Как да си тръгна от семеен мъж?

• 4 957
  • 63
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, вероятно темата е стара като света. Имах отношения със семеен мъж с деца, които приключих преди месеци, но той не ме оставя - звъни ми от различни номера, причаква ме пред нас. На 38 е, аз на 26.Как продължихте напред освен варианта друг мъж, защото опитах, но някак си изобщо не мога да се доверя и отпусна и сякаш не мога да изпитам нищо вече. Как се спасихте и продължихте напред и излязохте от тази ужасна спирала?
Оставам с впечатлението, след като изчетох всичко до тук, че не ти се иска да приключва. Заради болднатото.
Тоест, ти все още не можеш да мислиш за други мъже. И по тази причина не показваш решителност в отблъскването на уж бившия.
Ако даже и несъзнателно продължаваш да флиртуваш при срещи и телефонни разговори, той възприема сигналите ти и продължава.
Убеди себе си и тогава скъсването ви ще се получи.

# 46
И аз мисля, че просто не иска по някаква причина. Принципно момиченцата из проваса си падат по месните мутри, та и тук явно пичът неустоим

Ми да, всичките до една сме гъби печурки! Wink Аз попрестарях и съм мухоморка вече, та подобни изказвания ме дразнят ... брех големия столичанин!
Не съм столичанин ( слава богу), но този манталитет особено разпространен в провинцията винаги ме е дразнил

# 47
Жалба до прокуратурата може да се подаде с препоръчано писмо с обратна разписка и понеже се завежда официално, а темата с домашното насилие е злободневна, ще го привикат.  Това, ако наистина се чувстваш заплашена. Ако е просто досадник, игнор и обица на ухото за другия път.

# 48
Сингъл жена в много малък град, била е любовница на 38годишен женен с деца, но от месеци не е с него, а е само на 26. Повечето от нейните наборки са с поне една магистратура, катерят йерархията у Софията със знания и дипломи и взимат две средни заплати. По-малката част са омъжени/обвързани с деца. Не знам как да го кажа по-деликатно от това сравнение. Явно героинята толкова си може.

# 49
  • Washington,USA
Мии освен да се преместиш в друг град?

Иначе си сърбаш попарата. Айде, ако беше само женен, как да е. Ами и деца има. За тях поне не ти ли беше жал.

# 50
Айде и аз ще се включа да соля !Дадох ти съвет какво да правиш , защото смятам че насилието не е редно ,но не смяташ ли че това твоето е карма ,за това че си се напъхала в чуждо семейство.Ти си знаела че е женен с деца и въпреки това си тръгнала !

# 51
Не всеки има капацитет и потенциал да е нещо повече 🙂

# 52
Не прочетох всичко.
Темата за какво е пусната ?
Блокираш го навсякъде и толкова. Не е трудно.
Мен изобщо не би ми пукало. Никакви срещи и разговори.

# 53
Не знам защо изобщо си правите труда да пишете в темата. Толкова измислена история. 😁

# 54
Отиди в тях към 20ч и се оплачи на жена му. Гаранция, няма да чуеш за него повече 🤣

# 55
Ако искаш да направиш нещо-го правиш. Ако ли не, си търсиш оправдания.

# 56
  • София
Кажи му, че си бременна. Да видим дали още ще иска да е с теб и да признава и издържа детето.

# 57
Това са опасни съвети, не се знае колко е чалнат и как ще приеме новината за бременна любовница, отговорности, евентуална издръжка...
Rf даде най-адекватен съвет - да се регистрира обаждане и жалба. Ама авторката почна да разсъждава за доверието в интституциите.

# 58
И според мен си е леко психо, след като от нищо не се повлиява и продължава да настоява. Дори си мисля, че на жена му изнася това положение той да се занимава с друга, а нея да я остави на мира. Че не се знае какъв е вкъщи...

# 59
  • Washington,USA
Смени номера, деактивирай фейсбук и инстаграм временно и после смени града. 🤷

Общи условия

Активация на акаунт