Отговори
# 165
Сетих се за чудесен подход за изпълнение на желанията и, които не биха се приели с лекота. По добре за нея,за кратко време ще "предприеме действия в свои ръце и хоп,пухено палто,кожени ботушки и други неща ще и се сбъднат" други жени пък се оплакват, че не им се получавали желанията. Тъй, че авторката има на какво да се замисли

# 166
Хахаххахаа
Joy
Да те светна, че от около половин век вече жените имат възможността сами да си сбъдват желанията. Другото свърши, приемете го най-сетне, моля. И всички ще живеем по-добре.

# 167
  • София
Палто и ботушки? Първо е лято, второ, жените имаме заплати и има молове. И Букинг.
Тъй че един мъж какво може да ми предложи? Хубаво отношение и хубав работещ инструмент. Ако едното липсва, просто чао.

# 168
Такъв е упадъкът на съвременното общество, едно време са казвали на младоженките да лежат и да си мислят за Англия, докато някой грухти върху тях, а сега - да мислели за пухени палтенца и кожени ботушки, поне тук грухтенето ще е за минутка. Grin

# 169
Всяка жена е в пълното си право да разкара всеки мъж, който секса му трае 30 секунди, 1 или 2 минути, даже и 3.
Оставането с такъв води до комплекси, ниско самочувствие,  а и изневяра.
Даже логична и оправдателна изневяра.

# 170
Интересен беше коментарът, че авторката била проявила егоизъм. Ако не сега, кога? Че ако тръгне жената да се доказва колко е себераздаваща и всеопрощаваща за един непознат, така се влиза в токсични връзки.

# 171
  • София
С двата крака у батака. И после ще пусне поредната от 99 теми "мъжът ми не иска секс".

# 172
То няма лошо да дадеш шанс на човек, в който виждаш потенциал.
Не знаем нюансите на случващото се при авторката. Генерален проблем ли има преподавателят с нежна... душа, от притеснение ли е, от физиологичен проблем ли е, от психологичен ли, от липса на опит ли, от дълго безсексие ли. Има хиляди варианти. Някои обикновено си остават перманентни, други се изчистват при предразполагане, отпускане на човека с времето.
Тя просто явно не го харесва истински.

# 173
Няма лошо. Някои написаха, че може и да е прибързала. Но и в този случай тя трябва да мисли егоистично - "дали не прибързвам и изпускам интелигентен мъж, с когото имаме общи интереси". А не "дали не трябва да изтърпя едноминутния, защото няма опит, а съм длъжна като жена да не го зарязвам, да не се отказвам от връзка, която съм започнала, и да не наранявам егото му".

# 174
Жената явно не го харесва достатъчно. Не знам защо продължава да се нищи тази тема.

# 175
Това се съмнявам да го прави и най-залюханата жена.
А ако някой се надява или очаква нещо подобно, значи е още по-залюхан.

# 176
Ей на / / съм да пусна една темичка за себе си. Кой знае какви неща ще науча за себе си 😁😁😁 ах този редактор,все ме поправя

# 177
  • София
Мъжете - мразя златотърсачки
Пак мъжете - ето ти едно палтенце, да стискаш зъби, докато съм върху теб

Rolling Eyes

Авторката наистина не го харесва достатъчно, иначе нямаше да се откаже толкова бързо. А щом не го харесва, няма абсолютно никакъв смисъл да продължават. Пък в крайна сметка, нали мъжете тук все ни обяснявате, че нямаме време за губене, ами ето, жената не губи време. Ако не се докажеш бързо, бързо, гориш. Толкоз.

# 178
Прибързано е, защото е нужно повече време да се отпусне и да почне да ползва оборудването си както трябва. 3-4 пъти за два три дни е не достатъчно, за девственик трябва повече, колко точно не мога да кажа, различно е. Това в случай, че единствено скорострелността е проблема, естествено има риск да си остане така и с течение на времето. Авторката наистина не е длъжна да му бъде учителка, но все пак е разбрала че е девствен предварително, сега като го оставя така ще му задълбочи проблема и този със сигурност няма да се пробва пак дълго време. Който се хваща с 30 годишен девственик не е лошо да ги има предвид тези работи, истории като написаната от мен в началото на темата са рядкост, а можещите по дефолт и силно сексуални не стоят девствени до 30.

# 179
  • София
Нечии проблеми не са и не трябва да са повод някой да стои с друг насила. Дала му е шанс, не се е получило, стига толкова. Той поне не е девствен вече. Ако на 30, освен без опит, е и неспобен да приеме отхвърляне, значи по-добре да търси специалист, а не някоя добра самарянка, да му е жертвено агне.

Общи условия

Активация на акаунт