Отговори
# 390
Вал, честно казано, хич не се бях сетила за теб Smirk
Една дружка беше ми казала, че екзотичен никнейм тук означавал "усмихни се" на сундански език Stuck Out Tongue Winking Eye
Много странен избор, ако питате мен Joy

# 391
Още от Афра за Дефакто ❤️🧿❤️🧿❤️🧿

# 392
Вал, освен лайка, очаквам и да се извиниш на списващите тук. Има защо.

# 393
Вай,вай,вай,премахнат ми е коментара,хах.Как може да се оплачем,че един човек постоянно ни тормози,докладва,никой не го харесва и накрая ние сме потърпевшите?Все пак трябва да има справедливост...много се ядосах.

# 394
  • София
Малко танци-манци

Въпросната потребителка е докладвана многократно, дори в администраторската, единственият вариан явно е да не й се обръща внимание.

# 395

Еве,аз също се намирам за списваща тук
Нямам никакво намерение да се извинявам на когото и да било
Прочетете си постовете и вижте в какво сте превърнали прекрасната тема,която започнахме двама-трима в началото
Ако някой реши да изкаже мнение,което /леле,ужас/ не съвпада с Вашето се започват критики,упреци,та дори и подигравки
А твоите постове на моменти превишават добрия тон
Не веднъж момичетатат те предупреждават да я караш по-полека
Май освен лошият сценарии,точно това ме накара да спра да пиша
Нищо лично,само отбелязвам
Продължавайте си така,явно по този начин си подслаждате живота

# 396

Еве,аз също се намирам за списваща тук
Нямам никакво намерение да се извинявам на когото и да било
Прочетете си постовете и вижте в какво сте превърнали прекрасната тема,която започнахме двама-трима в началото
Ако някой реши да изкаже мнение,което /леле,ужас/ не съвпада с Вашето се започват критики,упреци,та дори и подигравки
А твоите постове на моменти превишават добрия тон
Не веднъж момичетатат те предупреждават да я караш по-полека
Май освен лошият сценарии,точно това ме накара да спра да пиша
Нищо лично,само отбелязвам
Продължавайте си така,явно по този начин си подслаждате живота

В какво сте превърнали, ние започнахме... окей, ти си знаеш Smirk
Кои сте вие? Ние къде бяхме? Айде, моля ти се Sunglasses

# 397
Вал, някои профили не пишат различни мнения, а търсят внимание и имат нужда от това. Много хора имат различни мисли, но не ги поднасят по този начин. Дамата има нужда от това и не я упреквам. Аз например много често съм те хващала, че си противоречиш, но никога не съм те обиждала или съм писала лошо за теб. Просто някои профили имат нужда да избиват комплексите си по този начин. Такива хора няма как да бъдат толерирани от мен.

# 398
И защо въобще е нужно да се влиза в обяснителен режим, предвид, че всички виждаме ситуацията каква е. С изключение на двама, трима...
Една "дама" си живее с Мерт (само в главата и) и пише от негово име, с кой си лягал и кога се прибирал и прочие глупости. Толкова го харесва Мерт (нищо, че не е чувала за него до преди 1 година) че през целият сезон се мъчеше да оправдава постъпките и на героя Ферит. Ама да де, няма смисъл да се прави анализ на темата, всички виждаме кое, как е. Да си докладва, да си пише, все ще и омръзне надявам се...

# 399
  • София
Ново от Афра

Турската преса за карнавала в понеделник

И едно стори от бразилска новинарска страница, предупреждават, че Афра има приятел

# 400
# 401
Това момче не е ли стилиста на Афра?

# 402
  • София

Това момче не е ли стилиста на Афра?

Да, това е Хакан, стилист и един от най-добрите приятели на Афра. Момчето е гей, да го напиша пак за всеки случай Stuck Out Tongue Winking Eye

# 403
Как може в присъствието на такава жена някой да е гей?

# 404
  • София
Нещо интересно, което е свързано донякъде и с Рибарчето. ОГМ отново водят преговори и искат тази година да започнат адаптацията на "Ако кралят загуби". Много слухове имаше, че има вероятност да тръгнат в посоката на развитие на действието по тази книга, но явно не е точно така или са се отказали.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kral-kaybederse-icin-halit-e … ere-teklif/45253/

Общи условия

Активация на акаунт