Как да си тръгна от семеен мъж?

• 4 953
  • 63
  •   1
Отговори
# 30
Уста имаш да го питаш обаче, предполагам?
Мислите, че не съм питала милион пъти ли? Отговорът е обичайният. Не може да приеме, че е отхвърлен.

# 31
Блокиране на номера.
Жалба в полицията.
Да си купиш лютив спрей.
Става ли агресивен? Тогава звъниш веднага на 112. Първо го напръскваш със спрея и после звъниш.

# 32
  • София
Като си намери следващата, ще те забрави. За останалото са ти дали всички възможни съвети. Е, можеш да му кажеш, че си болна от сифилис и се надяваш, да не си го заразила Joy Това може да го откаже.

# 33
Не е първият, просто този конкретно не е истина.
Разбира се, Вие знаете по-добре. Не знам кой нормален човек ще тръгва да си измисля подобни неща  и ще пусне тема тук, ако наистина не го преживява. Щом не можете да помогнете по никакъв начин, по-добре замълчете и подминете.

# 34
  • София

Разбира се, Вие знаете по-добре. Не знам кой нормален човек ще тръгва да си измисля подобни неща  и ще пусне тема тук, ако наистина не го преживява. Щом не можете да помогнете по никакъв начин, по-добре замълчете и подминете.
Сто човека вече ти казахме как се процедира. Звънни на 112 като дойде. Мини процедурата и тогава кажи, че това не е вариант.

# 35
Ключовото е кой нормален човек, правилно. Форумът е виждал достатъчно пързалки, светят като топките на студио 54.

# 36
Ами на следващта среща, като те причаква му се усмихни и му кажи да се разходите, но няма да говорите за вас. Разходете се, говорете, бъди мила-любезна. Предложи да седнете някъде, погледни човека и му кажи "Трябва да ме разбереш - ВЕЧЕ НЕ ТЕ ОБИЧАМ! Съжалявам! Любовта някак изчезна! Не си съсипвай живота заради мен, няма нищо да се получи в бъдеще." И после само мълчи, докато той ти обяснява как ще оправи всичко. И кажи, че си тръгваш.

"Не те обичам повече!" - казани не с гняв, не с укор, а със тъга слагат края на всяка връзка безвъзвратно.

Най-ужасните думи, които може да учеш от човек, по когото си хлътнал са "Важен си за мен, но не те обичам ВЕЧЕ!"

# 37
Заглавието тотално противоречи на първият пост. Кое е вярното?

# 38
По съвет на психотерапевт съм се отървавала от нахален ухажор с пълен игнор. Не се обясняваш по никакъв повод.
Звъни - не вдигаш
Чака те - подминаваш и мълчиш.
Блокираш номера и всички социални мрежи. Колко пък непознати номера да намери да ти звъни. Блокираш и тях.
Но ти не искаш, по една или друга причина.

# 39
И аз мисля, че просто не иска по някаква причина. Принципно момиченцата из проваса си падат по месните мутри, та и тук явно пичът неустоим

# 40
Той виси под прозореца и целият малък град може да го види, че и комшиите?
Брей. Смелчага.

# 41
И аз мисля, че просто не иска по някаква причина. Принципно момиченцата из проваса си падат по месните мутри, та и тук явно пичът неустоим

Ми да, всичките до една сме гъби печурки! Wink Аз попрестарях и съм мухоморка вече, та подобни изказвания ме дразнят ... брех големия столичанин!

# 42
Имаш ли желание, ще го разкараш. Нямаш ли желание, ще си намериш 100 причини.
Не си го отхвърлиха достатъчно ясно и сериозно. Женен с деца няма ли си друга работа, че постоянно ще ти досажда?
Изобщо няма да захващам темата за това какъв морал имаш.

# 43
И какво прави като виси и те причаква? Подминаваш, заминаваш и си караш живота, той ако ще пред входа да спи.

Стига си се вкарвала в драми, хем зарязан, хем приключило, хем преследване, незабравима и драматична...

# 44
Ако авторката наистина иска да се отърве, не трябва изобщо да се обяснява, да се разхожда с него и тактично да му казва, че вече не иска. Подобни обяснения понякога не свършват добре.

Ако обаче хем така, хем иначе.. както някои забелязаха, вероятно са си лика прилика с тоя мъж. В провинцията наистина има такива "драми" и удоволетворяват и двете страни.
PS. Хората от провинцията да не се обидят сега. Имам предвид само този аспект на  amour - аз му казах твърдо "нье" 🙂

Общи условия

Активация на акаунт