Отговори
# 435
Само дано не са си взели еднопосочни билети за някой далечен самотен остров, където никой няма да се крие под леглото им, за да брои кой как и дали въобще спи.

И въобще трудно и превратно понякога се тълкуват някои знаци. Ако се бяха награбили на летището, можеше да се тълкува, че явно не се прекарали заедно нощта, а като не го правят може да означава, че са го правили цяла нощ и сега са превключили на пауза.

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 11:11 от Милна

# 436
  • София
Ами те достатъчно показаха и още има хора, които се съмняват. Ако го обявят официално пак ще ги разделят през ден, та все тая.
Снощи в Х пак е имало истерии, пак фалшиви акаунти, болни хора... Това за всички известни двойки ли е така?

# 437
Една откачалка в Х вчера , след клипа на стилиста изписа доста тъпотии! Днес, обаче вече е с изтрит профил! Предполагам как я боли от последните новини! 😂😂😂🤘

# 438
Много се радвам на тези откраднати моменти от фенове….🍀🧿
Пожелавам им прекрасна почивка🍀🧿
И да се върнат още по-влюбени❤🍀🧿

# 439
Аз такова чудо не съм видяла, Мистери Head Band
Нали видя, фандома от една седмица си говорят под сурдинка, че в петък заминават Афрамите. Никой не го написа ачик ачик, че много лоши хора има.
Нейсе, чакаме дъпм от тиймбилдинга 🤣

# 440
  • София
Да, Еве, доста профили в инстаграм писаха, но в Х почти нищо. Там е много зле положението.
Снощи пак Афра лъжела, била гадже с онзи другия гей Джанер, някакви такива. Тези хора не спят ли, не мога да разбера Joy

# 441
Тююю и сега какво правим. HeartHeart
Една известна на всички ни "дама," чакам да се появи с 100% коментари.

Пожелавам им почивка изпълнена с любов...куфарите им са малки,така че Афито не и пречи да си го бута.Много дрехи не им трябват.И дано ни пуснат някоя снимчица.

# 442
Да, Еве, доста профили в инстаграм писаха, но в Х почти нищо. Там е много зле положението.
Снощи пак Афра лъжела, била гадже с онзи другия гей Джанер, някакви такива. Тези хора не спят ли, не мога да разбера Joy

Защото бил качил история с куче,което приличало на Нагиш

# 443
Здравейте 🌸 нямаше ме тези дни поради премеждия с едното дете, изчетох ви набързо.

Аз също се радвам на снимки от фенове, случайни и т.н., не е нужно да излизат и да заявяват каквото и да е, това ми стига поне на мен !
Не са длъжни и да убеждават, който и да е !
Афра и Мерт са хора и то хора на ниво.
Показват ни достатъчно, не се крият, но не се и показват и парадират с връзка.
Идват и се прибират с една кола само това ни говори достатъчно, нека си говорят разбирачите !

А колегите да си прекярат хубаво лятото и почивката !
Ще се радвам на още 1-2 снимчици от фенове, това ще ми е достатъчно. 😊

https://www.instagram.com/reel/C6UMEqRRC3W/?igsh=cW95d2ZnbW1zbGU1
 Ахх бее Джанъм беним, намери и ти кога да дойдеш 🤣

# 444

Джеси, да се оправя бързо детенцето Hug
Иначе Мерт ходел да носи сутрин супа на Афра, затова идвали с една кола на сета 🤣

# 445
Благодаря Еве ! 😊
То е ясно, че който не ги харесва заедно ще извади от 9 кладенеца вода и ще изкара нещата такива каквито не са ..
Ама това със супата ме разсмя 😃
А след сета минават сигурно за лахмаджун (незнам, защо това ми дойде на ума 🤣) изпраща я, защото нейната кола няма гориво и се прибира 😃

Джеси, да се оправя бързо детенцето Hug
Иначе Мерт ходел да носи сутрин супа на Афра, затова идвали с една кола на сета 🤣

# 446
Каква супа, Еве? Шкембе чорба ли? Joy Сигурно е така, нали и майка й потвърдила за хапването.

# 447
Обаче, веднага познаха, че това не е Нагито. Няма пера по ушите! 🤘

Защото бил качил история с куче,което приличало на Нагиш [img width=33  height=60]//cdn.bg-mamma.com/P76N/wiE1Z.jpg[/img]

# 448
Обаче, веднага познаха, че това не е Нагито. Няма пера по ушите! 🤘

Защото бил качил история с куче,което приличало на Нагиш [img width=33  height=60]//cdn.bg-mamma.com/P76N/wiE1Z.jpg[/img]

Според някои недоброжелатели, които наистина ще намерят причини да кажат че не са заедно, изобщо не мислят преди да пишат че не само Афра има такова куче, не само нейното има такава дреха.

# 449
Златно момче си е намерила Афра, щом й носи супа в леглото. Дано обаче Мерт не се хаби излишно, че нали само при мъжете любовта минавала през стомаха.

Общи условия

Активация на акаунт