Как да си тръгна от семеен мъж?

• 4 956
  • 63
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Авторката ни се похвали, че е фаталната жена за някакво психо и се омете. Излишно се хабим с повече съвети, мисля.

# 61
Аз бих добавила да си смени самоличността и да си направи пластична операция на лицето.

Смени номера, деактивирай фейсбук и инстаграм временно и после смени града. 🤷

# 62
  • Washington,USA
Ми щом толкова не понася да направи радикална смяна. То само оправдания.

# 63
  • Paris, France
Здравейте, вероятно темата е стара като света. Имах отношения със семеен мъж с деца, които приключих преди месеци, но той не ме оставя - звъни ми от различни номера, причаква ме пред нас. На 38 е, аз на 26.Как продължихте напред освен варианта друг мъж, защото опитах, но някак си изобщо не мога да се доверя и отпусна и сякаш не мога да изпитам нищо вече. Как се спасихте и продължихте напред и излязохте от тази ужасна спирала?

И какво толкова изпита с 38 годишен провинциален чичко, който има камъни на шията и едва ли е супер богат щом сте били колеги?

И мене са ме причаквали подобни, и то във времена, когато психологическото насилие не се броеше и даже не приемаха жалби. Оживях и без драми.

Аз обикновено намирах някоя позната, която да познава жена му и уж доброжелателно да и каже. Викала съм съпруга с 3 деца под 4 години, последното новородено на ръце, да си прибира убитака от тротоара пред блока ми. Питах я иска ли да и го доведем с тъпани и дунанма. Да видиш как повече не дойде лекето.

Трябва да си твърда и да изтъкваш липсата на мъжественост, ресурси и наличието на сополиви чавета, които оттук нататък ще изискват все повече средства.

А крънкаш ли винаги мангизи? Една приятелка още като види такъв, отива и му се увесва на ръката и почва да му иска пари - 10 000 лева за палто, 15 000 Да иде в Доминикана за месец, 20 000 да си направи циците и дупето. Блещи неспирно и може да върти като развалена грамофонна плоча едно и също с часове. Мъжете се омитат до час и бягат на другия тротоар като я видят, но тя ги гони.

Идея е да му разказваш секс сънищата ти, в които главна героиня е жена му. Жена му със съседа, жена му с пощальона, жена му с двама мъже, Жена му гола на кухненския плот с някой як и млад мъжага, ей такива. Идеалното е да има и други хора и да повтаряш колко е секси жена му и как сигурно се праска с половината град докато той виси по тротоарите.

Другото е да го обвиниш пред хора, че всъщност иска да крадне новия ти любовник.

Непрекъснато трябва да го питаш децата сигурен ли е, че са негови, защото.... и намигаш.

Трябва да те свързва с разходи, битовизми, неприятности и несгоди.

Можеш да му казваш, че мирише на фекалии и да питаш жена му ли  се изпуска или тъщата. Мирише ти на манджа.

А родители нямаш ли? Ако дъщеря ни се обади, че баща на 2 деца я причаква на тротоара, мъжът ми ще е там веднага. Ще дойдат и брат му, както и половината рода.

Общи условия

Активация на акаунт