Отговори
# 75
Мен пък ме изумява как се твърди, че е нормално мъж на 30 години досега да не е имал романтично-сексуална връзка с жена и че за всичко си имало време. Ми не, има си етапи, през които човек минава психологически и физиологически и те са определени в някакъв възрастов диапазон. Този мъж дори няма някаква житейска драма за оправдание като грижа за болен родител или корабокруширал на самотен остров, а се бил отдал на учене.

# 76
  • София
С опита идва и знанието как точно да го ползваш.

# 77
  • София
И аз съм на това мнение. Който си го може, си го може. Това да не е маркетинг да го научат. Инстинкт, който ако не владееш до степен да ползваш чрез сетивата си, забрави ума да го изфабрикува чрез знание само.

По тази логика, мъжът от темата не си го може и няма смисъл авторката да му дава шансове Satisfied

Страстта и темпераментът са заложени, но уменията се ошлайфат с повторения. Продължителен секс също не е равно на хубав секс, понеже явно доста мъже го приемат за едно и също. Чудя се дали някой мъж е успял да свърши жена с език на сефтето си, например Wink

От друга страна малко ме изненада мнението на някои потребителки, които едва ли не издигнаха като супер важни уменията и опита на жената в леглото за сметка на девствеността и малкия опит. Сега, девственица на 30 не е съвсем ОК, но се съмнявам твърде многото сексуален опит, придобит от много партньори, да се възприема като нещо привлекателно от страна на повечето мъже.

Между девственица на 30 и твърде много опит има доста междинни положения Wink Иначе у мъжете винаги го има подсъзнателния страх, че бащинството не им е сигурно, затова и девствеността носи едно (лъжливо) успокоение. Ама жената е девствена само първия път, после ходи разбери кой е бил вътре Wink По-добре проверено лоялна, отколкото девствена, но първото работи на логично ниво, а второто на първично.

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 10:03 от Лъвица

# 78
Ама жената е девствена само първия път, после ходи разбери кой е бил вътре Wink По-добре проверено лоялна, отколкото девствена, но първото работи на логично ниво, а второто на първично.
Като цяло твърде многото опит с различни партньри се усеща лесно Wink А и за самата жена е по-добре, в диапазона между девственица и другото, да е по-скоро в началото, докъм средата, отколкото след това Wink
Как по-точно може да се провери за една жена дали е лоялна?

# 79
  • София
Лоялност значи да не ходиш по други, докато имаш връзка. Една жена може да е била само с трима, но ако двама са били паралелно Wink Сещаш се. Но иначе сигурна проверка няма. Малко или много трябва да се довериш.

А относно бащинството, едно свършване вътре е достатъчно да гледаш после чуждо дете, хич не са нужни ни бройки, ни пъти. Даже е имало не една такива теми из форума. Иначе, пак казвам, разбирам мъжките страхове, те са физиологично обусловени и дори с днешната напреднала медицина, е трудно да се заобиколят. Тук вече всеки си носи кръста на биологията. Просто "решението" с девствеността и опита ми се струва глупаво, но човек се успокоява с каквото може.

# 80
  • София
Това е като тенис мач. И двамата са партньори. Кофти е, когато единият не е тренирал и ти забие сервис на никъде, защото няма как да го отиграеш и трябва да започнете отначало. После пък ти подаваш, той/тя се мота по полето....

# 81
Опит може да се добие и с една връзка ама продължителна. Опит не е равно на много партньори. Опит е да познаваш първо своето тяло, и после да умееш да усещаш другия и да реагираш съобразно. Продължителността също не е определяща да качеството, та не знам защо все това се дава за пример Rolling Eyes

# 82
Инстинкт, инстинкт, ама къде е бил тоя инстинкт през последните, да кажем, 14 години? Айде, 10 да ги кажем? Това е голяма загадка.

# 83
Да поддържаш дългогодишна връзка и да сте в добри отношения е по трудно от много на брой еднократни забивки. Точно в това се дънят много уж вървежни и мъже, и жени, които обаче не могат да поддържат трайни отношения.
За девствеността признавам, че съм се дърпал. Трябва да я учиш, нямам предвид по техническата част, там с повече търпение и достатъчно желание от нейна страна се случват нещата, но докато се научи да води връзка са едни филми, драми и Бог знае още какво, за да порасне накрая и да поиска да види кво е с друг. Е в конкретния случай при мен тези умни разсъждения се оказаха голяма глупост, но принципно има нещо вярно в тях.

# 84
Това е като тенис мач. И двамата са партньори. Кофти е, когато единият не е тренирал и ти забие сервис на никъде, защото няма как да го отиграеш и трябва да започнете отначало. После пък ти подаваш, той/тя се мота по полето....
Напротив, в тениса двамата са не партньори, а противници.
И аз така обичам да ги забивам сервисите, че да нямат вадене...

Лоялност значи да не ходиш по други, докато имаш връзка. Една жена може да е била само с трима, но ако двама са били паралелно Wink Сещаш се. Но иначе сигурна проверка няма. Малко или много трябва да се довериш.
Лоялност също значи и като си с някого, да си търпелив и верен на него, а не да хукнеш подир друг още следващия месец, защото бил по-магнетичен, по-забавен или по-богат.
Вече ако не става човека, ОК зарязваш го - ама някоя жена, която все е скачала от цвят на цвят вероятно причината е, че не лоялна, а не че всичките й партньори все не са ставали.

# 85
  • София
Това пък с дългите връзки е съвсем отделен въпрос. На някои хора им се получава /на мен включително/, на други хич никога.
Между другото, това ми е голям червен фар - примерно до 30 или до 40 нито една дълга връзка.

# 86
Дефинирайте "дълга връзка". Седмица, месеци, години?

Възможно е объждания човек да е имал връзки, но по някаква причина да са приключвали бързо или да не са се задълбочавали и не е задължително причината да е изцяло у него. Да не би да има зададен стандарт колко дълги и колко на брой връзки да имаш между 16 и 30 години?

# 87
  • Melmak
Ми важно си е да си имал сериозна връзка. Да си живял с гадже, да сте били година, две, три заедно. Като се залюбихме с мм той беше  на 28. Щеше да е странно ако е девствен, ако не е имал връзки и ако не е имал опит с жените. Даже не си го представям. На 28-30 вече си голям човек. Ето аз съм на 31 и даже не си представям какво може да съм правила от 18 до 31, че да съм девствена или да не съм имала гадже.

# 88
До 30г, трябва да е имал поне една връзка, продължила 2-3+ години. Иначе веднага правя извод, че има емоционален проблем. Като чуя от 30-35 годишен мъж, че най-дългата му връзка била 6 месеца, директно поемам в различна посока.
Вярно е, че не зависи само от него, но пък и все той да е невинен, а друг виновен, също не е достоверно.

# 89
Преди да заживея с мъжа си на 30+ години не съм живяла с друг. Значи за успешни връзки непременно трябва да си имал 1-2-3 години сериозни връзки преди това?

Повечето ми приятелки до 30 години също не са имали връзки в този смисъл на сериозни - да живеят с някого и/или да имат връзка с продължителност поне година, преди да срещнат правилния човек. Няма правила кое трябва и не трябва.

Общи условия

Активация на акаунт