Отговори
# 405
# 406
# 407
Бел, този мъжкар и анимиран е страхотен Heart EyesStuck Out Tongue Winking Eye

# 408
Въпрос за немного пари в "Стани богат" - Коя от изброените думи от турски произход не означава професия?
1. Чапкънин
2. Чобанин
3. Дюлгерин
4. Сарафин
Участникът, млад човек, ползва два жокера и накрая налучква верния отговор, а водещият се мъчи да обясни какво значи чапкънин по спомени от детството и въобще не уцелва. Извод: Тия  и двамата не гледат нашия сериал.

# 409
Анимацията ми хареса. Дано скоро видим и самата реклама.

# 410
Еванджелин, точно! Все си е красив! 💚🤍🧿🍀🫶

# 411
Бел, този мъжкар и анимиран е страхотен Heart EyesStuck Out Tongue Winking Eye
И много топъл поглед има! Как са го постигнали - все очите му гледам?! Simple Smile
А по принцип, за да е добра една реклама тя трябва да е запомняща се. Било с хубаво или с дивотия / като най-нежния шоколад напр./, а тук идеята е такава, че как да не се спреш да не я изгледаш и да не я запомниш?!

# 412
Обаче, много ми хареса, как двамата най-добри приятели са си купили еднакви обувки за Карнавала! 🤣
.

Последна редакция: чт, 13 юни 2024, 21:44 от BELL-

# 413
Анимиран  е с  изкуствен интелект
Мотото е : Усети ли го

Ще го усетим ние , ама в истинската реклама Kissing Heart  

Скрит текст:
Не искам да повдигам отново темата , но ... Тук се забравя най-основното нещо
Мерт и Афра и техните лични отношения няма как да изпреварят и да се демонстрират докато има сериал . Същото важи и за Берил и Ерсин
Тук  на първо място  е професионалното им развитие , кариерата им Да не говорим ОГМ и колко много хора получават заплати
От началото на годината до карнавалното парти  , достатъчно се видя .За , който има очи да го види
Писали сме доста преди . ОГМ си играха и видяхме до къде стигнаха с рейтинга

Последна редакция: чт, 13 юни 2024, 22:20 от KrasiAnna

# 414
Нещо интересно, което е свързано донякъде и с Рибарчето. ОГМ отново водят преговори и искат тази година да започнат адаптацията на "Ако кралят загуби". Много слухове имаше, че има вероятност да тръгнат в посоката на развитие на действието по тази книга, но явно не е точно така или са се отказали.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kral-kaybederse-icin-halit-e … ere-teklif/45253/
Да!И аз четох за това.Но там пишеше,че смятат в главната роля да бъде Къванч Татлату,защото главния герой трябвало да бъде на възраст между 35-40 годишен и да е красив и харизматичен.Но се говореше,че едва ли той ще приеме.Мисля,че главна героиня са искали да е тази,дето играеха с нея в "Забранения плод".Мисля,че се казваше Берен Саат.Нещо от сорта беше.

# 415
Красивата любима на Рамо! 🤍🧿🫶👑🍀

# 416
Много разочаровани фенове от това видео.Приятелката на Афра показва среден пръст и възмущението е голямо.

# 417
За добро утро имаме две сторита от Афра с Неслишах. ❤️

# 418
  • София
Добро утро!

# 419
Добро утро и от мен! 🫶
Имаме новина, а?! 🤘

Общи условия

Активация на акаунт