Как да си тръгна от семеен мъж?

• 4 947
  • 63
  •   1
Отговори
# 15
Звъни на 112, там записват сигнала и системата е централизирана. След това отиваш и подаваш жалба като искаш входящ номер, ще им кажеш че следващата ще е срещу тях в районното и ще уведомиш съответните организации за защита от домашно насилие. Повярвай ми, много ще им запари под краченцата, също можеш да кажеш и на жена му да си го прибира разпасания.

# 16
Звъни на 112, там записват сигнала и системата е централизирана. След това отиваш и подаваш жалба като искаш входящ номер, ще им кажеш че следващата ще е срещу тях в районното и ще уведомиш съответните организации за защита от домашно насилие. Повярвай ми, много ще им запари под краченцата, също можеш да кажеш и на жена му да си го прибира разпасания.
Те за побой и почти убийство не им правят нищо, а изкарват, че незаконно са ги арестували, не знам, имам доста съмнения към институциите ни, все пак знаете къде живеем.

# 17
Тоя е психар щом те преследва .Не знам, знаеш ли каква е жена му ,ако тя е по серт от него и има някакво влияние може да свърши работа да му стегне кайша ,но най вероятно горката женица яде бой на кубици от него .Казваш че си от малък град иди и подай жалба в областният град на твоя град .Ти все пак си подай жалба ,нищо че казва че са му приятели .Чрез прокуратурата си извади ограничителна заповед.Една моя комшийка си разреши проблема с бившият си съпруг като брат и постъпи малко крайно ,прати му няколко здрави момченца да му поотупат прахта и сега като я види ,въпреки че има дете от него минава от другата страна на тротоара.То с такива трябва да говориш на техния език

# 18
  • У дома... някъде
Започваш да излизаш със друг мъж,по възможност по -силен от този, който вдъхва респект някак си.
Така ще се отървеш от психопата.
Като знае, че не си сама ще спре да те преследва.

# 19
Те пък такива като него, все в полицията съм им първи роднини и приятели....
Отивай и си пусни жалбата, пък после ела ни кажи как се развива историята ти !
Ама той ми каза това, той ми каза онова и ти вярваш. Утре ако ти каже - хвърли се  от моста и ще вземеш да го направиш. Я се стегни и действай.

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 19:34 от черна орхидея

# 20
  • София
В смисъл като сте били насаме къде сте били?

# 21
Според мен малко ти харесва цялата драма. Неустоима, незабравима, преследвана...

# 22
Защо му се връзваш? Това нямало да го засегне, онова било иначе, ми ти си провери на място. Иди при жена му, поговорете, иди в полицията, оплачи се, ще проличи дали му е добре. И не приказвай с него, махни го от фейсбука, не се обяснявай като те чака и ще му омръзне. Вие май още си говорите най-малкото.

# 23
Докато всичко ти се струва сложно и безсмислено, проблемът ти ще остане нерешим.
Решението няма да ти падне от небето, ще трябва да се размърдаш малко.

# 24
  • Бургас
Причакай го ти пред тях, като се прибира с жената и децата...

# 25
Те за побой и почти убийство не им правят нищо, а изкарват, че незаконно са ги арестували, не знам, имам доста съмнения към институциите ни, все пак знаете къде живеем.

Ако не вярвате в институциите и законите,  тогава какво смятате, че ще ви помогне? Някой друг мъж, неадекватен и проблематичен за бодигард?
Направете, каквото ви посъветваха по-горе. Следващият път обмисляйте с кого да се обвързвате. Семеен и с 12 години разлика едва ли е добър избор, според мен.
При това сте млада жена. На 26 години си струва друг тип емоции да изживявате.

# 26
  • София

Търсиш съвет, двама души ти казваме как се процедира. Това работи, няма начин да не попадне в прокуратурата. Или пък просто си смени телефона. И прати твои приятели да му кажат да не ти звъни, защото ще мечтае да викнеш полиция.

# 27
  • София
И какво толкова иска от теб, та чак ти виси под прозореца?

# 28
И какво толкова иска от теб, та чак ти виси под прозореца?
Гадаенето не ми се отдава.

# 29
  • София
Уста имаш да го питаш обаче, предполагам?

Общи условия

Активация на акаунт