
Ами вече, макар и а половин минута, не е девствен. Какъв е проблема.
Може пък да се окаже витртуоз, ненадминат талант, човек с дарба в секса от тук нататък. Simple Smile

Аз пък не разбирам какво толкова ги учите на секс тези мъже - нещо като дресировка на куче ли е? Наградка и указания какъв номер да изпълнят?

Талант, ако има, видно не е успял да го до демонстрира за 30 секунди Simple Smile Иначе доста неща в секса се откриват, виждайки как тялото на другия реагира на различни стимули. Различните партньори също дават различен опит. Някои хора могат да имат ентусиазъм и въображение, но да не се залъгваме, всеки ще е по-добър след н-тия път, освен ако е тотално неспособен да се развива (което не е защото изначално е бил много добър). Иначе аз не визирах само секса, а опита с жените, с връзките. Той не се е сблъсквал с това да трябва да се съвместяваш с друг човек, да се съобразяш с нуждите му, да следиш чувствата му, да отговаряш на емоциите му. Не се е сблъсквал с конфликти, с отхвърляне, раздели. Подводните камъни са много.

Рийгън, познавам мъже, на които не им се занимава с детственици попринцип, камо ли на 30. Това е голяма отговорност, която върви с всякакви други проявления на "девойката". Незрялост на една вече по-зряла възраст, която направо може и да е неадекватност, изкривени очаквания, невъзможни стандарти... Повечето адекватни мъже не биха си вкарали този таралеж в гащите. Идеята да "открехнеш" някоя мацка е много мила на хартия, докато не се сблъскаш с практичните последици. Иначе, ако самият мъж има дефицити, може да му пасне.

Не казвам, че няма изключения и че всеки напременно се уврежда, ако до определена възраст не гръмне шампанското, но в масовия случай, има както причини, така и следствия.

# 26
Рийгън, познавам мъже, на които не им се занимава с детственици попринцип, камо ли на 30.

"не би се отказал" не означава връзка, а секс и то еднократен

# 27
  • София
Не съм сигурна, че това имаше предвид Рийгън, но не променя много нещата. Първият секс си е работа, трябва да я отпуснеш, предразположиш, може да я боли много, да кърви яко, може да не влезе, може тя да се откаже по средата, по-вероятно е да стои като дърво, или да се опитва да прави глупости, за да се докаже... И за мъжът може планът да е бил еднократен секс, пък тя нали е нова в тея работи, емоциите силни, ще се привърже, после няма отърване, или направо ще я срине, ако й каже, че след дългото чакане, е била за веднъж, и кой знае как ще реагира. По мое впечатление, повечето мъже не желаят да се вкарват в излишни филми, а в такава ситуация, вероятността е голяма.

# 28
  • София
Девствен на 30, но се е хвърлил на първата срещната? Това ако не е пързалка като тема е яко пързалка от мъжа. Или има проблеми с преждевременна еякулация или нещо друго не му е наред, но нищо от описаното не се връзва. Не правил секс, защото учил. Ще умра от смях. Това като от виц за студенти от Техническия по време на сесия.

# 29
Нямам много голям опит с много мъже, но мъжете, с които съм правила секс, и които са се представяли за "опитни"  и са имали повечко връзки, въобще не водят класацията ми за Добър секс.

Дали ще си паснете с един мъж, дали ще е щедър и раздаващ се любовник, дали ще следи сигналите които подаваш и ще се получи химията не мисля, че зависи от това с колко жени е бил. По скоро ще е опитен спрямо собствените си възможности, харесвания и тем подобни, което не е малко. Но пък представете си какъв бент ще се отприщи след 30 години въздържание Simple Smile Simple Smile Аз бих пробвала дали няма самороден диамант, скрит сред въздържанието.
А и за мен това, че не е бил с други жени ме устройва, защото няма да се притеснявам какво може да ми лепне. Сега се замислих, че може да е бил с мъже, но то и това може да се пркоментира.

Общи условия

Активация на акаунт