Отговори
# 105
  • Бургас
LiletoYa , на мен Маркова ми предписа аспирин като каза, че се пие преди лягане и задължително на пълен стомах, т.е. трябва да си вечеряла; така го пия аз Peace
Момичета, виноват Embarassed; трябва да помоля мъжо да ме снима и ще ви се изкипря.
Стели и Никита, супер сте Hug
Аз да ви се оплача от моите колежки - на обяд се е вихрил спор дали съм бременна предвид вчерашното ми отсъствие от работа #Cussing out Не мога да разбера какво толкова ги засяга; три години вече само с мен се занимават и клюкарят по мой адрес. То пък човек да не кихне в тая фирма. И една се изцепила, че уж съм на диета Shocked, а изобщо не си личало да има ефект Close Патици - утре ще отида да обядвам с тях и ще им свия сърмите. Не ми стигат другите ядове, ами и някакви кокошки да ми сипват сол в раната. Нищо чудно в събота като ми дойде да тръгне слух, че съм направила аборт Sad

# 106
  • Sofia
Здравейте и от мен!
Първо ЧЕСТИТО НА MIMETO_IV И НА VILID! baloni
Много се радвам за вс момичета! Желая ви много лека и спокойна бременност и след 9 месец най-сладките бебчета да гушкате! Laughing
Tsvetentse, какво става с теб? Хайде, всички чакаме хубави новини и от теб и от Delux също! Не се крийте!!!
 smile3521
Menta, относно промените, които настъпиха при мен, откакто правим опити за бебе, наистина ги има. Първо предменструалните ми признаци са същите като на бременна жена - новостите при мен са гадене и виене на свят. Другите като подуване, болки в гърдите, в кръста си ги имах и преди. Но най-явно изразената промяна са болките в яйчниците по време на овуто. Преди това никога не са ме боляли и не съм усещала кога съм била в овулация, а сега веднага разбирам по болките в яйчниците, понякога са много силни, друг път по-слаби, но ги има.

А сега аз да ви попитам нещо. Този месец с мъжа ми решихме да си направим изследвания, бебеправим от 5 месеца. Срещахме се вече веднъж с доктора и той ми определи преглед за днес в 18.00 часа, иска да ми види овулацията, а тя трябва да е днес или утре. Болки в яйчниците имам и ЦС ми е налице, каквато трябва да бъде, така че аз си мисля че съм в ову или че предстои. А мъжът ми днес трябва да му даде материал за изследване. Та въпросът ми е няма ли да изпуснем фертилните дни този месец с тези прегледи. Притеснява ме това, че сперматозоидите на мъжа ми (ако всичко е наред, дай Боже Praynig) няма да са толкова качествени, след като днес веднъж даде материал за изследване и довечера пак да правим секс. Но нямаме друг избор, бях си навила на пръста този месец да си правим изследвания вече. Може и да избързвам, ама нямам търпение и за мое успокоение мъжът ми сам го предложи. Обаче днес много ме е страх какво ще каже докито. Нямам оплаквания, ама знае ли човек какво го чака...?!
Въпреки всичко обаче ние довечера ще си кексим, пък дори и безрезултатно да е. Писна ми от тези пресмятания на овулации, фертилни дни, цикли и т.н.
Стискайте ни палци!!! Praynig

На всички желая хубав ден и приятни емоции!  bouquet
Като гледам колко хубаво е започнала тази седмица, дано и така да завърши с още мнооого  EFP!

# 107
Никита, Стели големи сте сладурки момичета  Mr. Green
Голди нещо опитва да се измъкне с снимките ама я изловихме бързо бързо  Wink
Лилето това е страхотна новина и стискам палци скоро да се похвалиш   bouquet
Аби мерси за сокчето
а като е тръгнало на черпня един горещ шоколад от мен

приятен следобед момичета  Hug

# 108
Megita: Здравей мила, много сме щастливи че идваш и при нас  Hug  Благодаря ти хубавите пожелания  Heart Eyes На теб желая да си изпълнена с двойно повече положителни емоции, за да може и бебо да е усмихнат  Hug Целувки

STELLA_B: Nikita Ей, ама вие сте големи сладурки! А досега се криехте, а!!  Naughty
Чакаме само Goldie да се покаже с новата прическа, но първо да се почувства по-добре  newsm10  Goldie миличка и аз имам усещането, че този месец или най-късно следващия ще стане и силно вярвам, че е така!!! Момичета, дано при всични ни да стане и задружно да ходим в птчетни, та пак да сме си заедно! толкова си ви обичкам  Hug
LiletoYa: Добре дошла мила и стискам палци бебешора да стане от първия път! За съжаление нямам инфо за този аспирин, но в четвъртък така или иначе съм на лекар и ще я попитам моята докторка какво мисли!
Целувки на всички ви   love001

# 109
  • БУРГАС
Голденце, не им се втелясвай на тия твойте колежки. Когато живеех в София и мойта хазяйка ми казваше: "Сутрин, преди да излезеш, пий едно хапче Майната му и всичко ще е О.К." Много мъдри думи - все още се опитвам да я слушам и живота е малко по-лесен. Иначе за утрешния обяд - сигурна съм, че няма да си оставиш магарето в калта!
От всичко си опитвам днеска - Миме браво за шоколадчето! Много хубаво се сети. Ммммм, БРАВО!

# 110
Megita: Здравей мила, много сме щастливи че идваш и при нас  Hug  Благодаря ти хубавите пожелания  Heart Eyes На теб желая да си изпълнена с двойно повече положителни емоции, за да може и бебо да е усмихнат  Hug Целувки

STELLA_B: Nikita Ей, ама вие сте големи сладурки! А досега се криехте, а!!  Naughty
Чакаме само Goldie да се покаже с новата прическа, но първо да се почувства по-добре  newsm10  
smile3521 smile3521 smile3521

# 111
Hariela: Спокойно мила, ще видиш, че всичко ще е наред, а мъжлето ти ще има достатъчно плувци тази вечер, за да стане  fertilization  newsm10 И съм сигурна, че всички изследвания ще са окси докси  Hug

Goldie: Я изпий едно хапче Майната им, както Стелчето пише  smile3521 smile3521 smile3521 Охоооо, това много ми хареса!!!  Joy

# 112
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=52390
паролата е 801010
ако някой се интересува от моята скромна особа  Embarassed- малко са хаотични снимките, но само това имам на РС-то в работата

# 113
  • БУРГАС
ако някой се интересува от моята скромна особа  Embarassed- малко са хаотични снимките, но само това имам на РС-то в работата
Е как можа да кажеш "скромна особа"? Много обичам червенокоски! Имах и аз един такъв период, ама на мен не ми ходи много. А на теб направо ти тича! Голям сладур!

# 114
Хей Pretty, ама ти наистина си много PRETTY  Не бъди скромна! smile3521
Между другото наистина си те представях червенокоса, може би от поста в гръб, който си сложила  Hug

# 115
  • София
Хей, мацките със снимките, ама вие сте било много готини, бе! А се криети, а?!?  Crossing Arms Бравос, бравос!  Hug

# 116
Мацки, май ще ви разочаровам, но от няколко месецасъм по-скоро блонди Laughing

# 117
Pretty: Нищо... това не пречи пак да си си хубава  Flutter

# 118
Pretty: Нищо... това не пречи пак да си си хубава  Flutter
Мерси, мерси Embarassed Embarassed Embarassed

# 119
  • БУРГАС
Мацки, аз пък отивам да ме направят красива и се чудя дали да не сменя цвета на косицата. Сега съм почти руса/на кичури/ ама май ми писна. Ще ви се похваля довечера, ако успея да кача някакви снимки, ще ме видите. Чао за сега и много цунки от мен.

Общи условия

Активация на акаунт