Отговори
# 465
Тази новата реклама на Димес бие сто пъти миналогодишната, режисьора е топ. Мерт там е ясно сто хиляди са овациите за него,той е магнетичен за нас феновете

# 466
Разкриха сладурите по историята на Афи в Инста - в Марбеля Испания са Sunglasses

# 467
Опасни са, за половин час намериха точното място.

# 468
И аз сега видях,Марбеля Клуб Хотел
Heart Eyes който е в Испания,да тича там..мале опасни са феновете.

# 469
Здравейте Много хубава реклама Прекрасно лято на любимата двойка

# 470
  • Пловдив
Добро утро, сладурки!
Уникална реклама на Мерт Рамо,  толкова е сладък, харизматичен и чаровен, че няма накъде ховече.
Радвам се, че феновете ги разкриха толкова бързо. Сега очаквам и едно селфи.
Желая им едно незабравимо лятно преживяване!

# 471
Здравейте, момичета! 🫶
След вчерашните вълнения, днес доста тихо из мрежите! 🥹

# 472
И аз сега видях,Марбеля Клуб Хотел
Heart Eyes който е в Испания,да тича там..мале опасни са феновете.

Дали не са си наели стаята на най-горния етаж? Малко напомня на тази на СейФер. Хубаво място са си избрали за почивка!

# 473
Днес Таро има рожден ден,става на 27г. Да е жив и здрав и много успехи за напред в личен и професионален план му пожелавам. Лично аз си го пожелавам и в трети сезон,има какво да покажат със Суна/Берил.

# 474
А дали има зрънце истина в тези клюкини, че Берил и Таро нямат интимни сцени заради Ерсин? От една страна ми се струва абсурдно, ама от друга -знаем как извъртяха нещата помежду им в сериала, а и с тези слухове, че скоро ще има сватба…

# 475
Стори от Афра ☀️

# 476
Тия черни галоши... 😃

# 477
Здравейте..Рекламата на Мерт е много яка.
Честит да е Таро. Все така успешен и харизматичен, здрав и усмихнат.

# 478
Здравейте.Не знам за Ерсин,но прави ли ви впечатление че и при Афра и Мерт е същото?Днес гледах 68 и 69 епизод,за кой ли път вече Grinning когато и дръпна поличката,ние си викаме еййй най сетне,ще гледаме пак лИбоФ,да ама не,изписаха ни три нули,че и Афра като ставаше се огледа,да не се вижда нещо от нощницата.След 40 епизод,такива сцени няма.Явно нещата са сериозни и Мерт е доста ревнив.В началото е било може би влюбване и ала бала.И другото те направо си казаха в 68 епизод че ще ходят в Европа.Ще се разхождат а вечер нощите ще са дълги Heart Яки са и галошките,на Афи всичко и ходи.

# 479
ЕХ, кой го знае  Мерт колко е ревнив, освен Афра и най-близките й, или някоя негова бивша?!
Всичко друго са предположения и теории. 😉

Общи условия

Активация на акаунт