Отговори
# 210
Не, не, не се занимавай, добре, че си приключила! Познавам такъв млад мъж, по-скоро майка му ми е близка. Отглежда го до университет. Трябваше да бъде отличник, ходеше в голямото междучасие да му носи бисквитки и да види как си играе, учеше с него за матури,  да не се разсейва по приятели и момичета, че как иначе. После да завърши с отличие престижен университет, без да се разсейва с някакви купони, от общежитието в библиотеката и толкова. Сега работи, не може да завърти приятели, от жените се страхува, погледа встрани и надолу. Вече 29-30 годишен на вечеря с жена не е излизал, за по-интимни отношения дума да не става. Защо някоя жена да си скапе живота с такъв антисоциален, отглеждан от мама и тати продукт?

# 211
Ама жената да не е социална услуга?

Щом не иска да е с него, е в правото си да се разделят, ако ще и Бог, и атлет, и какъвто и да е в леглото, извън него и звездите да й сваля. Не й харесва, не иска да е с него.  Толкова ли е сложно?

# 212

Освен всичко друго и нейното самочувствие страда от тия несполучливи...актове.

Нали е жена, какво значение има нейното самочувствие.
Важно е само неговото.
Според някои...

# 213
  • София
Мисля, че много се задълба в темата,  за самочувствие, шансове и такива неща. Авторката е пробвала до където и стига желанието и си струват усилията. От там натък всеки сам си ближе ранните и си лекува гордостта и самочувствието. Тези неща не стават на сила и всеки участва до там до където иска.

# 214
Нали е жена, какво значение има нейното самочувствие.
Важно е само неговото.
Според някои...
Гледах един скеч.
Втора среща, първи секс. И разговор след края. Мъжът казва:
-Мисля, че това беше един добър секс.
-А пък аз не мисля.
-Еее, то не може винаги да се угоди на всички...

# 215
Важното е, че сладкия преподавател ще е девствен и за следващата вероятно.
Току виж попаднал на някоя фетишистка на девственици и му излязъл късмета.

# 216
Сладък, сладък...колко да  е сладък Joy

# 217
Вярвате ли, че сред толкова млади момичета, първо като студент, после като университетски преподавател, този мъж не е имал стимули - визуални, сетивни и какви ли не..
Аз не вярвам в тази негова "девственост". Прекалено наивно като алиби.

# 218
А, това си е чиста лъжа, манипулация, за да оправдае неспособността си, там квото е дефицита. Нямам опит, не знам... Преждевременна еякулация ли кво се води, некав медицински проблем е. Ама със сигурност си го знае и си измисля тая лъжа, за да изглежда жертва и да го съжали някоя. Много долно.. много мижитурско... Гнус... Бляк...

# 219
Не знам, всякакви случаи има.
Все пак 30 секунди Grinning
Или е бил девствен наистина или лъжоти, щото е мухльо и цели съжаление.
Което е още по-жалко.

# 220
Прекалено глупаво ми се вижда девственост като оправдание, освен че е срамно за мъж. Да не говорим, че повечето жени биха избягали като разберат, както виждаме и в темата. За скорострелност може спокойно да каже, че не го е правил отдавна, че няма много опит,за разлика от жените няма физически белези. Сега верно има всякакви откачалки, ама тва ми се вижда твърде глупаво. Определено има някакъв проблем и то не задължително точно по сексуалната част, а по скоро с интимността или нещо друго на психологическа основа.
Между другото такива отклонения се срещат и при мъже преживели сексуално насилие като деца. Но може и да е просто смотан и затворен, тва че е сред студентки няма никакво значение ако има някакви вътрешни спирачки.

# 221
Да питам за преподавателите. Те не преминават ли през тестове от психолог и психиатър? Дали са годни или не?

# 222
На тебе пък специално сто пъти ти се написа, че всеки е отговорен лично само и единствено за собствените си травми! Всеки си ги има. И според капацитета си, ги лекува или ги проектира. И никой на никого не е длъжен да му лекува травмите. Както "слабия" пол си се справяме в тъмното и тихичко с нашите си, ми бъдете мъже, бе, справете се и вие. Бах тия слабаци, вменяващи вина да си хранят болното Его! Ай баста! Беги някъде на тъмно да се лекуваш и не занимавай другите със себе си! Както ние сме направили... Някога си...и правим и в момента...

# 223
Коментираме дадената тема, нормално е да има мнения, които да не ти допадат. Подобни реакции ( не разбрах тва последното лично към мен ли е) са малко неуместни. И по скоро говорят за неуспешно излекувани травми, които не са обект на разискване тук

# 224
Да, лично към теб беше. Просто някой публикува пост докато си пишех отговора.
Просто ми е писнало от проекции. Който има травми,да си ги лекува. Аз лично съм в процес. И нямам връзки, именно, защото се лекувам и не смятам, че е здравословно да влизам във взаимоотношенията преди да се излекувам. Нито за мен, нито за другия, който и да е, ще е ОК. Смятам, това е достойно. Всичко останало е токсично. А аз не желая да съм токсична за някой си. Нито някой за мен.

Общи условия

Активация на акаунт